İnşallah canımGunaydiinn kizlarr iyi haberler alanlarin gözleri aydinn
Benimde randevum yarin persembe yada cuma gel dedi
Sanirim yarin gidicem bi gun bile ertelemek istemiyorum insallah bende gorurum
Bakarsın aynı güne denk gelirMerhaba biz çok yakınız 2 gün var aramızda.
Hangi Şehir :) Ben istanbul Bahçelievler Medicalpark'a gidiyorum.Bakarsın aynı güne denk gelir
Istanbul Üsküdar. Ben de Özel Anadolu hastanesine gidiyorumHangi Şehir :) Ben istanbul Bahçelievler Medicalpark'a gidiyorum.
Antibiyotik neden veriyor kiKızlar merhabalar bende yarın gidecem ama dün kan ve idrar vermiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başlayacaz. Tiroit 2.6 takip edelim dedi ama normal değil mi 2.6? Birde antibiyotik içmek istemiyorum ben
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bı şekilde ilerler herşey gönlünce olsunGece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
Bende toz kullanmıştım canimKızlar merhabalar bende yarın gidecem ama dün kan ve idrar vermiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başlayacaz. Tiroit 2.6 takip edelim dedi ama normal değil mi 2.6? Birde antibiyotik içmek istemiyorum ben
Max.2.5 olmasını istedikleri için takip etmesi normal. Gebeliği etkilemiycek antibiyotikler var çok korkmamak lazım.Kızlar merhabalar bende yarın gidecem ama dün kan ve idrar vermiştim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başlayacaz. Tiroit 2.6 takip edelim dedi ama normal değil mi 2.6? Birde antibiyotik içmek istemiyorum ben
Geçmiş olsun Allah şifa versin, inşallah kızınızın kardeşini sağ salim kucağınıza alırsınızGece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
çok geçmiş olsun canm inşallah sağlıkla ilerleyecek bebişi görüceksinGece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
Cok gecmis olsun insallah hersey guzel olur.Gece saat 1:30 kadar hastanedeydim. Hem kanama hem ağrım vardı. Dış gebelik şüphesi vardı. Sabah ultrason yapıldı. Kanama devam ediyor herhangi bir ilaç verilmedi. Ağrım geçti şükür. Kese var yolk sac var. Her şey normal 5 haftalık geç döllenme dedi sabahki uzman ve 2 hafta sonraya randevu verdi. İçim ektopik gebelik olmadığı için çok rahatladı. Ve herşey normal görünüyor diyince mutlaktan ağladım. Eve gelene kadar mutluluk şükür göz yaşı döktüm. Rabbim sınamadın inşallaj kızımın kardeşi sağlıkla gelir. Dualarınızda yer verin nolur. İleri yaş gebeliği. Allah hepimizi korusun.
Çok sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bı şekilde ilerler herşey gönlünce olsun
Sata göre bugün tam 7 hafta olmadı gerekli sat 18 Eylül. Usg 5 diyo sağlıkla devam etsin çok önemli değil. Geç döllenme olsun.Cok gecmis olsun insallah hersey guzel olur.
Sat a gore kac haftalik olmasi gerekiyo bebeginin
Çok sağol allah razı olsun. Senin kanama olup sağlıkla gelen evladında herhangi bir iğne ilaç verilmişmiydi. Hiç bir şey vermediler bana.Geçmiş olsun Allah şifa versin, inşallah kızınızın kardeşini sağ salim kucağınıza alırsınız
Çok çok amin.çok geçmiş olsun canm inşallah sağlıkla ilerleyecek bebişi görüceksin
Takma kafana canim benim sata gore bugun 9+5 olmasi lazim ama ben ne bebek gordum daha nede kalp atisiSata göre bugün tam 7 hafta olmadı gerekli sat 18 Eylül. Usg 5 diyo sağlıkla devam etsin çok önemli değil. Geç döllenme olsun.
Allah yardım etsin. Stresli bir dönem olacak. Kanamam hafif devam ediyor ilaç vermediler. O biraz endişe veriyor. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Tüm sıkıntıları unutturur.Takma kafana canim benim sata gore bugun 9+5 olmasi lazim ama ben ne bebek gordum daha nede kalp atisi
Lekelenmelerim agrilarimda cabasi
Sabirla dua ederek bekliyorum
Uzulme senin satla cok farki yok