Ne güzel :)29 canım
En son 5 mm idi bakalım yarın ne kadar olmuşBüyümüştür annesi merak etme :)
Aynen ne ilaç ne bitkisel bişey içebilirz bi ara Burnum falan tıkanıyodu hasta olcam sandım ama Allah tan atlattım dikkatli olmamız lazım.Ayaklarını cok sıcak tut canım ayak bileklerini belini gece yatarken ozellikle kendimizi cok bilmiyoruz. Malum kış ayındayız bi hasta olsak çekecegiz ilaç da alamayacagız. Onlemimizi alalım da.
Anladimm dikkat et o zaman kendine.Ben yurt dışındayım. Burada öyle çok seçenek yok. Özel doktor vs. Genelde hastaneler takip ediyor. Burda özel doktora gitmek Türkiye’ye gelmekten pahalı. Bildiğim bir kadın doğumcu da yok zaten. Allah’a emanetiz.
Sadece gelenlere söyleyin bence :) onlar kimseye soylemesin ama 3 ay olana kadar, hem sanada faydaları olur29 benimde :)
Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?
Kendi ailem ilk bastan ogrendiler ama kayinvalideme bugun soyledi esim. Cumartesi kalp atisini da duyarsam soylerim herkese insaAllah. Bence sen de soyle aile sonucta yabanci degiller ki29 benimde :)
Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?
Kanama alanimi var. Keseden ayri?Nasıl diyim adet olur gibi akıyo ama aşırı değil bugün ikinci pedi koydum. Ped çok fazla dolmadan değiştiriyorum.
Aynen öyle riskli bir durum görmedikçe ilgilenmezler sma risk varsa bu özellikle 12 haftayı geçmiş gebeliklerde. Çok ilgi alaka gösterirler. Nasip artık.Anladimm dikkat et o zaman kendine.
Avrupa sartlarini begensemde bu doktor hastane isleri gercekden cok tuhaf
Net kurallari var insani tedirgin ediyorlar
Burda istedigin hastaneye istedigin zaman gidebiliyosun
Orda ulrtasona kac kere girecegin bile sayili
Arkadasim korkusundan gidemiyordu karnim agriyor vs gibi bahanelerle gidip bebegi gorebiliyordu anca
Niye geldin der gibi bakiyolar diyodu
Dün akşam 4 sularında hafif kanama yoğun ağrı vardı. Acile 6 buçuk gibi gittim. Kan tahlili yapıldı riskli dedi sabah uzman baksın. Usg ile uzman baktı her şey normal dedi. Kanamayı sordum önemli değil dedi. Rahimde değil sanırım. Gece dış gebelik şüphesi vardı. Ben dış gebelik olmadığını öğrenince çok sevindim. Bebek olduğunu öğrenince daha çok sevindim detay sormadım. Yarın yada ertesi gün dağlık ocağına giderim. Hala azar azar geliyo kan. Bu şekil sağlıklı Doğum yapan baya insan var kk da baktımda artık Allah’a emanetiz.Kanama alanimi var. Keseden ayri?
Kime gidiyorsun oradaHangi Şehir :) Ben istanbul Bahçelievler Medicalpark'a gidiyorum.
Kızlar ben size bisi sorucam ya. Benim iliskiden sonra ve idrardan sonra yanma olmustu. Bende panik yaptım saglik ocagina gittim doktora hamile oldugumu soyledim o zaman bes bucuk haftalıktı. Neyse doktorda suya katilan bi antibiyotik verdi gebeler kullanabiliyo dedi. Ve ictim onu. Ertesi hafta kendi kadin dogum doktoruma randevum vardi gittim. Iliskiden ve idrardan sonra yanma yasadigimi soyledim. Simdilik sana ilac veremem organlarin gelisme donemi dedi. Benimde kafama takildi. Acaba ictigim o ilac zarar vermismidir
Evet bende enfeksiyondan dolayi dusuk filan olur diye endiselenip gittim saglik ocagina zaten . Ama kendi doktorumda hicbi ilac kullanma deyince ilaci icmis bulundugum icin evham yaptımbahsettiğin şey İdrar yolu enfeksiyonu ve ilaç kullanman çok iyi olmuş . İdrar yolu enfeksiyonu gebeliğin ilk haftalarında düşüğe ileri haftalarda erken doğuma sebep oluyor Allah muhafaza . Diğer hamileliklerimde çok kullanmıştım
Anladim canim, hayirli guzel haberlerini bekliyoruz. İçini fereh tutDün akşam 4 sularında hafif kanama yoğun ağrı vardı. Acile 6 buçuk gibi gittim. Kan tahlili yapıldı riskli dedi sabah uzman baksın. Usg ile uzman baktı her şey normal dedi. Kanamayı sordum önemli değil dedi. Rahimde değil sanırım. Gece dış gebelik şüphesi vardı. Ben dış gebelik olmadığını öğrenince çok sevindim. Bebek olduğunu öğrenince daha çok sevindim detay sormadım. Yarın yada ertesi gün dağlık ocağına giderim. Hala azar azar geliyo kan. Bu şekil sağlıklı Doğum yapan baya insan var kk da baktımda artık Allah’a emanetiz.
Dr Suat Süphan ErşahinKime gidiyorsun orada
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhabalar, ben de katıldım aranızaBu akşam 6+6'da kalp atışını duyduk, her şey yolunda çok şükür
Ben hergun bı parol içiyorum kesinHergünn baş ağrısı çekiyorum. Benim gibi olan var mı