- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
kese en az 1000 lerde görünüyor sanırımBen bugun tekrar beta Hcg baktırdım 308 kızlar şükürler olsun artmış. Erken öğrenince de zor oluyor. Önceki değerlerim;
31 aralık 12
2 ocak 48
6 ocak 308
Kese ne zaman görünüyor?
Hesabıma göre cuma 1800 lere cıkmalı, cumartesiye randevu aldım o halde görünür büyük ihtimalkese en az 1000 lerde görünüyor sanırım
büyük ihtimal görünür canımHesabıma göre cuma 1800 lere cıkmalı, cumartesiye randevu aldım o halde görünür büyük ihtimal
sağol canım seninde gözün aydın inşallah 9 ay boyunca burdayizgözün aydın canım :)
Sağlıkla gelsin inşallah:)kızlar benim de kan sonucum çıktı beta hcg 159 :) sat 7 aralık bugun adet günümdü normalde
amiinn canım cümlemizin inşallah:)Sağlıkla gelsin inşallah:)
1000-3000 arasındaki değerlerle kese görülebiliyor.Ben bugun tekrar beta Hcg baktırdım 308 kızlar şükürler olsun artmış. Erken öğrenince de zor oluyor. Önceki değerlerim;
31 aralık 12
2 ocak 48
6 ocak 308
Kese ne zaman görünüyor?
Gözünüz aydın. Darisi bize insallah. Bende persembe gunu gidecegimMerhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir
Maşallah. Gözünuz aydinMerhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir
Tesekkurler canimHayırlı olsun canım eklicem akşam sizleri.
Inşallah, yeter ki sağlıkla ilerlesin bebislerimiz:)Gözünüz aydın. Darisi bize insallah. Bende persembe gunu gidecegim
Rabbim hayirlisiyla saglikli sanada bir bebis nasip etsin insallah canim. AminHerkese maşallahhhhrabbim olmayanlarada nasip etsin benimde sat 10.01.2020 dua edin 2 dış gebelik 1 kimyasal var son dış gebelikte sağ yumurtalığımı ve tüplerimi aldılar yeni toparladım umutsuzum ama rabbim ol der olur Dualarınızı bekliyorum
AminnnnnnRabbim hayirlisiyla saglikli sanada bir bebis nasip etsin insallah canim. Amin
minnakcım seni de eklicem ama tahmini dogum tarihin kilon kaç,kaçıncı bebek?Tesekkurler canim
Tahminen 10 eylül canım ilk bebegim inşallah 62 kgminnakcım seni de eklicem ama tahmini dogum tarihin kilon kaç,kaçıncı bebek?
Amin canim inşallah.Gözün aydın canım kac haftaliksınız şuan.Merhaba kızlar hayırlı olsun inşaallah bebişler sağlıkla kucağımıza alalım bende bugün tekrar gittim kesemizi gördük şükür tahmini doğum 5 Eylül gözüküyor ama sezeryan olacağı için 2 hafta önce alır diye düşünüyorum sağlıkla gelsin kuzular heyecanlı günler aylar bizi bekler
Naptın canım çıktı mi sonucunAy hadi gözün aydın. Idrar testlerim bir türlü koyulasmadi acayip gerginim. Kan sonucunu bekliyorum hastanenin sayfası çöktü ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?