Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin canım.benimki de çok ittiriyor bugün karnımıeşimin babaannesini kaybettik. gündüz gitmedim ama şimdi aile arası kuran okunuyor ona geldim. hayat bir garip işte birileri doğacak birileri ölecek
Allah sifa versin insallah canim en kısa zamanda düzelir allahin izniyleTabudcu oldular canım ama ameliyat olanın sorunları devam ediyor şnşallaj iyileşecek büyüdükçe tetkikler bitmedi prematüre diye hala bir sürü teste giriyorlar kalp ağrısıyla bekliyorum valla iyi olsunlar diye
Başınız sagolsun mekani cennet olsun canim hayat öyle maalesefbenimki de çok ittiriyor bugün karnımıeşimin babaannesini kaybettik. gündüz gitmedim ama şimdi aile arası kuran okunuyor ona geldim. hayat bir garip işte birileri doğacak birileri ölecek
Gecmis olsun canim tekrardan gecer insallah bütün ağrılarınBant açıldı Bugün şükür kanama iltihap yok rahatladım biraz. Sağ solda göbekten tahriş olmuş biraz ondan canın acıyodur dedi ama kas ağrım bitti zaten şükür. Sağ salim iyileşmel istiyorum artık. Sıradaki doğumlar ne zaman
sağol cnnBaşınız sagolsun mekani cennet olsun canim hayat öyle maalesef
Basiniz sag olsun canim mekani cennet olsun insallah. cok dikkat et kendine.benimki de çok ittiriyor bugün karnımıeşimin babaannesini kaybettik. gündüz gitmedim ama şimdi aile arası kuran okunuyor ona geldim. hayat bir garip işte birileri doğacak birileri ölecek
valla maskeyi takıp balkonda oturdum. aile arasında oldu. aslında gitmeyecektim ama diğer gelin gitmiş laf olmasın dedim uğraşamam sonra çok takıyorum kafaya laf söz edilince.Basiniz sag olsun canim mekani cennet olsun insallah. cok dikkat et kendine.
Hiiiiçççç takamam valla . Bence sen de takma senin özel durumun var . İsteyen istediğini söyleyebilir vallavalla maskeyi takıp balkonda oturdum. aile arasında oldu. aslında gitmeyecektim ama diğer gelin gitmiş laf olmasın dedim uğraşamam sonra çok takıyorum kafaya laf söz edilince.
geçmiş olsun çok. her işte bir hayır vardır takma kafana. sonuç negatif çıkar inş. belki yetişir süresi dolarsaCanım çok sıkıldı. Annem doğumuma gelemeyecek Abimlerle yaşıyor bugün abimin testi pozitif çıkmış anneme de test yapmışlar yarın çıkacakmış sonucu inşallah negatiftir bir yandan onlara çok üzülüyorum bir yandan doğumda yalnız olacağıma. Eşim olacak sadece yanımda nasıl olacak yapabilirmiyiz bilmiyorum. Yarın sabah 9 da doktor kontrolüm var doğumla ilgili bişey söyler sanırım artık.
Canım çok sıkıldı. Annem doğumuma gelemeyecek Abimlerle yaşıyor bugün abimin testi pozitif çıkmış anneme de test yapmışlar yarın çıkacakmış sonucu inşallah negatiftir bir yandan onlara çok üzülüyorum bir yandan doğumda yalnız olacağıma. Eşim olacak sadece yanımda nasıl olacak yapabilirmiyiz bilmiyorum. Yarın sabah 9 da doktor kontrolüm var doğumla ilgili bişey söyler sanırım artık.
İnşallah canım çok iyi geldi msjın Rabbim bir kolaylığını verecektir inşallah elden gelen birşey yok.Cok cok gecmis olsun oncelikle insallah abinler hayirlisiyla saglikla atlatirlarAnnende insallaj negatiftir Onemli olan saglikli olmalari.. panik yapma halledersiniz esinle insallah.. velevki annen olmasaydi hic ozaman zaten tek basina kalacaktin.. Allah saglik sihhat versin insallah gerisi onemli degil hallolur
sen zorda hiisedersen bize de yazarsın burda. bak deneyümli annelerimiz var mutlaka bir cevap alırsınİnşallah canım çok iyi geldi msjın Rabbim bir kolaylığını verecektir inşallah elden gelen birşey yok.
benim cumaHayırlı günler güzel anneler. Var mı kontrolü olanlar ?
Annemin sonucu negatif çok şükür ama aynı evde olacaklar umarım bulaşmazgeçmiş olsun çok. her işte bir hayır vardır takma kafana. sonuç negatif çıkar inş. belki yetişir süresi dolarsa
Evet zaten kk iyiki var gerçekten deneyimli annelerin söyledikleri çok faydalı oluyorsen zorda hiisedersen bize de yazarsın burda. bak deneyümli annelerimiz var mutlaka bir cevap alırsın
Benim bugün kontrolüm vardı. Alttan muayene edecekti 1 hafta daha bekleyelim dedi haftaya aynı güne randevu verdi eğer istersen o zaman bakarız dedi. Bebek 2700, 50 cm olmuş. Yüzünü göstermediHayırlı günler güzel anneler. Var mı kontrolü olanlar ?
Oyyy maaşallahhhBenim bugün kontrolüm vardı. Alttan muayene edecekti 1 hafta daha bekleyelim dedi haftaya aynı güne randevu verdi eğer istersen o zaman bakarız dedi. Bebek 2700, 50 cm olmuş. Yüzünü göstermedi