- 27 Aralık 2009
- 5.744
- 7.502
alcam ben sanırımZor değilmi acaba aslında onlardan da almayı dülündüm belki lazım olur diye alsakmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alcam ben sanırımZor değilmi acaba aslında onlardan da almayı dülündüm belki lazım olur diye alsakmı acaba
Bende takip ettiğim emzirme danışmanlarından kaşık biberonu duydum bende almayı düşünüyorum.kaşık biberonlr var ya onları söylediler tercih edilebilir diye
Kaşık biberon denilen şu vakumlu meme emer gibi emilen mi?Reengarenk dolap uygulamasında hiç kullanılmamış ve şansıma 2saatlik dolabında %60indirim olan bir satıcıdan medelanın kaşık biberonunu 38tl ye aldım. bence oralardan bakabilirsin sende
kaşık biberon yazınca çıkıyor nette. bende kullanmadım hiç. kaşık gibi ağız kısmı sıktıkça geliyor. aslında ben medela biberon da aldım onun da ağzı yok mesela. bebek vakum gibi çekünce geliyormuşKaşık biberon denilen şu vakumlu meme emer gibi emilen mi?
Güzel haberlerle git gelyarın kontrolüm var. bundan sonra haftalık çağırabilir belkide. nst ye de bir sonraki kontrolde başlayabilir
Bizlere de haber ver canim iyi haberler al insallahyarın kontrolüm var. bundan sonra haftalık çağırabilir belkide. nst ye de bir sonraki kontrolde başlayabilir
gunaydin canim uyuyamiyorsun bir süre sonra yatak batiyor zaten ben cok az uyuyorum nedense heryerimde bir agri var gibiGünaydın yarım saat aralarla uyuyorum sürekli sağ sol yatınca bile batıyo sanki. Karnım da gergin göbek yanları ağrıyo
37den sonra aşılıyomuş sınır ama yine risk her şeyden korkar olduk ya. Sen sancıyı yaşadın bide bilirsin ben daha bilmiyorum. Bi uygulama indirdim sancı sayıyo yoruldum biraz hastaneye git dediGunaydin kızlar kontrolu olanlara hayirli haberler alsinlar insallah dünden beri belimde bir agri var yine bacaklarim ve ayaklarimdadada oluyor ara ara korkmaya başladım erken doguranlari görünce heyecan ve korku basiyor beni insallah bebegim 2 hafta daha bekler
Aynen yandan çok ittiriyo benim ki sıkışıyo heralde resmen dön azcık diye dürtüyogunaydin canim uyuyamiyorsun bir süre sonra yatak batiyor zaten ben cok az uyuyorum nedense heryerimde bir agri var gibi
Evet bana da medelayı önerdi bir arkadaşım, sütü gelmeyince hastanede mama vermişler. Şimdi emmiyor sıkılıp bırakıyor dedi. Mutlaka al bulunsun dedi ama baktık 400 lira civarı fiyatları. Kaşık ise daha uygun, aynı işlevi görüyor mu bilemedimkaşık biberon yazınca çıkıyor nette. bende kullanmadım hiç. kaşık gibi ağız kısmı sıktıkça geliyor. aslında ben medela biberon da aldım onun da ağzı yok mesela. bebek vakum gibi çekünce geliyormuş
Akıllı uygulama desene 38 gecsem yine rahatlayacam ne zaman gelmek isterse diyede sancı yaşadım ama ondada anlamamistim o zamanda sadece belim agriyordu37den sonra aşılıyomuş sınır ama yine risk her şeyden korkar olduk ya. Sen sancıyı yaşadın bide bilirsin ben daha bilmiyorum. Bi uygulama indirdim sancı sayıyo yoruldum biraz hastaneye git dedi
Kuzucuk yeri dar geliyor demekki bide artik büyüdüler masallah 4 e yaklaşmıştır seninki kontrolun var mi bu araAynen yandan çok ittiriyo benim ki sıkışıyo heralde resmen dön azcık diye dürtüyo
Gunaydin canim uyumak iyidir uzun sureden sonra vucut kendine gelmistir benceGünaydın kızlar,
Kontolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz Bende büyük bir başarı bu saate kadar uyumayı başardım ama dayak yemiş gibiyim. Bünyeye uyku fazla geldi heralde