- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk kauçuk alıcaktım 6 aydan önce önermiyolarmış. Damaklı damaksız normal aldım 4-5 taneEmzik bibs aldım ben .
Ben philips avent geniş ağızlı 120 ml cam aldım. Zaten üstünde kullanmadan önce 5 dk. Kaynatınız yazıyor. Emziğe henüz karar veremedim.Günaydın kızlar,
Çok şükür alışverışımı tamamladım. Sadece biberon ve emzik kaldı. hangi özellikli olanı alacağımı bilemedim. Siz neler aldınız? bilgi verebilir misiniz?
Hayır çatlamıyor zaten kullandıkları cam çok kaliteli ben çantamı hazırladığım için biberon koydum ve öncesinde biberon temizleyici ile yıkadım sonra kaynattım 7-8 dk hiçpeki cam biberon kaynatırken çatlar mı?
Canım avent al ama naturel alma bence cam al en sağlıklısı cam
[/QUOTEen küçük olani alcam ama cammi alayim canim cam daha saglikli ama
Evet bende en küçük olan camı aldım çok kullanışlı ve cam hepsinden İyi bence Canım
Emzik avent ultra soft ikili olanlardan aldım ben de bibs e de güzel diyorlardı.biberon almadım henüz küvözde kalırlarsa Nası bişey isterlerse ona göre alırım diye düşündüm açıkcasıGünaydın kızlar,
Çok şükür alışverışımı tamamladım. Sadece biberon ve emzik kaldı. hangi özellikli olanı alacağımı bilemedim. Siz neler aldınız? bilgi verebilir misiniz?
Philips avent aldım ikisinide..Günaydın kızlar,
Ben cam aldım canım..Bende alicam daha emzik ve biberon avent almayi düşünüyorum ama naturel serisinden alicam ama hicbir fikrim yok kullananlar söylesin lutfen
Yok canım çatlamıyor hiç birşey olmaz ..peki cam biberon kaynatırken çatlar mı?
Canım ben de medela düşündüm ama baya pahalı memnun muydun hem mama hem süt alanlardan meme reddini baya önlüyormuş sanırımPhilips avent aldım ikisinide..
Oğlumda medela almıştım anne göğsüne yakın diye ekim annelerine sordum avent te güzel dediler..
Evet canım memnun kaldım oğlum hem meme emdi hem mama tek sıkıntı bir vakitten sonra damlatıyordu..Canım ben de medela düşündüm ama baya pahalı memnun muydun hem mama hem süt alanlardan meme reddini baya önlüyormuş sanırım
Ya damlatma sorununu herkes yazmış 650 lira şuan damlatmak nedir yaEvet canım memnun kaldım oğlum hem meme emdi hem mama tek sıkıntı bir vakitten sonra damlatıyordu..
Ben doğumdan sonra almıştım sende baktın olmadı o zaman alırsın, ben aldığımda da fiyatı pahalıydı..
Bana göğüs Kalkan’ı hediye geldi ama kendim alsam gümüş tercih ederdim kullananlar memnun ama hiç sorum yaşamayıp aldığı gibi duranlar da varmış illa yara olacak diye bişey yok duruma göre de alınabilir ama bazıları da hemen o gün başla diyor kararsız kaldım ben deGünaydın herkese gögüs kalkanı veya gümüş kapak aldınız mı?