2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
günaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum
kuzum git kendine kek yap krema sür içinede
annem bana hamileyken kızılcık kirazı görmüş rüyasında yemiş sabahında hep der ne gördüysen söyle ben yapayım sana diye

Hoşgeldin kuzum ❤ benim bat 9 şubat beklemedeyim artık kuzum inşallah hepimizin tutar
Heyecandan kalbim duracak tansiyonum yükselmese bari benim 7. Haftada duruyordu kuzucuklarımın kalbi bakalım kuzum nasıl
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlar mide bulantısız kusmasız enerji dolu bir gün olsun hepimiz için ♥♥
günaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum
Gunaydin kizlar
Bende 5haftadan beri karpuz canim istiyor ama oyle fazlada degil bu mevsimde zor bulunuyor galiba dun ruyamda goruyordum karpuz yiyordum kip kirmizi ne kadar guzel ve iştahla yiyordum
Hepinize gunaydin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…