- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
Gel gel buralar çok şahane. Bu kadar eziyet veren, b.k içinde ve peynire kokan bi insan nasıl bu kadar seviliyor hayret etmeye az kaldı.Şafak 4 deli gibi kendi kendime sayıyıorum günaydın güzel anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel buralar çok şahane. Bu kadar eziyet veren, b.k içinde ve peynire kokan bi insan nasıl bu kadar seviliyor hayret etmeye az kaldı.Şafak 4 deli gibi kendi kendime sayıyıorum günaydın güzel anneler
anatolia tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. 2 çocuğuma vesile oldular çok şükürHerkese merhabalar kizlar.
Ankarada tedavi olup memnun kaldığınız labratuvari iyi olan merkez öneriniz var mi
Kac yumurta toplandı acaba ilerlemeleri nasil oldu doktorunuzun adi neydianatolia tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. 2 çocuğuma vesile oldular çok şükür
Toplanan yumurta kişiye göre değişir canım ilerleme de öyle ona takılma öngörüşme yap mutlaka kafana yatan doktorla başla öngörüşme çoğu yerde ücretsizKac yumurta toplandı acaba ilerlemeleri nasil oldu doktorunuzun adi neydi
27yumurta toplandı. 10tane donduruldu. 1 tanesi 6.gün diğerleri 5.gün embriyosu.Kac yumurta toplandı acaba ilerlemeleri nasil oldu doktorunuzun adi neydi
4 deneme oldum ben 1 tanesi sisli memorialde idi 6 yumurtadan 4 u 5.gune ilerlediToplanan yumurta kişiye göre değişir canım ilerleme de öyle ona takılma öngörüşme yap mutlaka kafana yatan doktorla başla öngörüşme çoğu yerde ücretsiz
O kliniğe göre değil ona takılma canım inşallah tez vakitte iyi bi yer bulursun gelir bebişin4 deneme oldum ben 1 tanesi sisli memorialde idi 6 yumurtadan 4 u 5.gune ilerledi
Bu son tedavim ankara bahcecide idi 6 da 1 5.gune gitti bilmiyorum ki kafam karisti
Benimkiler cok sakin degil cnm ya
Biri memeyle savasiyor zor tutuyor agliyor,kucuk olaninda 3gundur gaz sancilari var.bugun biogaiye basladik bizde
Canım bebek açken memeyi biraz sık süt gelsin ucuna sonra veemeye çalış boş çekse de önce o memeyi emsin açken çok güçlü emiyorlar çeke çeke süt gelecek zaten..Canim memeyle savasanla ne yapiyosun? Benimki sag mememi resmen almiyor solu emiyor ama sagi almiyor kesinlikle.. bende soldan emziriyorum ve tabiki yetmedigi icin mama takviyesi veriyoruz.. ama surekli doymuyormus gibi.. zaten surekli uyuyor uyandirans kadar vakit geciyor sonrasinda emiyor altini aciyorum sonra yine aranmaya basliyor bu sefer mama veriyorum.. mamadwn sonrada yatiriyorum sonra sagiyorum ama sagdan cok az sut geliyor
aklımdaydın nasıl oldınuz diye. ben buzluğa atıyorum şu an sütlreriKızlar bende mama+süt gidiyorum sağdığınızı ne ara veriyorsunuz yoksa stokluyor musunuz
Canim memeyle savasanla ne yapiyosun? Benimki sag mememi resmen almiyor solu emiyor ama sagi almiyor kesinlikle.. bende soldan emziriyorum ve tabiki yetmedigi icin mama takviyesi veriyoruz.. ama surekli doymuyormus gibi.. zaten surekli uyuyor uyandirans kadar vakit geciyor sonrasinda emiyor altini aciyorum sonra yine aranmaya basliyor bu sefer mama veriyorum.. mamadwn sonrada yatiriyorum sonra sagiyorum ama sagdan cok az sut geliyor
ters emzirme diye bir yöntem var. bebeği sağ memeni verirken sağ kolunun altına yatırarak vermeyi dene bir de bakalım. ayakları koltuk altında olacak kafası sağ kolunun altından memeye gelecek. anlatamadıysam google da resmi oluyorCanim memeyle savasanla ne yapiyosun? Benimki sag mememi resmen almiyor solu emiyor ama sagi almiyor kesinlikle.. bende soldan emziriyorum ve tabiki yetmedigi icin mama takviyesi veriyoruz.. ama surekli doymuyormus gibi.. zaten surekli uyuyor uyandirans kadar vakit geciyor sonrasinda emiyor altini aciyorum sonra yine aranmaya basliyor bu sefer mama veriyorum.. mamadwn sonrada yatiriyorum sonra sagiyorum ama sagdan cok az sut geliyor
Az kaldı az ama geçmiyo dimiGünaydın Şafak 3 köyün delisi olarak kendi kendime Şafak saymaya devam
GeçmiyoooooorrrrrrAz kaldı az ama geçmiyo dimi
Ocean d vitGunaydin hanimlar ,hangi marka d vitamini kullaniyorsunuz
wellcareGunaydin hanimlar ,hangi marka d vitamini kullaniyorsunuz