İyi akşamlar kızlar, biz tüp bebek anneleri olarak en başından beri duygularımızı, bilgilerimizi, bilmediklerimizi , korkularımızı, mutluluklarımızı... vs. Burada birbirimizle paylaştık. Birbirimizin üzüntüsünde ağladık, mutluluğunda güldük. Transferden önce buluştuk, günleri saydık, 12 gün geçmek bilmedi pozitifi görene kadar, sonrası her gün korktuk bebeğimizi bebeklerimizi kaybetmekten. Çok zor günlerden geçtik destek olduk birbirimize burada. Bu bebeklere kavuşabilmek için çok uğraştık, düşükler, kürtajlar, ameliyatlar, çok denedik. Benim 3. Transferim bu ve ikizlerim olacaktı bu yolda birini kaybettim. En başından beri dünyanın ilacını iğnesini kullandım, her gün ve hala kullanıyorum hala iğne yapıyorum kendime. Ben erken doğum yaptım 31. Haftada ve bebeğim küvezde büyüyor. Ben bir tüp bebek annesiyim. Ben bebeğime çok zor süreçlerden geçerek sahip oldum. Ben benim gibi aynı süreçlerden geçen arkadaşlarımla bu süreci geçirdim, burda . Öyle zamanlar oldu ki, beni burdaki arkadaşlarım anladı bir tek. Ben bir tüp bebek annesiyim , burda başladı serüvenim ve burda devam edecek. Arkadaşlarımla burda paylaşmaya devam edeceğiz. Burada kimse kimseye nisbet yapmıyor! Bizler aynı yolda yaşadıklarımızı paylaştık,paylaşıyoruz ve paylaşıcaz! Allah herkesin gönlüne göre versin, boş kucak bırakmasın. Sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasib etsin.