Birde canim bisey soracam senin bebis kendi istedindemi emiyor yoksa sen saat dilimine goremi emziriyorsun ben her yolu denedim son bir hafta 10 gundur boyleyizÜzülme canım artık 7 ayı geçtik kilo alımı yavaşlayacak dişten olmasa da yavaşlayacak zaten kilosu iyi
1 yaşında 10 kilo olacak önünde daha 5 ay var buna göre yaya yaya istediği gibi alır kilosunu bazı haftalar almaz bazı haftalar iki kat alır
Evet kuzum 25 haftalık hamileyim kızımda 8 ayını yeni bitirdiCanım senin 7 aylik bebegin var 6 aylik da hamile misin ayy çok şaşırdım maşallah Allah gücünü arttırsin bebeğine de iyilik sağlık versin
Bizimde 1 üstten 2 alttan patladı huzurlum uyku halinde ağlamalar diz boyu tetagil diş tozu kullanmaya başladık 2-3 gündür o biraz ağrısını kesiyor sanırım ama elinden gelse damaklarını parçalayacakKizlar merhaba bende kasim annelerindeyim fakat ekimin sonunda dogum yapmistim sizlere sormak istediğim bisey var kizimda disleri patladi gibi elimi degdirince belli oluyor lakin son 1 haftadir istahsiz ve kilo almamis yani cok az almis sizlerdede bpyle durum olsumu kilo alamama istahsizlik falan moralim cok bozuk
Ay maşallah istedin mi kaza mi oldu ve cinsiyeti nedirEvet kuzum 25 haftalık hamileyim kızımda 8 ayını yeni bitirdiAmiiin cümlemize inşallah
Çok meme reddimiz oldu ama artık istiyor ağlıyorBirde canim bisey soracam senin bebis kendi istedindemi emiyor yoksa sen saat dilimine goremi emziriyorsun ben her yolu denedim son bir hafta 10 gundur boyleyiz
Olmaz olmaz alır kilo merak etme memeye de döner kac kilo şimdiİnan aynisini birebir doktorumuzda soyledi benim onceligim saglikli olmasi kilo alinirda son bir haftadir ek gida azaldi emmesi azaldi cok uzuluyorum bu saat olmus daha 2 kere emdi sabah 9 dan bu yana 2 tkasigi sebze puresi sabah da 2 tkasigi avakado yumurta yedi kafayi yiyecem ek gidanin tadina bakiyor seviyor onlar onemli degil benim icin sut onemli gece uyurken verecem artik napim biberonla bu ayda ayni olursa geriler yasitlarina gore
Valla ben olmaz diye rahattım 2 senin üstüne olmuştu kızım çünküAy maşallah istedin mi kaza mi oldu ve cinsiyeti nedir
Bizde meme reddi yok ama istahsizlik soz konusu 3 aylikken meme reddi olmustu atlattik sonrada biberondan tiksindi simdi hic agzina bile almiyor uyanikkenÇok meme reddimiz oldu ama artık istiyor ağlıyor
İstahsizlik var bu istahsizlik umarim biran once gider bu diş bizi baya etkiledi cok uzuluyorum yalniz bu 3 gundur neşesi huzuru yerinde sadece istahsizlik soz konusu doktor sık sık emzir dedi demesi kolayda cocuk istemiyor yani napabilirim garip olan ac olan cocuk huzursuz olmazmi aglamazmi benimki boyle birde hic istememezlik yapmiyor ben 2.5 3 saat sonra teklif ediyorum yok istemiyor 3.5 saatte emiyorOlmaz olmaz alır kilo merak etme memeye de döner kac kilo şimdii
Telâş yapma canım dönemsel birşey belli ki zaman ver kuzuya dişten gibi sankiİstahsizlik var bu istahsizlik umarim biran once gider bu diş bizi baya etkiledi cok uzuluyorum yalniz bu 3 gundur neşesi huzuru yerinde sadece istahsizlik soz konusu doktor sık sık emzir dedi demesi kolayda cocuk istemiyor yani napabilirim garip olan ac olan cocuk huzursuz olmazmi aglamazmi benimki boyle birde hic istememezlik yapmiyor ben 2.5 3 saat sonra teklif ediyorum yok istemiyor 3.5 saatte emiyor
Sagol canim icimi rahatlattin birde kiloyu sormussun unutmusum yazmayi 8 kilo senin bebia kac kilo olduTelâş yapma canım dönemsel birşey belli ki zaman ver kuzuya dişten gibi sanki
Bnmki de 9 kilo canım ama erkek bebek ve kız bebekler farklı oluyorSagol canim icimi rahatlattin birde kiloyu sormussun unutmusum yazmayi 8 kilo senin bebia kac kilo oldu
Aynen erkeklerin farkli oluyor fakat biz 7 ayi gectikBnmki de 9 kilo canım ama erkek bebek ve kız bebekler farklı oluyor
8 kilo az değilki benim bebeğim erkek 8200 dü 7 aylık muayenesinde. Normal aralıklarda yani. Eğer şüphe ediyorsanız buyuyencocuklar.com dan girip kontrol edebilirsiniz persentiliniziAynen erkeklerin farkli oluyor fakat biz 7 ayi gectikGerilemesin de tek sikintim bu insallah bu ay toparlar hayir yani anlamadigim ek gida aldigi halde boyle oldu
Doktorumuz iyi dedi ama bu ay kilo az aldigi icin tahliller yapildi takip edelim dedi aslinda kiloya az demedim cok az almis dedim yine az alirsa geriler o yuzden boy bas normal cikti8 kilo az değilki benim bebeğim erkek 8200 dü 7 aylık muayenesinde. Normal aralıklarda yani. Eğer şüphe ediyorsanız buyuyencocuklar.com dan girip kontrol edebilirsiniz persentilinizi
Tattırma şeklinde başladım ben 3-4 tatlı kaşığı kadar öğünleri yapıyordum. Ek gıdayla doyurmadim. Çok şükür kabız olmadı hiç daha rahat alıştı. İlk önce günde 1 öğünle başladım şuan günde 3 öğün yiyor. Porsiyonlar da arttı tabi. 9 aya kadar anne sütü ya da devam sütü ağırlıklı olacak dedi doktorumuz. Kilo alımı iyiMerhaba arkadaşlar, ben kasım annesiyim bebeğim 3 kasım doğumlu, ek gıdaya 5. Aydan sonra başladık o yüzden ek gıda sürecinde sizinle daha uyumluyuz sanırım . Bebekleriniz ortalama ne kadar, kaç öğün yiyor acaba ?
Ben de aynı şekilde.ilk ay tattirma ile geçti, şimdi ek gıdaya başlayalı 2 ay oldu. Bu ay 600 gr almış ins ek gıda da faydalı olur.Tattırma şeklinde başladım ben 3-4 tatlı kaşığı kadar öğünleri yapıyordum. Ek gıdayla doyurmadim. Çok şükür kabız olmadı hiç daha rahat alıştı. İlk önce günde 1 öğünle başladım şuan günde 3 öğün yiyor. Porsiyonlar da arttı tabi. 9 aya kadar anne sütü ya da devam sütü ağırlıklı olacak dedi doktorumuz. Kilo alımı iyi
Bizimde o civarda aylık kilo alımı 400-600 arasıBen de aynı şekilde.ilk ay tattirma ile geçti, şimdi ek gıdaya başlayalı 2 ay oldu. Bu ay 600 gr almış ins ek gıda da faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?