- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Evet çıktı canım. Tahmin ettiğim gibi koyulasmayan idrar testlerim işlerin yolunda gitmediğini gösterdi. Değerim 21 den 15 düşmüş. Çok üzüldüm. Baya kaptirmistim kendimi. Olsaydı bu ikinci olacaktı. Neyseki oğlum var Allah'ım onun acısını göstermesin. Yalnız kan sulandırıcı ve aspirin kullanmama rağmen böyle oldu kafamı epey kurcalıyor.Naptın canım çıktı mi sonucun
Kimyasal mi oldu acaba canım çok üzüldüm.Evet çıktı canım. Tahmin ettiğim gibi koyulasmayan idrar testlerim işlerin yolunda gitmediğini gösterdi. Değerim 21 den 15 düşmüş. Çok üzüldüm. Baya kaptirmistim kendimi. Olsaydı bu ikinci olacaktı. Neyseki oğlum var Allah'ım onun acısını göstermesin. Yalnız kan sulandırıcı ve aspirin kullanmama rağmen böyle oldu kafamı epey kurcalıyor.
ah be canım üzülme Rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallahEvet çıktı canım. Tahmin ettiğim gibi koyulasmayan idrar testlerim işlerin yolunda gitmediğini gösterdi. Değerim 21 den 15 düşmüş. Çok üzüldüm. Baya kaptirmistim kendimi. Olsaydı bu ikinci olacaktı. Neyseki oğlum var Allah'ım onun acısını göstermesin. Yalnız kan sulandırıcı ve aspirin kullanmama rağmen böyle oldu kafamı epey kurcalıyor.
Selam hayirli olsun ben de 5+2 deyim:) bugun keseyi ve yolk baglantisini gorduk cok sukur. Bek de progesteron kullaniyorum vajinadan. Benim de kanamam yok. İlk bebegim tup bebekti o zaman vajinadan kullandirmisti dr kanama olmasa bile. Bu sefer kendiliginden oldu kan testi yaptirken progesterona da baktirdim tecrubeli oldugumdan ve 13 cikmisti yani dusuk bi rakam. ben de eski usul progesterona basladim en son 25’e Cikti progesteron. Tum tup bebekler kullanir, herhangi bir sorun teşkil edecek olsa o riski hicbir dr almazdi icin rahat olsun tutunmayu kolaylastiriyor.Arkadaşlar bugun 5+1deyim kesemizde görüldü. Ancak hiç kanamam olmadığı halde doktor progesteron verdi. Benim gibi kanaması olmayıp bu ilacı kullanan var mı? Riskli durumlarda kullanılan bir ilaç diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Öncekikle sizinde hayırlı olsun, Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. İlk hamileliğim, süpriz oldu, hiç böyle bir düşüncem yoktu bu yüzden biraz bilgisiz ve acemiyim. Banada vajinadan sabah aksam olmak üzere verdi. Ama herhangi bir test yapmadı, o zaman kötü ihtimalleri daha da azaltmak için verdi olarak yorumlayabilirimSelam hayirli olsun ben de 5+2 deyim:) bugun keseyi ve yolk baglantisini gorduk cok sukur. Bek de progesteron kullaniyorum vajinadan. Benim de kanamam yok. İlk bebegim tup bebekti o zaman vajinadan kullandirmisti dr kanama olmasa bile. Bu sefer kendiliginden oldu kan testi yaptirken progesterona da baktirdim tecrubeli oldugumdan ve 13 cikmisti yani dusuk bi rakam. ben de eski usul progesterona basladim en son 25’e Cikti progesteron. Tum tup bebekler kullanir, herhangi bir sorun teşkil edecek olsa o riski hicbir dr almazdi icin rahat olsun tutunmayu kolaylastiriyor.
Muhtemelen tutunmayi kolaylastirmak icin onermistir herhangi bir tehlike oldugu icin degil icin rahat olsun en fazla 12. Haftaya kadar devam ediliyo 12. Haftada bebek kendisi progesteron salgıladığı icin kesiliyor zatenÖncekikle sizinde hayırlı olsun, Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. İlk hamileliğim, süpriz oldu, hiç böyle bir düşüncem yoktu bu yüzden biraz bilgisiz ve acemiyim. Banada vajinadan sabah aksam olmak üzere verdi. Ama herhangi bir test yapmadı, o zaman kötü ihtimalleri daha da azaltmak için verdi olarak yorumlayabilirim
Tecrubeli anne nasılda kendini belli ediyor :) benim daha çoook araştırıp okumam lazım, inşallah sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririzMuhtemelen tutunmayi kolaylastirmak icin onermistir herhangi bir tehlike oldugu icin degil icin rahat olsun en fazla 12. Haftaya kadar devam ediliyo 12. Haftada bebek kendisi progesteron salgıladığı icin kesiliyor zaten
Ben kullanıyorum, kanama vs gibi bir riskim yok şuan çok şükür ancak dr 12.Haftaya kadar kullanmalısın bebek için dedi. Duphaston adlı bir hap, sabah akşam alıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.Arkadaşlar bugun 5+1deyim kesemizde görüldü. Ancak hiç kanamam olmadığı halde doktor progesteron verdi. Benim gibi kanaması olmayıp bu ilacı kullanan var mı? Riskli durumlarda kullanılan bir ilaç diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Doktor mide bulantısı falan yapabilir dedi, peki sizde mide bulantısı yapıyor mu?Ben kullanıyorum, kanama vs gibi bir riskim yok şuan çok şükür ancak dr 12.Haftaya kadar kullanmalısın bebek için dedi. Duphaston adlı bir hap, sabah akşam alıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
Amin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz. Kasık ağrısı bende de hala devam ediyor, ara sıra bel ağrımda oluyor ama normalmiş bunlar, hatta gebelik ilerledikçe bel ağrıları çok daha artıyormuşMerhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 4+5 hamileyim. Doktorum bana da herhangi bir kanama veya olumsuz bir durum olmadığı halde tedbir amaçlı progesteron başladı. Günde bir defa ağız yoluyla içiyorum vajinadan değil benimki. Allahım inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Bende çok korkuyorum kasığım ve belim ağrıyor.
Sat 30 Kasım doktora Cuma günü gittim beta hcg 232 di bugün yine çağırdı beta hcg 909 olmuş vajinal usg ile gördü haftası ile uyumlu dedi 4+5 günlükmüş miniğimAmin canim inşallah.Gözün aydın canım kac haftaliksınız şuan.
Çok şükür bir sıkıntı yaratmadı, markadan markaya da degisebilir tabi.Doktor mide bulantısı falan yapabilir dedi, peki sizde mide bulantısı yapıyor mu?
Canim dikkat etmeye calis biraz, en azindan bu riskli surec bitene kadar, ev isi vs yapma, ne guzel annen de yanındaymış, çok yorma bünyeni, bebise de bisey olmasın, allah korusun.benim kanamalarim oluyordu biliyorsunuz bugün sabah kesilmişti ondan cesaret bi nevresim degistirdim bi çamaşır attim kasıklarıma ağrı girdi lavaboya gittim yine kanamam olmuş hemen ilacımı içtim uzandım iyiki annen yanimda bu böyle sürecek galiba benim çekicem bu hamileligimden
önceki 2 hamileligimde herşeyi yapıyordum öyle olacak sandım eşimde kızdı bi süre yataktan gerekmedikce kalkmama mi soyledi en azından doktora gidene kadarCanim dikkat etmeye calis biraz, en azindan bu riskli surec bitene kadar, ev isi vs yapma, ne guzel annen de yanındaymış, çok yorma bünyeni, bebise de bisey olmasın, allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?