Merhaba kizlar. MasaAllah herkesin bi duzeni olusmus galiba bi bizim duzenimiz yok. Hatta bizim duzenimiz duzensizlik
bu düstur uzere yol aliyoruz
mesela tam duzenimiz bu galiba diyorum o gun gazlaniyor ve 2 gun uyumuyor. Sonra uykusuzluktan digr gun tum gun ve gece uyuyor. Uyandirayim desen de uyanmiyor
geceleri hala sık uyaniyor 2 uyanmada geri uyuyorsa diger 1 uyanmada mutlaka 1 saate yakin uyanik kaliyor ve bu genelde gazdan oluyor. Kendi evimde olsam mumkun degil ayakta kalamazdim bu uykusuzlukla. Huzursuz oldugu gunler haric gunduzleri daha cok uyuyor. Sut emmeye gelirsek baslarda su 3 saatte 1 olayini yapmaya calistim ve baktim benim bebegime uymuyor. Sirf kendi kuralima uydurmak icin oglumun kendi kuralini cigniyordum ve ona haksizlik olduguna karar verdim. 1 bucuk saatte veya 2 saatte veriyorum sutunu. Cok daha huzurlu ve mutlu oluyir. Her egitim her cocuga uygulanmiyor. Simdi yapmaya calissam da sonra yine kendi duzenini oturtacak bunu biliyorum. Sadece sagligi icin her agladiginda sutunu vermiyorum araya 1 30 dakika birakiyorum. Onun disinda duzenimiz gun asiri banyo yaptiriyorum bizden bu kadar