- 16 Eylül 2017
- 7.412
- 13.746
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım çok calisamiyorum malesef iyice bıraktımCanim sende mi kpss ye hazirlaniyodun eslik etmek isterim benim öabt yok ama genel yetenek genel kültürde 95 üzeri hedefim var insallah hepimiz hakettigimiz yerlere geliriz
Ama öyle olmaz bak ne güzel başlamışsın birakmak yok hergün azar azar da olsa calisalim bebegin vardi galiba evet zor ama sonu guzel olur insallahInşallah canım çok calisamiyorum malesef iyice bıraktım
Evet canım ya çok istiyorum aslında ama işte fırsat bulamıyorum çoğu zamanAma öyle olmaz bak ne güzel başlamışsın birakmak yok hergün azar azar da olsa calisalim bebegin vardi galiba evet zor ama sonu guzel olur insallah
Vatandaslikla cografya bitti onlari basa sarip tekrar ediyoeum ama hep unutmusum ya tarihle matematik de bitirmeye calisiyorum ama bilmiyorum bigün cok verimli calisiyorum bigün hic canim istemiyoEvet canım ya çok istiyorum aslında ama işte fırsat bulamıyorum çoğu zaman
Bugün çalışıcam uyusun paşam senin nasıl gidiyor konularin bittimi
Arada soru cevap yapalım konu belirleyip anlatılan akılda kalirmisVatandaslikla cografya bitti onlari basa sarip tekrar ediyoeum ama hep unutmusum ya tarihle matematik de bitirmeye calisiyorum ama bilmiyorum bigün cok verimli calisiyorum bigün hic canim istemiyo
Selam kimya benim sizin?Alanlar ne
Ben gıda mühendisiyim sadece gk gy e hazirlaniyorum sizin?Alanlar ne
Evet bencede o olabilir. Bide denemelere agirlik vermek lazim az cözüyorum benArada soru cevap yapalım konu belirleyip anlatılan akılda kalirmis
Bende daha deneme çözemedimBen gıda mühendisiyim sadece gk gy e hazirlaniyorum sizin?
Evet bencede o olabilir. Bide denemelere agirlik vermek lazim az cözüyorum ben
Merhaba kızlar ben de elektrik elktrnk mühendisiyim. Ben de başladım. İnternetten videolar falan izliyorumBen gıda mühendisiyim sadece gk gy e hazirlaniyorum sizin?
Evet bencede o olabilir. Bide denemelere agirlik vermek lazim az cözüyorum ben
Bende kimyacıyım nasıl gidiyor?Bende daha deneme çözemedim
Merhaba, çalışmaya devam edemedim malesefBende kimyacıyım nasıl gidiyor?
Nasıl geçti canım?Canim sende mi kpss ye hazirlaniyodun eslik etmek isterim benim öabt yok ama genel yetenek genel kültürde 95 üzeri hedefim var insallah hepimiz hakettigimiz yerlere geliriz
Türkce cok zordu gy ten mat de yetismedi onun yzunden..Nasıl geçti canım?
Bende tarih hic yapamadım nerdeyse coğrafya 10 net yapmışım genel anlamda kötüydü çalışmadığım icin ,herkesin öyleymiş...2021e basladimTürkce cok zordu gy ten mat de yetismedi onun yzunden..
Gk de panikle yaptim bildigim sorulardan yanlis yaptiklarim var.. isaretleyip emin degilm diye sildgm sorular dogry cikti.. kisacasi kötü geçti 2022ye hazirlancam... nasip diyorum.
Senin nasildi?
Merhaba canfeb geçmiş olsun branşin ne acaba ben de 2021 düşünüyorumBende tarih hic yapamadım nerdeyse coğrafya 10 net yapmışım genel anlamda kötüydü çalışmadığım icin ,herkesin öyleymiş...2021e basladim
Selam canım,kimya benim senin branşın ne?Beraber çalışabiliriz dün başladım ben yeni konu acicam birazdan bunun başlığı duzeltemiyorumMerhaba canfeb geçmiş olsun❤ branşin ne acaba ☺ ben de 2021 düşünüyorum
Ben de Edebiyatciyim olur tabi çalışalımSelam canım,kimya benim senin branşın ne?Beraber çalışabiliriz dün başladım ben yeni konu acicam birazdan bunun başlığı duzeltemiyorum