2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar kese ve kalp atışı için fikir olsun diye yazıyorum;

SAT:30.08.2019 (Döngü 25 gün)
Ev Tipi Test: 26.09.2019

Beta HCG : 30.09.2019 Sonuç 324 - Kese yok

6+0 : Kese Yolk var Bebek görüldü. 0.43 crl. (Vajinal Ultrason)

8.+0 : Kalp Atışı :) (Kan tahlilleri)

9+3 : Kontrol + Kalp atışı

Diğer muayenem 12. haftada 2li test için :)

Kalp atışı duyamayan, kese göremeyen arkadaşlar panik yapmasın. Doktorum 8 den önce kalp atışı dinlemem anneler panik oluyor bu da bebeği etkiliyor dedi. Kese görmek önemli. Çünkü dış gebelik ise sizi zehirleyebilir. Bu nedenle vajinal ultrason yaptırın. Herhangi bir ağrı hissetmedim ben. Zaten kese ve bebeğe odaklanıyorsunuz. :)

Kızlar merhabalar bende yarın gidecem ama dün kan ve idrar vermiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başlayacaz. Tiroit 2.6 takip edelim dedi ama normal değil mi 2.6? Birde antibiyotik içmek istemiyorum ben

Kızlar merhabalar bende yarın gidecem ama dün kan ve idrar vermiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başlayacaz. Tiroit 2.6 takip edelim dedi ama normal değil mi 2.6? Birde antibiyotik içmek istemiyorum ben
Antibiyotik neden veriyor ki
Benim hamileligimde hep idrar yolu enfeksiyonum vardi her ay suya karistirilip icilen tozlardan icmistim bebege zarari yok idrar yoluyla atiliyor
Doktorum hep o toz ilactan vermisti
2.6 yuksek degil 2.5 civari olmasi lazim zaten yinede ayda bir tahlil vermen yararli olur

Gece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bı şekilde ilerler herşey gönlünce olsun

Bende toz kullanmıştım canim

Max.2.5 olmasını istedikleri için takip etmesi normal. Gebeliği etkilemiycek antibiyotikler var çok korkmamak lazım.

Geçmiş olsun Allah şifa versin, inşallah kızınızın kardeşini sağ salim kucağınıza alırsınız

çok geçmiş olsun canm inşallah sağlıkla ilerleyecek bebişi görüceksin

Cok gecmis olsun insallah hersey guzel olur.
Sat a gore kac haftalik olmasi gerekiyo bebeginin

Geçmiş olsun Allah şifa versin, inşallah kızınızın kardeşini sağ salim kucağınıza alırsınız
Çok sağol allah razı olsun. Senin kanama olup sağlıkla gelen evladında herhangi bir iğne ilaç verilmişmiydi. Hiç bir şey vermediler bana.

Sata göre bugün tam 7 hafta olmadı gerekli sat 18 Eylül. Usg 5 diyo sağlıkla devam etsin çok önemli değil. Geç döllenme olsun.
Takma kafana canim benim sata gore bugun 9+5 olmasi lazim ama ben ne bebek gordum daha nede kalp atisi
Lekelenmelerim agrilarimda cabasi
Sabirla dua ederek bekliyorum
Uzulme senin satla cok farki yok

Takma kafana canim benim sata gore bugun 9+5 olmasi lazim ama ben ne bebek gordum daha nede kalp atisi
Lekelenmelerim agrilarimda cabasi
Sabirla dua ederek bekliyorum
Uzulme senin satla cok farki yok
Allah yardım etsin. Stresli bir dönem olacak. Kanamam hafif devam ediyor ilaç vermediler. O biraz endişe veriyor. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Tüm sıkıntıları unutturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…