- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.481
Bizimki daha açık, 18.aya kadar yolu var bir sıkıntı yok dedi dr.Kızlar ben son kontrolünde doktora kontrol etmesi için sormayı unuttum. Bebeklerinizin bıngıldağı kapandı mı? Sizin doktorlarınız birşey dedi mi?
İlkiyle aynı heyecan yok onu diyebilirim rahatca canımYaaa tekrardan yaşamak çok güzel olmuştur senin için
Kese ve kalp atışı için aynı zamanda gideyim dedim canım onu bekledimMaşallah canım , benimde bugün aklımdan geçmiştin. Haber verdikten sonra hiç giremedin siteye diye. Nasılsın bulantı vs başladı mı?
Amin İnşAllah canim teşekkürlerAaaa çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun ayy
O kadar çok düşüyor ki, hem kapansın hem de beyin gelişimini tamamlaması için vaktine kadar kapanmasın istiyorumBizimki daha açık, 18.aya kadar yolu var bir sıkıntı yok dedi dr
Tiki tiki yapıyorum çok şeker oluyor saçları az ama olsunKız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor
Maslallah saglicakla kucagina alirsin insallahKızlar bugün doktora gittim kalp atışı duyuldu sizede haber vermek istedim
Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)Kız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor
Tiki tiki nasıl birşey canımTiki tiki yapıyorum çok şeker oluyor saçları az ama olsun
Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyorKız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor
Hadi gözün aydın canım çok sevindim zamanı geldiğinde bizimde hayırlısıyla olur inşallahKızlar bugün doktora gittim kalp atışı duyuldu sizede haber vermek istedim
işte nasıl topluyorsun canım. ? benimki toplatmıyor..Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyor
İki kuyruk yani. Ben çocukluktan alışmışım tiki tiki demeye artık adı öyle kaldıTiki tiki nasıl birşey canım
Benim minnoşumda tam 7 haftalık hamileyken pembemsi kırmıZımsı kanamam olmuştı.hemen doktoru aramıştım ve o gece hastanede yatmıştım.düşük olmasın diye tedavi uygulanmıştı.en son sabah taburcu olurken hemşireler benimkinin yerleşme kanaması olduğunu ve bebeğimin de erkek olacağını söylemişlerdiİlkiyle aynı heyecan yok onu diyebilirim rahatca canımbunda daha relaxim ama güzel bir duygu tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kese ve kalp atışı için aynı zamanda gideyim dedim canım onu bekledimbunda daha başlamadi nedense bir kaç haftaya başlarsa onu bilmem birde ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım bunda yaşadım
Amin İnşAllah canim teşekkürler
Teşekkürler canımMaslallah saglicakla kucagina alirsin insallah
Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)
Bingildagi kapanmamis
İnşAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi gözün aydın canım çok sevindim zamanı geldiğinde bizimde hayırlısıyla olur inşallah
Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanamasıBenim minnoşumda tam 7 haftalık hamileyken pembemsi kırmıZımsı kanamam olmuştı.hemen doktoru aramıştım ve o gece hastanede yatmıştım.düşük olmasın diye tedavi uygulanmıştı.en son sabah taburcu olurken hemşireler benimkinin yerleşme kanaması olduğunu ve bebeğimin de erkek olacağını söylemişlerdi
Valla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu olduTeşekkürler canım
İnşAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanamasıbu erkek olayı doğru mu ya anneme diyince oda tamam bu erkek olacak o zaman dedi de ne kadar doğru bilemedim
Hala umutla nerede görsem toka almaya devam ediyorumKız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor
Hahha ben uykusunda topluyorumişte nasıl topluyorsun canım. ? benimki toplatmıyor..çok saçı yok ama olanlarda ensesine değiyor, terletiyor. ama toplamak istediğimde de durmuyor, kafasıını sağa sola sallıyor. toplarken nasıl oyalıyorsun? tırnaklarını da uyurken kesiyorum. Ama saçını da uykusunda toplayamam ki
Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor geneldeTeşekkürler canım
İnşAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanamasıbu erkek olayı doğru mu ya anneme diyince oda tamam bu erkek olacak o zaman dedi de ne kadar doğru bilemedim
Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor geneldekizlar hadi bu tezi kanıtlayalim benim kız ve yerleşme kanaması olmadi
Hayırlısı bakalım canım oğlan olursada hayır demem kızım var sonuçta onuda tatmış olurum ha kız olursada yine sevinirim kızıma yoldaş sırdaş olur ilerideValla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu oldu
Benimde ilki kız yerleşme kanamam olmadıYerleşme kanaması erkekte mı oluyor geneldekizlar hadi bu tezi kanıtlayalim benim kız ve yerleşme kanaması olmadi
Tez çürüdü bileYerleşme kanaması erkekte mı oluyor geneldekizlar hadi bu tezi kanıtlayalim
benim kız ve yerleşme kanaması oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?