2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öyle olur canım artık tecrübelisin beni en çok etkileyenkalp atışı oluyr hep içimde bi canın kalbi atması
Bizim saçımız zaten az bandana ben takıyorum o atıyor unutturursam 15-20dk duruyor bide tek anten şeklinde bağlıyorum artık zor bela

Kızlar, iyi geceler. Sabah sabah mı desem canım çok sıkkın. Alparslanı yüzündekilerden dolayı dra götürdüm bugün. Eşim arabayı kardeşine bıraktı bizi götürmesi için ben kaynıma kızgınım minnet etmek istemiyorum yarın bi gün kullanır çünkü biliyorum o yüzden kendim gittim yürüyerek. Anayoldan gittik sanırım rüzgar çarptı oğluma. Gece sık sık uyanıyor sesi soluğu gitmiş yavrumun. Yutkunamıyor gibi. Ne yapsam nası geçirsem. Kalktım zencefilli ballı çay yaptım biberona koydum uyanana kadar ılır ve umarım içer

Çok geçmiş olsun canım.hiç canını sıkma.hangimiz hastalanmadan büyüdük öyle düşünüp kendini motive etmeye çalış.şimdiki bebekler de camdan bebek gibi her şeyden hastalanıyorlar.sanırım biraz fazla sakınıyoruz bizim mahalle suriyeli kaynıyor ve çocukları hep sokakta.aç,susuz,terliksiz,kışın ceketsiz,hırkasız ama maşAllah sapasağlamlar.ben mesela sürekli aman üşütmesin aman rüzgar almasın diye diye ne sağlık ocağından ne de hastaneden hiç çıkamıyorum biraz salmak mı gerek hiç bilemedim :/

Çok geçmiş olsun buhar makinesi varsa az onu ver yoksa istersen su kaynat içine nane limon falan köy rahatlatır buharına yaklastir

Kesinlikle katılıyorum tarif ettiğin gibi nekadar sakınmak okadar çok başımıza geliyor

Kızlar 9.dişleriniz çıktı mı?çıktıysa nerden çıktı? Oğlum 1 haftadır iştahsız,salyalı,sürekli uyanıyor..bu liste uzarrrrr giderrrr
canım bizim üstteki köpek dişlerimiz baş verdi ama uzamadı henüz.. elimize baya sipsivri geliyor, görününüyorda zaten. ben yazmıştım, köpek dişleri bukadar erken çıkar mı demeyin çıkıyormuş diye. Çünkü internette 16. aydan sonrasında bekleniyor. Ama işte bazen istisnalar olabilir bizim gibi... her dişinde huysuzlanırdı. Ama köpek dişleri çok zorladı canım, bir ilk dişlerinde bu kadar zorlanmıştım mart ayında birde bu derece şimdi zorlandım. Belki sizinde köpek dişleridir gelenler.. ciddi miktarda yemek yemiyor. Geçici bir dönemdir bekledim ama geçmedi bir türlü. kilo almasını geçtim, kilo verdi. çok üzülüyorum o yüzden.

begonvil1985 Saol canım cvp için.evet benimki de adamakıllı yemiyor.yemek yedirebilmek için akla karayı seçiyorum ama nafile.sabaha kadar nöbetteyiz.uyumuyor bile.dün gece 3 saat uyutmaya çalıştım uyumayınca yatağına koydum bıraktım feryat figan.babaannesi de zaten fırsat kolluyor.hemen merdivene indi bana beddular etmeye başladı.çocuğu zorla uyuttuğumda sabahun beşiydi.eşim de hiç uyumamıştı.eşimle tartıştım hatta bi ara sinir krizi geçirdim kendime geldiğimde eşim beni sakinleştirmeye çalışıyordu.daha dün nörolojiye gitmiştim vücudum çok fazla sinirsel tepkiler verdiği için.yeni cici hastalağım fibromiyaljiymiş.ağır depresyonlardan kaynaklanırmış.3 senedir zaten en ağır depresyonları yaşıyorum.uykuya daldığımda sabah 6:30 falandı.hanımefendinin temizlik yapma sesine uyandım.(8:00de).ve sabahına evi terk edecektim.valizimi bile hazırladım.annenle yapamıyorum artık onunla konuşmasam da onu görmemezlikten gelmeye çalışsam da annen daha şiddetli canımı sıkmaya başlıyor.ben zaten 13.5 aydır uykusuz ve yorgunum ,annen 5 çocuk annesi olarak beni anlayabilmeliyken durmadan aynı noktadan üstüme geliyor buna ne hakkı var gibi 6:15 e kadar eşimle bağıra çağıra tartıştık.gerçekten de çok ama çok yıprandım.

o kadar ama o kadar haklısın ki.. söyleyecek hiç birşey yok haklı olduğundan başka hangi anne ister ki bebeği ağlasın, ettiği beddualar misliyle geri dönsün , ne kadar ayıp. Bu kadın kendi oğlunu da mı düşünmüyor, evinizin huzurunu kaçırıyor. Yaşadığımız süreç bizi yeterince yormuyormuş gibi birde böyle şeylerle uğraşıyoruz. Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin canım. Kimse bu saatten sonra değişmez, ama biz kendimizi değiştirmek zorundayız. Takmamayı öğrenmek zorundayız. Yoksa bak, herkez evde sıcak çayını yudumlarken biz böyle hastalıklarla uğraşıyoruz. Bu dünyada sadece sen ve çocuğun varmış gibi düşünmeye çalış, yazık ya genç yaşta seni hasta edip ne yapmayı düşünüyor acaba

İyi,güzel dileklerin ve destek mesajın için çok teşekkür ederim canım.bedduaya nereye gidiyorsun diye sormuşlar,o da geldiğim yere demiş.tabiki de ona dönecek ama ona ne gelinlik ne de komşuluk hakkımı asla helal etmiyorum.geçenlerde kaynımla görümcem aradaki küslüğü çözmek için gelmişlerdi ama artık asla ve asla kimsenin çözüme gelmesini de kabul etmeyeceğim.çok çözğm istiyorlarsa annelerini akıl hastanesine yatırsınlar çünkü onun yeri orası.normal bir insan değil.hatta bana göre insan bile değil de neyse..Allah herkesin kalbine göre versin.

1gunlugine bile olsa kiraya cik herşey gelip geciyo ama o tahammül ettigin seylerin agirligi ruhunda kaliyo ve de kimse sana ne guzel de sabrettin Allah razi olsun demiyo.boyle küsüp küsüp gitmeleri hic tavsip etmiyrm su an bebeğin kucuk anlamiyo gibi gorunse de bizden daha fazla yipraniyrlar emin ol

Kızlar 9.dişleriniz çıktı mı?çıktıysa nerden çıktı? Oğlum 1 haftadır iştahsız,salyalı,sürekli uyanıyor..bu liste uzarrrrr giderrrr
9 ve 10 çıktı. Sol alt üst azılar. Iki ay kadar canımıza okudu ama Sanırım şimdi de sağlar patlayacak. Bu hafta huysuzlukları başladı çünkü.

Evet tabiki de her şeyi anlıyorlar.her stresli ve üzgün olduğumda oğlum uyumuyor ve çok ağlıuor.koca gün oğlum sadece 45 dk kadar uyudu ve hep ağladı.ben de ağladım hep.hatta birinde bana ıslak mendilin kapağını açıp uzattı.ozaman daha beter haykırarak ağladım.eşim kiraya çıkmaya kesinlikle karşı.annemlerde kalacam evimiz bitinceye kadar.annen alsın kıymetli apartmanını başına çalsın ,evimizi de kiraya verip her ay aldığı kiralarla da çiftetelli oynasın dedim.

B Bebekannesiii Canım oğlun şimdiden sana destek olmuş , büyüdüğünde nasıl senin arkanda dağ gibi duracağına şaşırıcaksın. Benim oğlum şmdi 11 olacak. Geçenlerde babası beni eleştirici bir söz söylediğinde oğlum öyle bir tepki gösterdi ki..annemin emeklerine haksızlık edemezsin dedi. İnan o zaman her çektiğime, uykusuz kaldığım her geceye değdi diyorsun. Bence evinden, yuvandan bu sebep yüzünden ayrılığ o kadının amacına ulaşmasına izin verme. Muhakkak senin ki gibi değildir ama hepimiz gibi bende evliliğimin ilk yıllarında eşimin ailesiyle çok ters düştüm. O zaman eşim bana dedi ki , bu insanları benim hastalığım olarak gör. Hastalıkta sağlıkta, iyi kötü günde söz vermedik mi.. onlar yüzünden beni mi terkedeceksin dedi. Sende öyle düşünmeye çalış, sen herşeye eşinin hatrına alttan alıyorsun. Ağlama , üzme kendini biz yanındayız

esi
esiinin hatrina alttan alma.o da duracagi yeri secsin bi zahmet.insanlarin hayatimiza bu kadar kolay burnunu sokmasi bizim tavimizden oluyo biz taviz vermsek esimiz veriyo.bi zaman sonra bu fedakarlık da yapmasaydina dönüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…