- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 26
Azospermi teşhisi konuldu tüp bebek dediler direk banaHikaye ve kişiye göre değişir bence ama sormak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azospermi teşhisi konuldu tüp bebek dediler direk banaHikaye ve kişiye göre değişir bence ama sormak lazım
Erken yaşta yapmak daha çok avantaj sağlıyor ben 24 yaşındaydım tedaviye başladığımda.. Benim gittiğim hastanede benim yaşlarımda hasta neredeyse yok denilecek kadar azdı benim çevrem de bana erken bekle diye baskı kuruyordu ben kimseyi dinlemedim anne olmak istiyorum diyerek yola koyuldum..Ben 22 yaşındayım eşime azosperm teşhisi konuldu tüp bebek dediler araştırıyorum işte
Diğeri de akıyo ya o sıkıntı kalkanda baya birikiyo ama ona güvenemiyorum yatarak emiyoruz bi memeyi bide öyle alıştık yapış yapış her yerim mochi alsam mı diye düşündüm de eşim dicek artık yeter her şeyi aldırdın bıktı adam. 3dkda 60cc çıkıyo manuelle bıraktım daha çoğalmasın diye düzelir diyolar bir iki aya bu akma işimochi alıp diğerini de çektirsen iyi süt stoklarsın sen hee maşallahhh
O zaman yaşın önemi yok. Hatta bu güzel bi haber tüple hamile kalma şansın çok yüksek  inşallah Rabb'im gönlüne göre versinAzospermi teşhisi konuldu tüp bebek dediler direk bana
Ben de uyandirmiyorum cnm,kendileri uyaniyor artik.Sağma emzirme kadar etkili değil canım ben her 2, 2 buçuk saatte bir ikisini birden emziriyorum sonra mama ile doyuruyorum biraz zorluyor ama sütüm öyle öyle çoğaldı diyebilirim.. Geceleri uyandırmıyorum artık kendileri kalkıyor zaten öyle öyle devam ediyoruz..
İkizlere süt yettirmek biraz zor zaten canları sağ olsun biraz çekeceğiz..
Çok sevindim senin adına hamilesin dimi inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaErken yaşta yapmak daha çok avantaj sağlıyor ben 24 yaşındaydım tedaviye başladığımda.. Benim gittiğim hastanede benim yaşlarımda hasta neredeyse yok denilecek kadar azdı benim çevrem de bana erken bekle diye baskı kuruyordu ben kimseyi dinlemedim anne olmak istiyorum diyerek yola koyuldum..
Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin inşallah Allah razı olsunO zaman yaşın önemi yok. Hatta bu güzel bi haber tüple hamile kalma şansın çok yüksek  inşallah Rabb'im gönlüne göre versin
Yok canım yeni doğum yaptım 6 yaşında 1 paşa 1 aylık ta ikizlerin annesiyim darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaÇok sevindim senin adına hamilesin dimi inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
D vitaminine 1 haftalıkken başladık biz gaz damlazı aldım bizde ters etki yarattı daha çok kolik oldular hemen kestim..Ben de uyandirmiyorum cnm,kendileri uyaniyor artik.
Gaz ,d vitamini kullanmaya basladiniz mi
Hangi gaz damlasıydı canım bende birini kestim öyleD vitaminine 1 haftalıkken başladık biz gaz damlazı aldım bizde ters etki yarattı daha çok kolik oldular hemen kestim..
Biogaia kuzum..Hangi gaz damlasıydı canım bende birini kestim öyle
Yaa çok şükür canım benim çok sevindim senin adına Allah bağışlasın inşallah darıso isteyen herkese banada. Bu yollardan bende geçicem sana sorular sorabilirim dimiYok canım yeni doğum yaptım 6 yaşında 1 paşa 1 aylık ta ikizlerin annesiyim darısı senin ve tüm isteyenlerin başına
Erken gitmemin avantajı 25 yaşımda anne oldum 31 imde tekrar anne oldum
Tabiki canımYaa çok şükür canım benim çok sevindim senin adına Allah bağışlasın inşallah darıso isteyen herkese banada. Bu yollardan bende geçicem sana sorular sorabilirim dimi
Ben başıma gelecekleri biliyordum canım moonlovers 'i korkutmak istemedim 20 günden sonra başlıyorlar ilk günler çok rahat ama o zamanda ameliyatlı olduğun için zor sonradan gazıydı filan derken azıyorlarDoğum yapanlara hayırlı olsun iki bebeyle çok geriden geliyorum kusura bakmayın hunimi taktım
Reengarenk moonlovers ay bebekler sakin filan demeyin gittikçe huyları değişiyor ben artık zorlanıyorum valla keşfettikçe herseye ağlamaya başladılar ve gaz sancıları hiç bitmiyor ya uykuda bile sürekli ıkınıyorlar doktorumuz da bi tek biogai önerdi o da bi haftadan sonra etki eder dedi ama bariz azalma sağlayan ilaç yok baştan söyleyim çeke çeke bitecek dedi karın kasları gelişmediğindem oluyormuş hiç bi ilaç fazla işe yaramıyormuş o yüzden
Benimkiler cok sakin degil cnm yaDoğum yapanlara hayırlı olsun iki bebeyle çok geriden geliyorum kusura bakmayın hunimi taktım
Reengarenk moonlovers ay bebekler sakin filan demeyin gittikçe huyları değişiyor ben artık zorlanıyorum valla keşfettikçe herseye ağlamaya başladılar ve gaz sancıları hiç bitmiyor ya uykuda bile sürekli ıkınıyorlar doktorumuz da bi tek biogai önerdi o da bi haftadan sonra etki eder dedi ama bariz azalma sağlayan ilaç yok baştan söyleyim çeke çeke bitecek dedi karın kasları gelişmediğindem oluyormuş hiç bi ilaç fazla işe yaramıyormuş o yüzden
Kıyamam ya cokkk tatlısın dualarım seninle az kaldı bebeğine kavuşmaya, takipteyimŞafak 4 deli gibi kendi kendime sayıyıorum günaydın güzel anneler