Yani benim kesen nerdeyse sizinkinin yarısi kadarmis 5+4 te o yüzden dedim sanki hata var gibi duruyor başka bir doktora daha gozukseniz iyi olur bence. Yani sat tarihi daha uyumlu gibi kese boyutuyla5 haftalık dedi zaten sat a uyumlu degil
Ben kilolu oldgum için doktor görmemiş olabilir karindan 86 kiloyum boy 1.57 bir de devlet hastanesi bir şey sormadan demiyor biraz daha buyusun pazartesi özelde baktrcamYani benim kesen nerdeyse sizinkinin yarısi kadarmis 5+4 te o yüzden dedim sanki hata var gibi duruyor başka bir doktora daha gozukseniz iyi olur bence. Yani sat tarihi daha uyumlu gibi kese boyutuyla
Bende kiloluyum malesef, bugün diyetisyen ile görüştüm diyete başlıcam 3 haftada 2 kilo aldım, hiç bulantim yok iştah çok açık, hedeftim biraz kilo vermek ve daha sonra az almak bakalım. Devletin makineleri biraz eski olabilir, bakalım özelde nasıl çıkarBen kilolu oldgum için doktor görmemiş olabilir karindan 86 kiloyum boy 1.57 bir de devlet hastanesi bir şey sormadan demiyor biraz daha buyusun pazartesi özelde baktrcam
Benim istahim hiç yok son 1 hatftadır bulantidan yiyemiyorumBende kiloluyum malesef, bugün diyetisyen ile görüştüm diyete başlıcam 3 haftada 2 kilo aldım, hiç bulantim yok iştah çok açık, hedeftim biraz kilo vermek ve daha sonra az ki omak bakalım. Devletin makineleri biraz eski olabilir, bakalım özelde nasıl çıkar
Benim oturumum yok adresim başka yerde oturdugum yer başka yer devlet bana sigorta verdi verilen adres başka yer o yüzden doktorlar bakmıyorlar bana burda ne işin var diyorlar eşim burda çalışıyor mecbur diyoriz gene bakmıyorlar tiksindim avrupadan valla aklım olsaydı gelirmiydim acaba diye düşünüyorum turkiyede öylemi her gün istese her gün doktordalar turkiyenin kıymeti bilinmeli gerçektenBu Avrupalıların ultrason cihazları çok kıymetli. Kullanınca bitiyor sanki. Acilde ultrasonla bakmadılar mesela bana. Sabah çağırdılar öyle baktılar.
Benim hep karindan bakildi canim 5+0 da kese 6+0 da kalp duyduk.. biz cektik canim esim ckti..onlr sadece ultrason goruntusu veryorKızlar kese ve kalp atımına karından mı bakıyor dr ? Kalp atımı videosu anını çektınız mı yada verıyor mu ?
kızlar kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar benim kese yuvarlak bu arada bulantım çok akşam üstü uyku bastırıyor ama uyursam çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı oğlumda hiç böyle olmamıştım ben bu hafta sporuma başladım fitnessçıyım normalde çok hafif yürüyüş bisiklet az ağırlıkla sırt omuz çalışmaya başladım doktorda yap dedi yat yat durum kötü olacak 9. haftadayız kilo almadım 56 kiloyum siz nasılsınız
Aynen canım inşAllah ilerde gününü yakalarBenimde hep düzenlidir. Hiç şaşmaz. Ama geç döllenme görünüyor. Çok takılma bir anda atak yapıp haftasını yakalayabilir. Önemli olan sağlıklı ilerlemesi ve 12 haftayı atlatmamız.
Her doktor farklı ölçüyor benim birisi 1 hafta once 22 dedi diger hafta gittiğimde 20 mm dedi başka doktor. Telaşe yapma. Küçülmeyecegine göre yaniEvet ama doktor 5 haftalık dedi neye göre bilmiyorum
Ya geçen gittiğime göre fark oldu 3 gün bi gerilik ben onu anlamadım sadeceSonuçta makina ile ölçüm yapıyorlar bi yerden bi yere ölçüyorlar nokta kadar ileri yada geriyi ölçse gün farkediyor, hem sizinki çok büyük sorun olabilcek bir fark değil, can sıkmaya gerek yok
Sağlık sistemleri çok farklı. Evet birde adres olayı var. Tüm hayatını etkiliyor nereye gidip bir şey yapmak istesen adres ve o adresini kanıtlayacak fatura vs istiyorlar. İnsan çok zorlanıyor. Ama burada işin hastaneye düştüyse mutlaka ilgilenirler. Muhteşem olmasa bile bakar yardımcı olurlar. Ben ilk çocuğumda hiç sorun yaşamadım. Sadece tsh yi biraz ihmal itmişlerdi. Bebek gelişimi geride kalmıştı. Onu çözünce zamanını yakalamıştı. Türkiye sağlık konusunda çok çok farklı. Özel seçeneğin çok fazla. Keyfin nereyi isterse. O yüzden Allah’a emanet yaşıyoruz. Çok şükür.Benim oturumum yok adresim başka yerde oturdugum yer başka yer devlet bana sigorta verdi verilen adres başka yer o yüzden doktorlar bakmıyorlar bana burda ne işin var diyorlar eşim burda çalışıyor mecbur diyoriz gene bakmıyorlar tiksindim avrupadan valla aklım olsaydı gelirmiydim acaba diye düşünüyorum turkiyede öylemi her gün istese her gün doktordalar turkiyenin kıymeti bilinmeli gerçekten
İlk hamileliğimde gram bulantım olmadı. Çok sağlıklı bir kızım var çok şükür. Şimdide yok. Herkeste durum değişiyor. Şimdi bulantısı olmayanlar endişe edebilir. Sanki. Herkesin hamileliği bebeği kendine özel durumlar değişkendir.Arkadaşlar bulantı sağlıklı bı gebeliginizin olduğunun kanıtı hiç endişelenmeyin benim iki dusugumde de 8 haftalık ti ama hiç bulantım yoktu ama diğer iki gebeliğim de ve şimdiki gebeliğim de 6. Hafta başladı hatta bunda 5 haftalık olduğundan beri var ve gün gün artıyor
Bencede istanbulda nereye gidilebilir acaba esnyurt beylikdüzü civarı bi yer bulsam gidicemHer doktor farklı ölçüyor benim birisi 1 hafta once 22 dedi diger hafta gittiğimde 20 mm dedi başka doktor. Telaşe yapma. Küçülmeyecegine göre yani ☺ hatta ben baya üzülmüştüm 22 mm de nasıl bebek yok die. 7 haftadan sonra iyi bi doktora gideceksin aslında ben bunu anladım.
Ayda bir gun de dr kontrol ıznı var galıba burdaBEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)
Kalp atımını eşim videoya çekti onlar vermediler evet biz karından dinledik keseyi de gördükKızlar kese ve kalp atımına karından mı bakıyor dr ? Kalp atımı videosu anını çektınız mı yada verıyor mu ?