- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 40
Şükürler olsunnn ekim dükkaninı kapattık desnene gözünaydın canım sağlıkla huzurla büyüt bebeginiDoğurdum doğurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsunnn ekim dükkaninı kapattık desnene gözünaydın canım sağlıkla huzurla büyüt bebeginiDoğurdum doğurdum
Kız nerdesin merakta kaldık hep. Anlat detay ver beynimizi yedi günlerce şimdi doğurdum diyip sıyrılamazsın. Sen nasılsın minnoş nasıl?
Nasıl güzel demi? Çok aşığım diye diye dolanıyorum evde Allahım sağlıkla buyutmemizi nasip etsin hepimize, tekrar gozunaydin canimYaaaaaa gece sancım tutunca hastaneye yattım gece 3.32 de doğdu az kalsın normal geliyordu ay o sancı nasıl bir şeymiş amaaaannn Allahımmmm normal Doğum yapanların alnından öperim sezaryen sonrası içinde sezaryen yapanların alnından öperim . Ameliyat çok güzel geçti bebeğimi gördüm ağla ağla allahımmmmm bakmaya kıyamıyorum resmen aşık oldum. 3400 doğdu 51 cm ellerinizden öper
Gözün aydın canım bebeğiniz hayırlı olsunYaaaaaa gece sancım tutunca hastaneye yattım gece 3.32 de doğdu az kalsın normal geliyordu ay o sancı nasıl bir şeymiş amaaaannn Allahımmmm normal Doğum yapanların alnından öperim sezaryen sonrası içinde sezaryen yapanların alnından öperim . Ameliyat çok güzel geçti bebeğimi gördüm ağla ağla allahımmmmm bakmaya kıyamıyorum resmen aşık oldum. 3400 doğdu 51 cm ellerinizden öper
Sen ve bebeğin nasıl oldunuz canım? Herşey yolındadır inşallah..gözünaydın D Dubleangel şükür yavrularımıza kavuştuk sağ salim bundan sonrası bebekle ilgili sorularımıza dertlerimize derman olmak :)
Çok şükür iyiyiz en başından bu yana tüm doktorların söylediği oğlum çok güçlü maşallah neleri atlattık şükür Benim tehlikem de oğlumun soluk alma problemi de birbirimizden ayrı kalmadan geçti. Sarılığımız da geçti baya baya Yalnız ben mamaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle 30ml 3 saatte bir yavaş yavaş bırakmak istiyorum sütüm yeterli mi bilmiyorum ama yetecekse mamasız devam etmek istiyorum. Ne dersiniz mümkün mü bir de sütümün yettiğini nasıl anlarım? Emdikten sonra sağınca ne kadar çıkmalı şuan oğlum 12 günlük bu aradaSen ve bebeğin nasıl oldunuz canım? Herşey yolındadır inşallah..
O emdikçe sütün artar sen yine onu tuttur zorla o çektikçe sütün de çoğalıcak pompa hiç deneme bence memeyi tutarsa o kendi ayarlicak zamanla ilk hafta 5dk sonraki hafta 10dk öyle öyle artıyo o çektikçe artıyoÇok şükür iyiyiz en başından bu yana tüm doktorların söylediği oğlum çok güçlü maşallah neleri atlattık şükür Benim tehlikem de oğlumun soluk alma problemi de birbirimizden ayrı kalmadan geçti. Sarılığımız da geçti baya baya Yalnız ben mamaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle 30ml 3 saatte bir yavaş yavaş bırakmak istiyorum sütüm yeterli mi bilmiyorum ama yetecekse mamasız devam etmek istiyorum. Ne dersiniz mümkün mü bir de sütümün yettiğini nasıl anlarım? Emdikten sonra sağınca ne kadar çıkmalı şuan oğlum 12 günlük bu arada
Çok şükür hadi geçmiş olsun Emzirdikten sonra sakinse mama verme öyle öyle bırakabilirsiniz canım.. Eğer durmazsa azaltarak vırakmayı dene her emzirmeden sonra veriyorsan 1 emzirmeden sonra ver birinde verme..Çok şükür iyiyiz en başından bu yana tüm doktorların söylediği oğlum çok güçlü maşallah neleri atlattık şükür Benim tehlikem de oğlumun soluk alma problemi de birbirimizden ayrı kalmadan geçti. Sarılığımız da geçti baya baya Yalnız ben mamaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle 30ml 3 saatte bir yavaş yavaş bırakmak istiyorum sütüm yeterli mi bilmiyorum ama yetecekse mamasız devam etmek istiyorum. Ne dersiniz mümkün mü bir de sütümün yettiğini nasıl anlarım? Emdikten sonra sağınca ne kadar çıkmalı şuan oğlum 12 günlük bu arada
Canım bugün dil bağını aldırdık biz. Ne kadar erken yapılırsa o kadar iyiymiş. Basit bir işlem. İşlemden 1 saat sonra emzirdim. Önceden emerken terliyordu şimdi terlemeden emiyor çok şükür. Tek sorun çok uyuyor. Zor uyandırıyorum emzirmek için.Bizim de sıkıntı aynı memeyi tam kavrayamadıgı için memeler acıyor.hemen agzından kacırıyor bir dakika ancak emiyor sonra tekrar tutturuyoruz tutmayınca sinir olup aglıyor. Siz dil bagını aldırırsanız bana mesaj atar mısınız fark olup olmadı diyerek.
Hastanede ebeler topuğunu sıktı hep uyandırmak için ben kıyamadım annem yapmıştı bizde dün bi video izledim uyandırma hareketlerini gösteriyordu bi bak istersen canımCanım bugün dil bağını aldırdık biz. Ne kadar erken yapılırsa o kadar iyiymiş. Basit bir işlem. İşlemden 1 saat sonra emzirdim. Önceden emerken terliyordu şimdi terlemeden emiyor çok şükür. Tek sorun çok uyuyor. Zor uyandırıyorum emzirmek için.
Gozun aydin ,allah anali babali buyutsun cnmYaaaaaa gece sancım tutunca hastaneye yattım gece 3.32 de doğdu az kalsın normal geliyordu ay o sancı nasıl bir şeymiş amaaaannn Allahımmmm normal Doğum yapanların alnından öperim sezaryen sonrası içinde sezaryen yapanların alnından öperim . Ameliyat çok güzel geçti bebeğimi gördüm ağla ağla allahımmmmm bakmaya kıyamıyorum resmen aşık oldum. 3400 doğdu 51 cm ellerinizden öper
Tamam canım öyle yapayımÇok şükür hadi geçmiş olsun Emzirdikten sonra sakinse mama verme öyle öyle bırakabilirsiniz canım.. Eğer durmazsa azaltarak vırakmayı dene her emzirmeden sonra veriyorsan 1 emzirmeden sonra ver birinde verme..
Bende almak istiyorum kışın havalandrmak zor sürekli soğuk bizim buralar da yaKizlar selam;
Bebegin odasi icin buhar makinasi almayi dusunuyorum. Kullananiz var mi memnun musunuz? Hangi markayi kullaniyosunuz? Birde soguk mu sicak mi buhar makinasi kullaniyosunuz? Bilgi verebilirseniz cok memnun olurum
bence iyi araştır ve doktoruna sor canım. pek önerilmiyor bu makinalarKizlar selam;
Bebegin odasi icin buhar makinasi almayi dusunuyorum. Kullananiz var mi memnun musunuz? Hangi markayi kullaniyosunuz? Birde soguk mu sicak mi buhar makinasi kullaniyosunuz? Bilgi verebilirseniz cok memnun olurum