5 ekım dogumlu sureklı ağlamaklı mızmız kucaga alsam orda da durmuyor gezdırıyorum oyle cok huzursuz bır ara duzelmıstık tekrar başa dondukSeninle bizim doğum aynı gün sanırım. Bizimkiler sürekli ağlamaklı huzursuz. Mama vermekte istemiyorum nalisir emmez diye. Napicaz biz bilmiyorum
Bence çişli bezlerini kontrol edin 24 saatte 1 margarin agirligindaysa hiç mamaya gerek yok. 8gun sonrada tekrar sağlık ocağına tarttirirsiniz. Zaten 3 aydan sonra azalıyormus kilo alımları. Hiç takmayın emzirin gitsin.Bugün doktor kontrolümüz vardı 4 ayı birdik
22 günde 315 gr almış doktor az diyor daha bir ayın dolmasına 8 gün var nerdeyse 500gr olur diye tahmin ediyorum mama vermeyi öneriyor bende vermek istemiyorum kararsız kaldım fikirleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
Aynen 5 Ekim doğumlu. Ama 24 Ekim'de doğması gerekiyordu. O yüzden atak haftasi tutmuyor. Eliyle disyerlerini kasıyor gibi dış çıkarıyor belki diyorum. Sizinki gibi gezdirin ve duruyor sadece oda bazen sürekli huysuz az uyuyor zaten5 ekım dogumlu sureklı ağlamaklı mızmız kucaga alsam orda da durmuyor gezdırıyorum oyle cok huzursuz bır ara duzelmıstık tekrar başa dondukben zorda kalınca verıyorum kaşıkla en azından doydugunu bılıyorum
Günde 6 bez değiştiriyorum hepsi dolu oluyorBence çişli bezlerini kontrol edin 24 saatte 1 margarin agirligindaysa hiç mamaya gerek yok. 8gun sonrada tekrar sağlık ocağına tarttirirsiniz. Zaten 3 aydan sonra azalıyormus kilo alımları. Hiç takmayın emzirin gitsin.
Aynen 5 Ekim doğumlu. Ama 24 Ekim'de doğması gerekiyordu. O yüzden atak haftasi tutmuyor. Eliyle disyerlerini kasıyor gibi dış çıkarıyor belki diyorum. Sizinki gibi gezdirin ve duruyor sadece oda bazen sürekli huysuz az uyuyor zatenuykuları duzene girmedi bı türlü. Sallaya sallaya uyuyor maksimum 1 saat. Genelde yarım saat
Aaa ilk dişiniz hayırlı olsun3.5 aylık kızımın dişi çıktı elini devamlı ağzına sokması ve beni devamlı emmek istemesi bundanmış. Doktorlara defalarca sordum yok öyle bişey çıkmıyor dediler
Çıkar benim yiyenlerin de 4 aylıkken cikti hatta disli dogan cocuk biliyorum3.5 aylık kızımın dişi çıktı elini devamlı ağzına sokması ve beni devamlı emmek istemesi bundanmış. Doktorlara defalarca sordum yok öyle bişey çıkmıyor dediler
Çok teşekkür ederimAaa ilk dişiniz hayırlı olsun
Bizimde 1 aydır eli ağzında yumruk yapıp sokuyo bazen başparmağıyla kaşıyo erken diye düşünmemiştim ben de arada bakayım çıkmış mı diyeÇok teşekkür ederim
Yaa bende şüpheleniyorum belirtileri nelerdi3.5 aylık kızımın dişi çıktı elini devamlı ağzına sokması ve beni devamlı emmek istemesi bundanmış. Doktorlara defalarca sordum yok öyle bişey çıkmıyor dediler
Damağında beyazlık ve hafif şişlik vardı ve devamlı elini ağzına sokuyordu parmak emmekten bahsetmiyorumYaa bende şüpheleniyorum belirtileri nelerdi
Aynı belirtiler 18 ekim doğumlu kızımda da var..şişliği farkedemedim yalnızca..inşallah diş belirtisi değildir ilk bebek ilk diş biraz korkuyorumDamağında beyazlık ve hafif şişlik vardı ve devamlı elini ağzına sokuyordu parmak emmekten bahsetmiyorumbazen böyle beni bile ağzına sokacak gibi yanağıma yapışıyordu bir anda bir de çok tükürüğü vardı devamlı tükürüğü akıyordu. Dilerim sizlerinki zamanında çıkar..
Kızlar bugün sağlık ocağına gittik kan ilacı verdi. Ama bunu kullanmak istemiyorum paraben var diye kocaman yazıyo. Onerdiginiz bi kan ilacı var mı?
Bende onu almayı düşünüyodum teşekkür ederim:)Bize doktorumuz Ocean Microfer önerdi. Alerjik bir bebek olduğu İçin en uygunu bu dedi.
İnşallah vaktinde ve ağrısız çıkar sızıntının dişi ve inşallah yaz ayında çıkar dişi çünkü üstü hep sırılsıklam üst değiştirmekten kafayı yicem tükürüğünü kontrol edemiyorAynı belirtiler 18 ekim doğumlu kızımda da var..şişliği farkedemedim yalnızca..inşallah diş belirtisi değildir ilk bebek ilk diş biraz korkuyorumhayırlısı olsun yine de
Amin inşallah zamanında çıkarİnşallah vaktinde ve ağrısız çıkar sızıntının dişi ve inşallah yaz ayında çıkar dişi çünkü üstü hep sırılsıklam üst değiştirmekten kafayı yicem tükürüğünü kontrol edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?