2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yani benim kesen nerdeyse sizinkinin yarısi kadarmis 5+4 te o yüzden dedim sanki hata var gibi duruyor başka bir doktora daha gozukseniz iyi olur bence. Yani sat tarihi daha uyumlu gibi kese boyutuyla
Ben kilolu oldgum için doktor görmemiş olabilir karindan 86 kiloyum boy 1.57 bir de devlet hastanesi bir şey sormadan demiyor biraz daha buyusun pazartesi özelde baktrcam

Ben kilolu oldgum için doktor görmemiş olabilir karindan 86 kiloyum boy 1.57 bir de devlet hastanesi bir şey sormadan demiyor biraz daha buyusun pazartesi özelde baktrcam
Bende kiloluyum malesef, bugün diyetisyen ile görüştüm diyete başlıcam 3 haftada 2 kilo aldım, hiç bulantim yok iştah çok açık, hedeftim biraz kilo vermek ve daha sonra az almak bakalım. Devletin makineleri biraz eski olabilir, bakalım özelde nasıl çıkar

Benim bugün kanamam baya azalmış. İnşallah durur kanama. Bebeğim sağlıkla büyür. 14 aylık kızım var. İlgi istiyor.Bende sonuna kadar ilgimi eksik etmiyorum. İster istemez iş yapmak zorundayım. Yardım edecek kimsemiz yok. Bütün kalbimle Allah’a emanet ettim. İçimdekini kucağımdakini ve kendimi. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Herkese güzel bir gün olsun.

Benim istahim hiç yok son 1 hatftadır bulantidan yiyemiyorum

Bu Avrupalıların ultrason cihazları çok kıymetli. Kullanınca bitiyor sanki. Acilde ultrasonla bakmadılar mesela bana. Sabah çağırdılar öyle baktılar.
Benim oturumum yok adresim başka yerde oturdugum yer başka yer devlet bana sigorta verdi verilen adres başka yer o yüzden doktorlar bakmıyorlar bana burda ne işin var diyorlar eşim burda çalışıyor mecbur diyoriz gene bakmıyorlar tiksindim avrupadan valla aklım olsaydı gelirmiydim acaba diye düşünüyorum turkiyede öylemi her gün istese her gün doktordalar turkiyenin kıymeti bilinmeli gerçekten

Arkadaşlar bulantı sağlıklı bı gebeliginizin olduğunun kanıtı hiç endişelenmeyin benim iki dusugumde de 8 haftalık ti ama hiç bulantım yoktu ama diğer iki gebeliğim de ve şimdiki gebeliğim de 6. Hafta başladı hatta bunda 5 haftalık olduğundan beri var ve gün gün artıyor

Benimde kesem yuvarlak ama bulantı kusma yok çok şükür.. sadece agzimda metalik tat var ne yersem yiyeyim yutana kadar tadi var ama yuttuktan sonra sanki zehir yutmusum gibi, kilo almadim bende ama oglumun hamileligine benzetiyorum bunu onda rahattim kizimda surekli yatardim surekli kusardım bulantim çoktu.. bunda et canim istiyor eksi seyler istiyo bakalim keseye goremi belirti aşermelere goremi cinsiyeti belli olacak

Evet ama doktor 5 haftalık dedi neye göre bilmiyorum
Her doktor farklı ölçüyor benim birisi 1 hafta once 22 dedi diger hafta gittiğimde 20 mm dedi başka doktor. Telaşe yapma. Küçülmeyecegine göre yani hatta ben baya üzülmüştüm 22 mm de nasıl bebek yok die. 7 haftadan sonra iyi bi doktora gideceksin aslında ben bunu anladım.

Sonuçta makina ile ölçüm yapıyorlar bi yerden bi yere ölçüyorlar nokta kadar ileri yada geriyi ölçse gün farkediyor, hem sizinki çok büyük sorun olabilcek bir fark değil, can sıkmaya gerek yok
Ya geçen gittiğime göre fark oldu 3 gün bi gerilik ben onu anlamadım sadece

Sağlık sistemleri çok farklı. Evet birde adres olayı var. Tüm hayatını etkiliyor nereye gidip bir şey yapmak istesen adres ve o adresini kanıtlayacak fatura vs istiyorlar. İnsan çok zorlanıyor. Ama burada işin hastaneye düştüyse mutlaka ilgilenirler. Muhteşem olmasa bile bakar yardımcı olurlar. Ben ilk çocuğumda hiç sorun yaşamadım. Sadece tsh yi biraz ihmal itmişlerdi. Bebek gelişimi geride kalmıştı. Onu çözünce zamanını yakalamıştı. Türkiye sağlık konusunda çok çok farklı. Özel seçeneğin çok fazla. Keyfin nereyi isterse. O yüzden Allah’a emanet yaşıyoruz. Çok şükür.

İlk hamileliğimde gram bulantım olmadı. Çok sağlıklı bir kızım var çok şükür. Şimdide yok. Herkeste durum değişiyor. Şimdi bulantısı olmayanlar endişe edebilir. Sanki. Herkesin hamileliği bebeği kendine özel durumlar değişkendir.

Bencede istanbulda nereye gidilebilir acaba esnyurt beylikdüzü civarı bi yer bulsam gidicem

Ayda bir gun de dr kontrol ıznı var galıba burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…