2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben son kontrolünde doktora kontrol etmesi için sormayı unuttum. Bebeklerinizin bıngıldağı kapandı mı? Sizin doktorlarınız birşey dedi mi?
Bizimki daha açık, 18.aya kadar yolu var bir sıkıntı yok dedi dr.

Yaaa tekrardan yaşamak çok güzel olmuştur senin için
İlkiyle aynı heyecan yok onu diyebilirim rahatca canım bunda daha relaxim ama güzel bir duygu tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım , benimde bugün aklımdan geçmiştin. Haber verdikten sonra hiç giremedin siteye diye. Nasılsın bulantı vs başladı mı?
Kese ve kalp atışı için aynı zamanda gideyim dedim canım onu bekledim bunda daha başlamadi nedense bir kaç haftaya başlarsa onu bilmem birde ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım bunda yaşadım
Aaaa çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun ayy
Amin İnşAllah canim teşekkürler

Kız bebek anneleri; bebeklerinizin saçlarını toplayabiliyor musunuz? Nasıl oyalıyorsunuz toplarken? Ben mümkün değil toplayamıyorum. Öncesinde canını acıtıcak bir hamlede yapmadım, ama elimi saçına değdirir değdirmez kafa sallamaya başlıyor

Tiki tiki yapıyorum çok şeker oluyor saçları az ama olsun

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışı duyuldu sizede haber vermek istedim
Maslallah saglicakla kucagina alirsin insallah
Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)
Bingildagi kapanmamis

Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyor

Benimkinin baya uzadı topluyorum genelde yada yana yatıyorum gözüne giriyor ama tabi cekistiriyor acıyor
işte nasıl topluyorsun canım. ? benimki toplatmıyor.. çok saçı yok ama olanlarda ensesine değiyor, terletiyor. ama toplamak istediğimde de durmuyor, kafasıını sağa sola sallıyor. toplarken nasıl oyalıyorsun? tırnaklarını da uyurken kesiyorum. Ama saçını da uykusunda toplayamam ki

Benim minnoşumda tam 7 haftalık hamileyken pembemsi kırmıZımsı kanamam olmuştı.hemen doktoru aramıştım ve o gece hastanede yatmıştım.düşük olmasın diye tedavi uygulanmıştı.en son sabah taburcu olurken hemşireler benimkinin yerleşme kanaması olduğunu ve bebeğimin de erkek olacağını söylemişlerdi

Maslallah saglicakla kucagina alirsin insallah

Benimkinin sacları cok az, tepeden küçük lastik toka takiyorum bazen çıkarıp atiyo bazen duruyo :)
Bingildagi kapanmamis
Teşekkürler canım
Hadi gözün aydın canım çok sevindim zamanı geldiğinde bizimde hayırlısıyla olur inşallah
İnşAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimki adetten bir gün önce oldu ve akintimin arasında karışmış şekilde geldi ilk korktum ama sabahta azıcık gelip tekrar gelmeyince dedim bu yerleşme kanaması bu erkek olayı doğru mu ya anneme diyince oda tamam bu erkek olacak o zaman dedi de ne kadar doğru bilemedim

Valla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu oldu

Hala umutla nerede görsem toka almaya devam ediyorum O da ne zaman taksam, inatla çekip çıkarmaya Zar zor tek kuyruk topluyoruz ince lastiklerle. Onları fark etmesi biraz daha uzun sürüyor
Öndeki bir tutam hala ilk saçları. O yüzden uzun gözüne giriyor. Arkada yeni çıkanlar kıvrılarak uzuyor. Inşallah dalgalı olur bana benzemez. Geçen banyodan sonra iki tepeden, bir arkadan topladım Çok cici dursa da ömrü yarım saati geçmedi

Hahha ben uykusunda topluyorum şarkı söylüyorum ayna karşısına geciriyorum bak ne güzel olsun diyorum oyuncaklarına falan daldiginda yani kısaca dikkati başka biseydeyien topluyorum ver en çok evde koşturuyor benimde elimde saçları toplamaya çalışıyorum

Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor genelde kizlar hadi bu tezi kanıtlayalim benim kız ve yerleşme kanaması olmadi

Valla canım Allah her şeyden önce hayırlısını versin diyerek başlayim konuşmaya ama etraflmda ne kadar yerleşme kanaması gören varsa hepsinin oğlu oldu
Hayırlısı bakalım canım oğlan olursada hayır demem kızım var sonuçta onuda tatmış olurum ha kız olursada yine sevinirim kızıma yoldaş sırdaş olur ileride
Yerleşme kanaması erkekte mı oluyor genelde kizlar hadi bu tezi kanıtlayalim benim kız ve yerleşme kanaması olmadi
Benimde ilki kız yerleşme kanamam olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…