Bi duş aldım biraz daha oldu ama aşırı değil akıntı arasında afedersiniz ama bazen akıntının dengi sarıya döner ya hafif şimdi de hafif kahverengi belimde de ara ara ince sızı uzanıyorum sadece inşallah geçer diye Ümit ediyorum annemi aradım aklıma ilk gelen destekdedi çok yoruyorsun kendini ondandır ayıptır söylemesi dün üç bidon turşu tuttum zeytin tuttum ayakta gezindim ondan mı oldu acaba
Amin canımolacak olana çare yok senin şimdi çocuğun yok yatar dinlenirsin tamamda çalışan , çocuğu olan ne yapsındoğacak olanın annesi tarlada işçi olsa doğuyor böyle düşündüğünde kendin için iyi birşey yapmış olursun sadece dua ... Allah muhafaza etsin
Sen elinden geleni yap canım, dr rapor verirse eve git dinlen ,dr daha iyi bilir ,bazılarının buna ıhtıyacı oluyo,herkes aynı degil. Allahın ıznıyle bişey olmayacak düşünme artık ,kutsal gorevın için de tebrıklerAmin canımBen de çalışıyorum evet çocuğum yok ama her gün 8 ayrı otuzarlık sınıfta başkalarının çocuklarına annelik yapıyorum kaderin de varsa Yaşar zaten bunda hem fikirim ama düşünmekten kendimi alamıyorum.
Arkadaslar benim bazen sag kasik bazen sol kasiga agri gelio. Bazen de idardan sonra agrim oluyor. Doktor kasik agrisi normal dedi ama teyzemler falan ayakalarini duvara dik duser yoksa falan diyor deneyen var mi ondna da korktum ben .
Hâlâ arada geliyor canım benim daha yeni ama 5 haftaya girdim başladı ama şuan mide yanmam çok nedenseNe kadar surdu bulantin canim. Ne zaman gecer acaba
Benimde randevum 7 kasımdaBende 7 Kasım da insallahhh
YorgunKizlaaar nasilsiniz????
Dr normal demişti kontrole gittiğimde sormuştum . Vücut kendini hazırlıyor demiştiKızlar akıntısı çok olan var mı benim acayip akıntım var ya.
Benim dun basladi ya nasil gececek bilmiyorum. Canim hicbir sey de istemiyor ne yiyeyim bilemedimHâlâ arada geliyor canım benim daha yeni ama 5 haftaya girdim başladı ama şuan mide yanmam çok nedense
Benim bastan beri akintim cok varKızlar akıntısı çok olan var mı benim acayip akıntım var ya.
Bulantili ve halsizKizlaaar nasilsiniz????
Bide sarı bana doktor sirkeli suyla yıka dedi yapsam mı acabaDr normal demişti kontrole gittiğimde sormuştum . Vücut kendini hazırlıyor demişti
Demekki normal ama benim sarı bideBenim bastan beri akintim cok var
Kesinlikle yapBide sarı bana doktor sirkeli suyla yıka dedi yapsam mı acaba
Siz denediniz mi daha önce faydası oluyor muKesinlikle yap
Teşekkür ederim canım Rabbim sakınsın eşim şehir dışındaydı geldi kan verdim bakalım bir saate sonuçlar çakacak dr ne diyecek ulturasonla baktı keseyi görmedi daha küçüktür dedi şimdilik her şey yolunda dedi dedi ama bana sor içimi hiç rahat etmedi yarın kendi doktoruma gidecem betahcg çıksında bir hayırlısı ile hiç bir anneyi karnındaki evladıyla sınamasın gerçekten sınavların en büyüğü sabır ve tevekkülden başka bir şey gelmiyor elden bacımSen elinden geleni yap canım, dr rapor verirse eve git dinlen ,dr daha iyi bilir ,bazılarının buna ıhtıyacı oluyo,herkes aynı degil. Allahın ıznıyle bişey olmayacak düşünme artık ,kutsal gorevın için de tebrıkler
BUgün biraz evle ilgilendm canm temzlemiyodm ne zamndr kurtlanmştm iş yapamıyodm diye otura kalka yaptmKizlaaar nasilsiniz????