2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ayaklarını cok sıcak tut canım ayak bileklerini belini gece yatarken ozellikle kendimizi cok bilmiyoruz. Malum kış ayındayız bi hasta olsak çekecegiz ilaç da alamayacagız. Onlemimizi alalım da.
Aynen ne ilaç ne bitkisel bişey içebilirz bi ara Burnum falan tıkanıyodu hasta olcam sandım ama Allah tan atlattım dikkatli olmamız lazım.

Bende 27 yaşındayım. Yarın bizde kan vermek için gitcez yine hemde bebegimi görecem babamız kalbi duyamadı cok istiyor yarın inşallah guzel haberlerle geliriz yine

Anladimm dikkat et o zaman kendine.
Avrupa sartlarini begensemde bu doktor hastane isleri gercekden cok tuhaf
Net kurallari var insani tedirgin ediyorlar
Burda istedigin hastaneye istedigin zaman gidebiliyosun
Orda ulrtasona kac kere girecegin bile sayili
Arkadasim korkusundan gidemiyordu karnim agriyor vs gibi bahanelerle gidip bebegi gorebiliyordu anca
Niye geldin der gibi bakiyolar diyodu

Sadece gelenlere söyleyin bence :) onlar kimseye soylemesin ama 3 ay olana kadar, hem sanada faydaları olur

Kendi ailem ilk bastan ogrendiler ama kayinvalideme bugun soyledi esim. Cumartesi kalp atisini da duyarsam soylerim herkese insaAllah. Bence sen de soyle aile sonucta yabanci degiller ki

Aynen öyle riskli bir durum görmedikçe ilgilenmezler sma risk varsa bu özellikle 12 haftayı geçmiş gebeliklerde. Çok ilgi alaka gösterirler. Nasip artık.

Kanama alanimi var. Keseden ayri?
Dün akşam 4 sularında hafif kanama yoğun ağrı vardı. Acile 6 buçuk gibi gittim. Kan tahlili yapıldı riskli dedi sabah uzman baksın. Usg ile uzman baktı her şey normal dedi. Kanamayı sordum önemli değil dedi. Rahimde değil sanırım. Gece dış gebelik şüphesi vardı. Ben dış gebelik olmadığını öğrenince çok sevindim. Bebek olduğunu öğrenince daha çok sevindim detay sormadım. Yarın yada ertesi gün dağlık ocağına giderim. Hala azar azar geliyo kan. Bu şekil sağlıklı Doğum yapan baya insan var kk da baktımda artık Allah’a emanetiz.

bahsettiğin şey İdrar yolu enfeksiyonu ve ilaç kullanman çok iyi olmuş . İdrar yolu enfeksiyonu gebeliğin ilk haftalarında düşüğe ileri haftalarda erken doğuma sebep oluyor Allah muhafaza . Diğer hamileliklerimde çok kullanmıştım

Evet bende enfeksiyondan dolayi dusuk filan olur diye endiselenip gittim saglik ocagina zaten . Ama kendi doktorumda hicbi ilac kullanma deyince ilaci icmis bulundugum icin evham yaptım

Anladim canim, hayirli guzel haberlerini bekliyoruz. İçini fereh tut

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanim.universite hastanesinde yaptırdım kalp atışı duyulduktan sonra başka doktor bulmam onunla devam etmem söylendi.7+5 te gitmiştim üniversiteye. Yeni doktor gorusmeme ne zaman gitmeliyim? Şuan 8+4. Doktora gittiğimde nelere bakılıyor? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…