2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Antibiyotik neden veriyor ki
Benim hamileligimde hep idrar yolu enfeksiyonum vardi her ay suya karistirilip icilen tozlardan icmistim bebege zarari yok idrar yoluyla atiliyor
Doktorum hep o toz ilactan vermisti
2.6 yuksek degil 2.5 civari olmasi lazim zaten yinede ayda bir tahlil vermen yararli olur
Bende toz kullanmıştım canim
Max.2.5 olmasını istedikleri için takip etmesi normal. Gebeliği etkilemiycek antibiyotikler var çok korkmamak lazım.
Bende antibiyotik kullanmak istemiyorum yarın sabah 8.30a randevum var, Tozu söyleyeyim.

Deneyim canım çaya sıkıp içiyorum tadı hoşuma gidiyor. Suya da sıkıp içeyim bari.Ama benim acayip yoğun bi akıntım var çok geliyo sizinde öyle mi
Yok değil benim oyle yogun degil. ama bugun bi video izledim doktor yeşil ve kokulu olmadıgı sürece yada kaşıntı tarzı bişey yoksa normal diyordu. Rahimden de geliomuş yumurtalıklardan da geliomuş.

Bende idrar testi yaptirmistim.kulturde e-coli cikmis.ptesi randevum ama bununla karsilasan var mi .

Eklentiler

• 6823087C-3F73-4651-8E96-67DB7A0D7C64.jpeg
    6823087C-3F73-4651-8E96-67DB7A0D7C64.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 30
Yok değil benim oyle yogun degil. ama bugun bi video izledim doktor yeşil ve kokulu olmadıgı sürece yada kaşıntı tarzı bişey yoksa normal diyordu. Rahimden de geliomuş yumurtalıklardan da geliomuş.
Anladım canım aman enfeksiyon olmasında ama hafif bi yanma oluyo arada.

Çok geçmiş olsun benim de kanamam olmuştu. O korkuyu iyi bilirim. Ben progestan iğne olmuştum ama doktor dedi ki sağlıklı ise bebeğin seninle kalır, sağlıksız ise tıbbın yapacağı birşey yok. Vücut onu yabancı görüp atmak istiyor, atıp bir an önce bir sonraki hamilelik dönemine hazırlanmak istiyor demişti. Kanama bebekten ya da keseden değildi benim de ama kanamam vardı. Başta pembe sonra baya koyu parça en son kahve rengi leke olarak geldi. Şu anda 10 haftalığız. Bizim kanamamız kesildi. Herşey yolunda dilerim seninde yoluna girer.

Ayrıca benim doktorum ilaç %10 dinlenmek %90 demişti. Bol su tüketmeyi de unutma sakın. Şimdiden geçmiş olsun.
Umut oldun sağol. İnşallah. Allahtekrar yaşatmasın sanada

Kızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
Ben de 34 yaşındayım ikinci bebeğim olacak kısmetse, 5 yaşında bi kızım var. Ben de bugün kalp atışını duydum içim çok rahatladı. Bebişin boyu 8.5 mm olmuş kalbi 120 atıyordu herşey yolunda dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🤲

X