2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kizlar benim bebiş 47 günlük kilosu 4.600 boyuda 56 cm doktor kiloya az dedi 😐 3.300 doğmuştuk 🙄 bi sabah bi aksam mama veriyorum diger zaman larda meme emiyor mamayi artir dedi gunde 4 kere vercem sanırım insallah kilo alimi normale döner

Benım de sacımı kestırmem lazım ama vırusten gıdemıyorum

Astrolojik olarak sac kesim zamanlari 😊

Ay Aslan burcunda saç kesimine devam ettiğimizde, Aslan yelesi gibi saçlara sahip olabiliriz.

-saçım gürleşsin diyenler için;
17 Ağustos saat 8.40’tan başlayan
19 Ağustos saat 11.20’ye kadar olan zamanı kullanabilirsiniz.

Ay Başak burcunda; titizlik, intizam verir

-saçım kesildiği şeklini korusun diyenler;
19 Ağustos saat 11.20’den
21 Ağustos saat 12.00’a kadar zamanı kullanabilirsiniz

Ay yay burcunda, çok hareketlidir ve gezmeyi sever

-saçlarım hızlı uzasın diyenler için;
25 Ağustos saat 15.40’tan
27 Ağustos saat 20.30’a kadar
Süre içerisinde saçlarınızı kestirebilirsiniz.

Ay’ın bu burçlarını takip ederek, yapışacak işlemler, zamanla istenilen sonucu verecektir.

Ay, 28 gün de hareket ettiği için, burç günler değişmektedir. Paylaşımlarımızı takip ederek, günleri öğrenebilirsiniz.

Mutlu, güzel bakımlar olsun 😍🤩

Herkese selamm 🌸 sabahtan yoğunduk. Kalça ultrasonu çektirdik bir sorun yok şükür 🙏🏻 Doktorumuza gittik rutin kontrol herşey yolunda 66 cm 6700 gr olmuş. Mamaya gerek yok dedi doktor ama bazen hiç bırakmıyo memeyi süt kalmıyo memede mecbur tekrar acıkınca mama vermek zorunda kalıyorum. Sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmaya verem için 26 sına gün verdiler. Diğer 2 aşıyı yaptılar. Ben daha aşı olmadan ağladığım için :)) babası beni içeri almadı o durdu yanında. Ebelerde çok beğendi gelişimini onlarda mamaya ihtiyaç yok dedi. Verme dedi. Çok ağladı kaskatı kesildi sesini duydum dışardan. Şimdi eve geldik hemen emdi uyudu. Ateş ve huzursuzluk yok şimdilik umarım sorunsuz atlatırız 🌸🙏🏻
Anam benim oğlanla aynı çıkmış ya değerleri zaten aynı günde doğmuşlardı 😄

Eşim dün gitti ikinci ay için gün almaya hiç bahsetmemişler çok sorumsuz Bi sağlık ocağı zaten hiç arayıp sordukları yok
Hepsi öyle zorla iş yaptırıyosun. Biz iyi ve ilgili bi ebeye düştük sadece. Sende orda gözüne kestirdiğin bi ebeyi bağlasan sohbet muhabbet falan. Kalça çıkığınıda Aşı için gittiğinde sorarsın madem. Yada doktora falan gittiğinde kontrol için. Gerek varsa yaptırırsın.

Astrolojik olarak sac kesim zamanlari 😊

Ay Aslan burcunda saç kesimine devam ettiğimizde, Aslan yelesi gibi saçlara sahip olabiliriz.

-saçım gürleşsin diyenler için;
17 Ağustos saat 8.40’tan başlayan
19 Ağustos saat 11.20’ye kadar olan zamanı kullanabilirsiniz.

Ay Başak burcunda; titizlik, intizam verir

-saçım kesildiği şeklini korusun diyenler;
19 Ağustos saat 11.20’den
21 Ağustos saat 12.00’a kadar zamanı kullanabilirsiniz

Ay yay burcunda, çok hareketlidir ve gezmeyi sever

-saçlarım hızlı uzasın diyenler için;
25 Ağustos saat 15.40’tan
27 Ağustos saat 20.30’a kadar
Süre içerisinde saçlarınızı kestirebilirsiniz.

Ay’ın bu burçlarını takip ederek, yapışacak işlemler, zamanla istenilen sonucu verecektir.

Ay, 28 gün de hareket ettiği için, burç günler değişmektedir. Paylaşımlarımızı takip ederek, günleri öğrenebilirsiniz.

Mutlu, güzel bakımlar olsun 😍🤩
Ay aslan burcundayken amann diyim ağdaya falan girmeyin bacılar 🤣🤣🤣🤣

Anam benim oğlanla aynı çıkmış ya değerleri zaten aynı günde doğmuşlardı 😄
Evet canım. Maşallah sizede 🌸aşı neler yaptı size. Bizimki çok huzursuz uyuyo. Bi ara uyandı ağladı ağladı emdi tekrar ağladı ben huysuzluk yapıyo sandım. Kundak yapayım dedim daha bağladığım anda kapadı gözlerini. Çok bi bitkin yorgun paşam.

Kizlar benim bebiş 47 günlük kilosu 4.600 boyuda 56 cm doktor kiloya az dedi 😐 3.300 doğmuştuk 🙄 bi sabah bi aksam mama veriyorum diger zaman larda meme emiyor mamayi artir dedi gunde 4 kere vercem sanırım insallah kilo alimi normale döner
Niye az ki Bi kilodan fazla almış mamada fazla versen meme reddine sebep olmicak mi canım

Evet canım. Maşallah sizede 🌸aşı neler yaptı size. Bizimki çok huzursuz uyuyo. Bi ara uyandı ağladı ağladı emdi tekrar ağladı ben huysuzluk yapıyo sandım. Kundak yapayım dedim daha bağladığım anda kapadı gözlerini. Çok bi bitkin yorgun paşam.
Benimkide ağladı sanırım ağrısı var ilaç verdim hemşire koluna dokunmayın bugün dedi ağrır dedi. Bu gece uzun olur artık bize atlatsak bari. Rota aşısı yaptıracak mısın canım

Kizlar bu gaz ilaci nasil kullanan varmi gunde kac defa agzina veriyorsunuz,ben nurse harveys kullaniyorum onu surekli vermem lazim her firsatta kizim tadini begenmiyor kusar gibi oluyor ama gazinida iyi ediyor ama surekli vermek istemiyorum kusacak diye
Günde bir kere 5 damla canım

_20200807_191435.JPG
bu ilaçı kullanan var mı nasıl kullanılıyor acaba Dr yazmamış eczacı da ben bilmiyorum bu ilaçı demiş 🤔
_20200807_191405.JPG

Benimkide ağladı sanırım ağrısı var ilaç verdim hemşire koluna dokunmayın bugün dedi ağrır dedi. Bu gece uzun olur artık bize atlatsak bari. Rota aşısı yaptıracak mısın canım
Sende mi bugün yaptırdın? Koluna yapılan aşımız bugün ellerinde olmadığı için 26 sına gün verildi. Sadece 2 aşı yapıldı bize. Bilmiyorum rotayı hiç konuşmadım doktorla. Gerçekten bunlar kadar elzem bir aşımı?

Canim bizimki 2700 dogdu, bir aylıkken 3750ydi, 2 aylikken 4300 civari olur diye tahmin ediyorum. Persentil cok dusmedigi surece iyi diyorlar aslinda. Bizim hep yuzde 20 persentilde kilo mesela. Mama vermiyorlar.

X