Çok geçmiş olsun benim de kanamam olmuştu. O korkuyu iyi bilirim. Ben progestan iğne olmuştum ama doktor dedi ki sağlıklı ise bebeğin seninle kalır, sağlıksız ise tıbbın yapacağı birşey yok. Vücut onu yabancı görüp atmak istiyor, atıp bir an önce bir sonraki hamilelik dönemine hazırlanmak istiyor demişti. Kanama bebekten ya da keseden değildi benim de ama kanamam vardı. Başta pembe sonra baya koyu parça en son kahve rengi leke olarak geldi. Şu anda 10 haftalığız. Bizim kanamamız kesildi. Herşey yolunda dilerim seninde yoluna girer.Gece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
Insallah canimAllah yardım etsin. Stresli bir dönem olacak. Kanamam hafif devam ediyor ilaç vermediler. O biraz endişe veriyor. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Tüm sıkıntıları unutturur.
Kanama çok olunca prolutondepot iğne oluyordum, normal zamanda da hep progestan kullandım. Hiç bişey verilmemesi ilginç en azından progestan mutlaka düşük tehlikesi olanlara veriliyor kanama olunca.Çok sağol allah razı olsun. Senin kanama olup sağlıkla gelen evladında herhangi bir iğne ilaç verilmişmiydi. Hiç bir şey vermediler bana.
Benimde 18 eylül kese için kan verdiğim yerde bir doktora gözüktüm 3 gün fark ediyor dedi ama kendi doktoruma gidince belli olur bakalım. Bir önceki gebeligimde 10 gün farkediyordu ama gelişimi iyiydi öndeydi hatta.saglikli ilerledikten sonra çok önemi yokSata göre bugün tam 7 hafta olmadı gerekli sat 18 Eylül. Usg 5 diyo sağlıkla devam etsin çok önemli değil. Geç döllenme olsun.
Bizimde tam tersiBiz 8 haftalık olduk ama daha hiç olmadı cesaret edemedim Bi türlü eşimi oyalıyorum sürekli
En iyisi boşver şimdilik daha iyi bence bişey olmaması.Bizimde tam tersieşim çok korkuyo bisey olursa diye. Yaklasmiyo bile adam
Bende de normalde yanma bide sarı akıntı vardı doktoruma söyledim şuan bişey yapamayız dedi bana.Ama bişey olmaz canım gebelerde kullanıyosa bilinçli olarak vermiştir doktor zaten.Kızlar ben size bisi sorucam ya. Benim iliskiden sonra ve idrardan sonra yanma olmustu. Bende panik yaptım saglik ocagina gittim doktora hamile oldugumu soyledim o zaman bes bucuk haftalıktı. Neyse doktorda suya katilan bi antibiyotik verdi gebeler kullanabiliyo dedi. Ve ictim onu. Ertesi hafta kendi kadin dogum doktoruma randevum vardi gittim. Iliskiden ve idrardan sonra yanma yasadigimi soyledim. Simdilik sana ilac veremem organlarin gelisme donemi dedi. Benimde kafama takildi. Acaba ictigim o ilac zarar vermismidir
Nebilim sonradan pisman oldum keske kendi doktoruma sorsaydim ilaci icmeden once diyeBende de normalde yanma bide sarı akıntı vardı doktoruma söyledim şuan bişey yapamayız dedi bana.Ama bişey olmaz canım gebelerde kullanıyosa bilinçli olarak vermiştir doktor zaten.
Kızlar suyunuza limon sıkın için.. Enfeksiyon yok ediyo bende yok ama onlem için içiyorum bir iki dmla yeterli. Sarı akıntı normal bende de vaar oBende de normalde yanma bide sarı akıntı vardı doktoruma söyledim şuan bişey yapamayız dedi bana.Ama bişey olmaz canım gebelerde kullanıyosa bilinçli olarak vermiştir doktor zaten.
Benim doktorum 12 haftaya kadar yasakladı. Enfeksiyon kapabilirsiniz çünkü rahim şu an döllenmede ve bünye zayıf durumda dedi. Ancak doktor suya katılan ilaçları sanırım veriyor. Hem de enfeksiyon için. Büyük ihtimalle benim doktorun dediği gibi enfeksiyon oldun.Kızlar ben size bisi sorucam ya. Benim iliskiden sonra ve idrardan sonra yanma olmustu. Bende panik yaptım saglik ocagina gittim doktora hamile oldugumu soyledim o zaman bes bucuk haftalıktı. Neyse doktorda suya katilan bi antibiyotik verdi gebeler kullanabiliyo dedi. Ve ictim onu. Ertesi hafta kendi kadin dogum doktoruma randevum vardi gittim. Iliskiden ve idrardan sonra yanma yasadigimi soyledim. Simdilik sana ilac veremem organlarin gelisme donemi dedi. Benimde kafama takildi. Acaba ictigim o ilac zarar vermismidir
Bebegime bi zararı olmamıstır dimiBenim doktorum 12 haftaya kadar yasakladı. Enfeksiyon kapabilirsiniz çünkü rahim şu an döllenmede ve bünye zayıf durumda dedi. Ancak doktor suya katılan ilaçları sanırım veriyor. Hem de enfeksiyon için. Büyük ihtimalle benim doktorun dediği gibi enfeksiyon oldun.
sanmıyorum enfeksiyon gelişimi etkileyebilir. Ama sen ilaçla önlem almışsın. Bol su iç sık sık idrara çık.Bebegime bi zararı olmamıstır dimi
Gozunaydın canım tebrıkler saglıkla kucagına al . Cuma gunude inş ben kese goreyimMerhaba kızlar 6+0 kalp atışı kese bebek hepsini gördüm alttan ultrasonla baktı herşey yolunda çok şükür 2.tüp bebek denemem rabbim kimsenin boynunu bükmesin dileyen herkese hayırlısıyla tattırsın inşallah
Bana sadece kese randevusu verdı kalp te duyulırmukı ,son reglım22 eylul,transım 14 ekimGozunaydın canım tebrıkler saglıkla kucagına al . Cuma gunude inş ben kese goreyimAllahın ıznıyle
Canimm cok sevindim hadi gozun aydinMerhaba kızlar 6+0 kalp atışı kese bebek hepsini gördüm alttan ultrasonla baktı herşey yolunda çok şükür 2.tüp bebek denemem rabbim kimsenin boynunu bükmesin dileyen herkese hayırlısıyla tattırsın inşallah
Çok geçmiş olsun benimde kanamam oldu ama Progestan Kullanınca hemencik durdu. İnşallah sizinde durur.Gece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
İçini ferah tut canım doktoruna yine de danış ama aklında kalmasın.Nebilim sonradan pisman oldum keske kendi doktoruma sorsaydim ilaci icmeden once diye
Deneyim canım çaya sıkıp içiyorum tadı hoşuma gidiyor. Suya da sıkıp içeyim bari.Ama benim acayip yoğun bi akıntım var çok geliyo sizinde öyle miKızlar suyunuza limon sıkın için.. Enfeksiyon yok ediyo bende yok ama onlem için içiyorum bir iki dmla yeterli. Sarı akıntı normal bende de vaar o