2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Herkese Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim. Geçen sene bu zamanlar bende hamileydim. Ama kaybettim kısmet olmadı. Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum kolay hamilelikleriniz olsun.
Asıl konuma geleyim. Sizin iyi yada kötü yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bu yüklediğim görüntü kardeşimin eşine ait. Bizim gelin hamiş. Son adeti 20 eylül. İkinci çocuk olucak kısmetse. Şuan 14 yaşında oğlu var. Baya ara vermişti 14 yıl sonra bebiş istediler. Yaşı şuan 39...
25 ekimde hcg 2 000 çıktı. P tesi yani 28 inde doktora gitti. Kesenin boyutunu ölçememiş doktor. Haliyle haftasını da hesaplayamamış Şuan kesenin ölçüsü elimizde yok. Resimde üstteki siyahlık kesekiz. Altta ki de 2.54 cm çıkan kist. Keseden büyük kist varmış. Biz bu işin işinden çıkamadık lütfen fikir söyleyin
Bu arada pregestronu 11 çıkmış. Hap vermiş. Birde ferritin çok çok düşük 1.5 çıkmış

Eklentiler

• 20191101_221342.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 36
İşin ilginç kısmı kesenin boyutu yok. Kist 2.54 cm .. kist bebeği besler demiş. Alttaki kist üstteki keseyse nasıl ölçemedi Çarşamba çağırdı tekrar.

bende de keseyle yarışır bi kist var. 3 cm şuan ama doğumda almaya bile gerek olmaz normal dedi doktor, ama keseyi ölçmemesi garip gerçekten

bende de keseyle yarışır bi kist var. 3 cm şuan ama doğumda almaya bile gerek olmaz normal dedi doktor, ama keseyi ölçmemesi garip gerçekten

Ben kızıma hamileyken de ilk gittiğimde kist vardı baya büyük sonraki kontrollerde kayboldu gitti iki ay önce tekrar kist vardı hap kullandım ve sonraki ay hamile kaldım bı engel olacağını sanmam canım ferritin hakkında bilgim yok 20 eylüle göre 6 haftalık olmak üzere bı haftaya kadar kalp atışını da duyar insallah

Turkiyede olsam ben çoktan gitmisimdir burda öyle değil randevulari geç veriyorlar iki aydan öncede ultrasondan bakmıyorlar
Canım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…