- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Benmde akntım var nasıl yıkıyosunz sirkyle kızlarKesinlikle yap
Benim de sari canim ama sirkeli suyla hamile degilken arada yikardim. Gebelikte sıkınti degilse ben de yapayim bi.Demekki normal ama benim sarı bide
Ben suya biraz sirke koyup onla da yikaniyordum da bakalim kizlarin farkli mi acaba?Benmde akntım var nasıl yıkıyosunz sirkyle kızlar
BUgün biraz evle ilgilendm canm temzlemiyodm ne zamndr kurtlanmştm iş yapamıyodm diye otura kalka yaptm
Bulantili ve halsiztabi yine de sukurler olsun halimize
Kist bendede var doktor sorun olmaz zararsız dediİşin ilginç kısmı kesenin boyutu yok. Kist 2.54 cm .. kist bebeği besler demiş. Alttaki kist üstteki keseyse nasıl ölçemedi Çarşamba çağırdı tekrar.
Herkese Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim. Geçen sene bu zamanlar bende hamileydim. Ama kaybettim kısmet olmadı. Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum kolay hamilelikleriniz olsun.
Asıl konuma geleyim. Sizin iyi yada kötü yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bu yüklediğim görüntü kardeşimin eşine ait. Bizim gelin hamiş. Son adeti 20 eylül. İkinci çocuk olucak kısmetse. Şuan 14 yaşında oğlu var. Baya ara vermişti 14 yıl sonra bebiş istediler. Yaşı şuan 39...
25 ekimde hcg 2 000 çıktı. P tesi yani 28 inde doktora gitti. Kesenin boyutunu ölçememiş doktor. Haliyle haftasını da hesaplayamamış Şuan kesenin ölçüsü elimizde yok. Resimde üstteki siyahlık kesekiz. Altta ki de 2.54 cm çıkan kist. Keseden büyük kist varmış. Biz bu işin işinden çıkamadık lütfen fikir söyleyin
Bu arada pregestronu 11 çıkmış. Hap vermiş. Birde ferritin çok çok düşük 1.5 çıkmış
Herkese Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim. Geçen sene bu zamanlar bende hamileydim. Ama kaybettim kısmet olmadı. Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum kolay hamilelikleriniz olsun.
Bu yüklediğim görüntü kardeşimin eşine ait. Bizim gelin hamiş. Son adeti 20 eylül. İkinci çocuk olucak kısmetse. Şuan 14 yaşında oğlu var. Baya ara vermişti 14 yıl sonra bebiş istediler. Yaşı şuan 39...
25 ekimde hcg 2 000 çıktı. P tesi yani 28 inde doktora gitti. Kesenin boyutunu ölçememiş doktor. Haliyle haftasını da hesaplayamamış Şuan kesenin ölçüsü elimizde yok. Resimde üstteki siyahlık kesekiz. Altta ki de 2.54 cm çıkan kist. Keseden büyük kist varmış. Biz bu işin işinden çıkamadık lütfen fikir söyleyin
Bu arada pregestronu 11 çıkmış. Hap vermiş. Birde ferritin çok çok düşük 1.5 çıkmış
Ilık süt falan iyi geliyor diyorlar benimde un helvası çekti çok az yaptım yedim bisey olmaz demiBenim dun basladi ya nasil gececek bilmiyorum. Canim hicbir sey de istemiyor ne yiyeyim bilemedim
Evet sut iciyorum ama cok da iyi gelmedi. Helvadan nolcak ki canim hic kotu bir sey duymadim yaniIlık süt falan iyi geliyor diyorlar benimde un helvası çekti çok az yaptım yedim bisey olmaz demi
Bı pazar aksami küçük kızı hasta büyük oğlunu okula hazırlayan ütü yaparken midesi bulanan hamiş bı bayandan selamlar.. iyiyiz elhamdülillahKizlaaar nasilsiniz????
Bn daha hiç doktorada gitmedim ya endişeleniyorum kısmetse 12 kasımda gidecem ama hemen ultrasondan bakmaz bence kan isterEvet sut iciyorum ama cok da iyi gelmedi. Helvadan nolcak ki canim hic kotu bir sey duymadim yani
Ben kızıma hamileyken de ilk gittiğimde kist vardı baya büyük sonraki kontrollerde kayboldu gitti iki ay önce tekrar kist vardı hap kullandım ve sonraki ay hamile kaldım bı engel olacağını sanmam canım ferritin hakkında bilgim yokHerkese Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim. Geçen sene bu zamanlar bende hamileydim. Ama kaybettim kısmet olmadı. Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum kolay hamilelikleriniz olsun.
Iyi sabirlisin canim. Sorunsuz bi muayene olur insaAllahBn daha hiç doktorada gitmedim ya endişeleniyorum kısmetse 12 kasımda gidecem ama hemen ultrasondan bakmaz bence kan ister
Turkiyede olsam ben çoktan gitmisimdir burda öyle değil randevulari geç veriyorlar iki aydan öncede ultrasondan bakmıyorlarIyi sabirlisin canim. Sorunsuz bi muayene olur insaAllah
Canım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)Turkiyede olsam ben çoktan gitmisimdir burda öyle değil randevulari geç veriyorlar iki aydan öncede ultrasondan bakmıyorlar