2020 Ekim tüp bebek anneleri beraber bekleyelim.

MasaAllah canimm
 
annemler 1aydır köydeki evlerindeydi. bizde kızımla oraya geldik bugün yasaklar kalkınca. işyeri de yıllık iznimi kullandırıyor 2 haftalık. sonra bakalım işbaşı mı yoksa evden çalışma mı.
haftaya perş kontrolüm var ama 2 gün ileri atarım sanırım.ve ben önümüzdeki 3 hafta doktorda olcamönce rutin kontrol 20sinde perinatologda detaylı. bir hafta sonra da kendi doktorumda detaylım var. perinatoloğu kendim buldum doktorumub haberi olmayacak yani. 2.bir göz olarak başka bir doktora da gideyim istedim.
 
Dimi demekki yukari yaptigi baskidan oluyor. Dayanirz iyi olsun da bebisler
 
Günaydınn doktorum benden AFP testi istedi sonucum 23.4 daha doktora göstermedim yemeğe gitmis bekliyorum. Aranızda bu testi yaptıran var mı kızlar?
 
Kontrole giden arkadaşlar haberleriniz iyidir umarım
Ankara’da olanlar için yazıyorum babymall Çukurambarda çok indirim vardı özellikle büyük parçalarda biz bebek arabanı için gittik internette en ucuz 4700 e olan pusetlerle birlikte prego ibiza ikiz arabasını 3600 e aldık ihtiyacı olan arkadaşlar bu hafta varmış indirimler bir çok model indirimdeydi
 
Ayni ben bende aynisini yapacam doktorum detaylım ve perinatolog ahh biz anneler guvensiz oluyoruz
 
Kuzular anca girebildim. İyiydi bebeğim şükür ama doktor bağırsaklarında parlaklık olduğunu söyledi. Gebeliğin başlangıcında kanaman oldu mu dedi bana ki buraya da yazmıştım bol kanamalı lekelenmeli geçti şu 4ayım. Evet dedim. Bazen sonradan geçiyor parlaklıklar dedi. Sonra anlatırken down sendromlu olduğunda da böyle olabiliyor dedi. Amniyosentez öneririm dedi. Ne yapacağımı şaşırdım var mı böyle bir durum yaşayan? Malum karnımdaki diğer bebekler tamamen kaybolmadığı için sonuçlar doğru çıkmaz diye tarama testi de yapılmadı bana hiç.
 
Dun bi yerde okumustum ayni sekilde kalbinde parlaklik gorulmus amniyosentez yapilmis bsy cikmamis hatta kız perinatologa gittim dogumdan snra 6 ay icindr kapanır demişler hep bi sknti olmamis. Sonucta amniyosentezde risk bence detayliyi bekle iyi bir perinatolog yardımcı olur. Kanama olunca hamilelikte ne gibı etkisi oluyomus ki onu sordu acaba bnm iki kere pembe leke geldi yani tup bebekte hepimizin basından geçti hemen hemen. Bugun su detaylıyi da atlatsam offf
 
canım ölçümler sağlıklıysa ense burun vs hiç kafanı bulandırma.bir perinatolog bul ayrınrılı için sonra karar verirsin.
 
günaydın herkese

burun tıkanıklığı yüzünden uyku uyuyamıyorum ne kadar fena ya.
Bende oğlum yüzünden uyuyamıyorum sabahın 5 inde tepemde anne gel oturma odasına gidelim
Sanki o hamile psikolojisini yaşıyor bana iyice bağımlı hale geldi bensiz uyumuyor.. dün babası kızdı oğlum geceleri tek uyumaya alış anneni okadar rahatsız etme diye bu seferde sabah erkenden uyanmış beni rahatsız etmemek için yanına çağırmadi ama uykumdan etti napıcam bilmiyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…