- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
Maşallah kuzuya günün de belli olmuş çok heyecanlı inşallah sağsalim kucağına alırsın, hepimiz alırızÇıktım kızlar kontrolden 3450 olmuş benim ki bebek olmuş bugün doğabilir dedi iki hafta sonra 6sına sezaryen günü verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzuya günün de belli olmuş çok heyecanlı inşallah sağsalim kucağına alırsın, hepimiz alırızÇıktım kızlar kontrolden 3450 olmuş benim ki bebek olmuş bugün doğabilir dedi iki hafta sonra 6sına sezaryen günü verdi
Suyu sınırın altında daha önce iki kaburgam kırılmıştı sonra kendiliğinden kaynadı ama iç organların tam üstünde yamuk duruyor bebek büyüdükçe kaburgalarımı çatırdatıyor üstüne kronik hastalıklarım da olunca yine şükür buraya kadar getirdik diyoruz artık beni riske atmak istemiyor doktorum bakalım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorumÜç haftada bi kilo ala ala gitti hep bence seninki de geçmiştir neden alıcak erken değil mi?
Bugünlere kadar geldin canım sağ salim bir an önce kucağına da al inşallah sağlıcaklaSuyu sınırın altında daha önce iki kaburgam kırılmıştı sonra kendiliğinden kaynadı ama iç organların tam üstünde yamuk duruyor bebek büyüdükçe kaburgalarımı çatırdatıyor üstüne kronik hastalıklarım da olunca yine şükür buraya kadar getirdik diyoruz artık beni riske atmak istemiyor doktorum bakalım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım hepimiz güzel haber alalım sağ salim gelsnlerMaşallah kuzuya günün de belli olmuş çok heyecanlı inşallah sağsalim kucağına alırsın, hepimiz alırız
Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallahİnşallah canım hepimiz güzel haber alalım sağ salim gelsnler
İnşallah ya stres yaptım valla gün belli olunca sağ salim gelsin kuzucuklarımızGözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canim hayirli haberler alirsin insallah bebeginde olmustur allahin izniyle 2.5 kilo bu kadar bekledin riske atmaya gerek yok gercekten sag salim kucagina al insallahSuyu sınırın altında daha önce iki kaburgam kırılmıştı sonra kendiliğinden kaynadı ama iç organların tam üstünde yamuk duruyor bebek büyüdükçe kaburgalarımı çatırdatıyor üstüne kronik hastalıklarım da olunca yine şükür buraya kadar getirdik diyoruz artık beni riske atmak istemiyor doktorum bakalım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Canim sen simdiden geri sayima basla bence kac günün kaldi mesela şafak kacİnşallah ya stres yaptım valla gün belli olunca sağ salim gelsin kuzucuklarımız
16 gün kaldı iki hafta geçmez bitmez şimdi ya dün gel alalım dese aldırırdım o derece stresliyim artık bitsin istiyorum ben bi ben mi yoruldum acabaCanim sen simdiden geri sayima basla bence kac günün kaldi mesela şafak kac
Hepimiz öyleyiz bizim yolculuğumuz uzun canım uzun...16 gün kaldı iki hafta geçmez bitmez şimdi ya dün gel alalım dese aldırırdım o derece stresliyim artık bitsin istiyorum ben bi ben mi yoruldum acaba
Dimi sabırsızlık ayrı yaşadıklarımız ayrı. Bi yanım heyecanlı bi yanım korkuyo sağ salim görsek bi bebişleriHepimiz öyleyiz bizim yolculuğumuz uzun canım uzun...
sen bi de hazırlıkları erkenden bitirrdin oyaşayacak şey kalmadıDimi sabırsızlık ayrı yaşadıklarımız ayrı. Bi yanım heyecanlı bi yanım korkuyo sağ salim görsek bi bebişleri
16 gün ne ki bak nasıl gececek anlamayacaksin bile hem bebisin az daha büyüsün annesi 38 +3 demi almis olacak simdi canim sonlara yaklaştıkça insan gelsin istiyorda orda ne kadar cok kalırsa o kadar iyi az daha sabir16 gün kaldı iki hafta geçmez bitmez şimdi ya dün gel alalım dese aldırırdım o derece stresliyim artık bitsin istiyorum ben bi ben mi yoruldum acaba
Sen beni görsen hemen git doğum yap dersin16 gün kaldı iki hafta geçmez bitmez şimdi ya dün gel alalım dese aldırırdım o derece stresliyim artık bitsin istiyorum ben bi ben mi yoruldum acaba
Alttan mesaneye baski ,ustte kaburgalara dayandilar ,karnim gerildi iyice nasil gecer son haftalar bilmiyorum.Sen beni görsen hemen git doğum yap dersin
hem daha önce sezeryan durumum var hafif hafif sezeryan yerim ağrımaya başladı, son zamanlarda çok şiştim taşıyamıyorum
2 gündürde evde temizlik var ama ben 3 gündür evi düzene sokmaya çalışıyorum dün gece bütün hamileliğim boyunca şişmeyen ayaklarım davul gibi olmuştu şükür temizlik te bitti geriye kaldı doğumu beklemek
En büyük sıkıntı temizlik galiba bende haftaya alıp kurtulsaydim hayirlisiyla ayakta fazla kalınca ayaklar şişiyor canim benim gecen hafta sismisti 5 günde sisim zorla gecti şükür simdi yokSen beni görsen hemen git doğum yap dersin
hem daha önce sezeryan durumum var hafif hafif sezeryan yerim ağrımaya başladı, son zamanlarda çok şiştim taşıyamıyorum
2 gündürde evde temizlik var ama ben 3 gündür evi düzene sokmaya çalışıyorum dün gece bütün hamileliğim boyunca şişmeyen ayaklarım davul gibi olmuştu şükür temizlik te bitti geriye kaldı doğumu beklemek
O baskı bende de oluyor arada dinlenince iyiyim ama iş yapınca çok rahatsız ediyorlar.. Temizlik bitti şükür artık birşey yapmayacağım 1 hafta kardeşim bende kalıcak bir hafta yeğenim sonra doğuma kadar kardeşim yanıma gelecek 37 38 ne kadar gitsek iyidir..Alttan mesaneye baski ,ustte kaburgalara dayandilar ,karnim gerildi iyice nasil gecer son haftalar bilmiyorum.
38 e kadar beklenir mi ki bu sekilde ?
Geç bile kalmışsın canım bir an önce yaptır son ayda hiç belli olmuyor bir baktın doğum yaptın..En büyük sıkıntı temizlik galiba bende haftaya alıp kurtulsaydim hayirlisiyla ayakta fazla kalınca ayaklar şişiyor canim benim gecen hafta sismisti 5 günde sisim zorla gecti şükür simdi yok