2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Tesekkur ederim canim sanada cok gecmis olsun korkuyoruz seni cok iyi anliyorum canim ama stres yapma o bebege daha cok zarar veriyor.. bol bol dinlen .. progesteron igne kullaniyosun dimi?
Evet kullanıyorum günde bir defa ama bugün iki tane vurulacagim. Birini vururdum, dinleniyorum şimdi. Senin durumun nasıl şu anda?

Canım naptın merak ettim , inşallah geçmiştir kanaman?
Bi duş aldım biraz daha oldu ama aşırı değil akıntı arasında afedersiniz ama bazen akıntının dengi sarıya döner ya hafif şimdi de hafif kahverengi belimde de ara ara ince sızı uzanıyorum sadece inşallah geçer diye Ümit ediyorum annemi aradım aklıma ilk gelen destek 🥺 dedi çok yoruyorsun kendini ondandır ayıptır söylemesi dün üç bidon turşu tuttum zeytin tuttum ayakta gezindim ondan mı oldu acaba 🧐

Canım geçmiş olsun. Inşallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz🤲 benim de kanlı akintim var. Cuma günü kontrolüm vardı özellikle sordum doktora kanama alanı var mı diye yok her şey yolunda dedi. Tedavi olduğum doktorum başka şehirde O da ilaçlarına devam et, dinlen diyor. Çok üzülüyorum, çok korkuyorum🥺
Kanlı akıntının nedenimi söylemedi mi doktor canım bi de belimde ağrı oluyor mu senin de

Hic stres yapma canim gec dollenmistr zaten herkeste ayni olmuyor bebegin gozukmesi
Bilmiyorum canim simdi tekrar agrilarim ve lekelenmelerim basladi dun geceden beri devam ediyo progestanda etki etmiyo artik

Bi duş aldım biraz daha oldu ama aşırı değil akıntı arasında afedersiniz ama bazen akıntının dengi sarıya döner ya hafif şimdi de hafif kahverengi belimde de ara ara ince sızı uzanıyorum sadece inşallah geçer diye Ümit ediyorum annemi aradım aklıma ilk gelen destek 🥺 dedi çok yoruyorsun kendini ondandır ayıptır söylemesi dün üç bidon turşu tuttum zeytin tuttum ayakta gezindim ondan mı oldu acaba 🧐
Canım etkısı olabilir ,yorma kendini ,🙃😌iş yapcaksan da dinlene dinlene yap.ustuste cok ayakta durma . Hamıleyken tursumu kurulur kız :)) dur 12 hafta bi geçsin.ilk uc ay cok risklıymıs.

Canım etkısı olabilir ,yorma kendini ,🙃😌iş yapcaksan da dinlene dinlene yap.ustuste cok ayakta durma . Hamıleyken tursumu kurulur kız :)) dur 12 hafta bi geçsin.ilk uc ay cok risklıymıs.
Ya işte şuan pişmanım eğer bu yorgunluktansa kendimi hiç affetmem almıştım malzemeleri bozulmasın istedim. Ayy bundan sonra yerimden kalkmam:) sen nasılsın iyi misin

Amin canım Rabbim korusun evlatlarımızı🤲🏼🤲🏼 Benim de kanamalı akıntım var az korkuyorum düşünmekten alamıyorum kendimi inşallah şifa okur ilacınız
Kacinci haftadasin agrin varmi ilac kullaniyomusun
Benm adet sancisi gibi sancim olup hafif kanamali akintilarim devam ediyo
Bu ay ne kadar cok kanama sorunu yasiyan arkadaslar var ya hakkimizda hayirlisi olsun

Kacinci haftadasin agrin varmi ilac kullaniyomusun
Benm adet sancisi gibi sancim olup hafif kanamali akintilarim devam ediyo
Bu ay ne kadar cok kanama sorunu yasiyan arkadaslar var ya hakkimizda hayirlisi olsun
Amin canım ilaç kullanmıyorum kaçıncı haftayız bilmiyorum da açıkçası salı günü baktı doktor gözükmedi zaten perşembe betahcg 718 çıkmıştı sat a göre 5. Haftaya girdim Allah yardımcımız olsun

Ya işte şuan pişmanım eğer bu yorgunluktansa kendimi hiç affetmem almıştım malzemeleri bozulmasın istedim. Ayy bundan sonra yerimden kalkmam:) sen nasılsın iyi misin
Dinlenirsen geçer canım bişey olmaz Allahın izniyle . Bu sabah bi garıbım ya , elımı kaldırcak halım yok gibi çok halsiz hissedıyorum kendimi . Çok ayakta kalmamaya calısıyorum ben de . Uzanıyorum genelde

Mide bulantısı çok fazla sürekli tansiyonum düşüyor ve hep açım 😔 neler tüketmek gerekiyor düzenli olarak ne önerirsiniz kızlar?
Bende öyleyim Bulantim hafifledi biraz ama o tansiyon düşmesi kesiyor ayağımı yerden valla korkuyorum bir gün bayılır düşerim evde kimse yok

X