2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizi muayeneye çağırmıştı bide rota virüsü aşısı var özel aşı onu yaptırmak istiyosan alıp gelmen gerekiyo burda yaparız demişti
Çok teşekkürler yorumunuz için..rota virüsü aşısını duymuştum..ultrason fln yok yani bu ay değil mi ? ilçede yaşıyorum hastanede ultrason olmadığı için il merkezine gideceğim onun için soruyorum..virüs zamanı hastaneye sokmak istemiyorum bebişi

Çok teşekkürler yorumunuz için..rota virüsü aşısını duymuştum..ultrason fln yok yani bu ay değil mi ? ilçede yaşıyorum hastanede ultrason olmadığı için il merkezine gideceğim onun için soruyorum..virüs zamanı hastaneye sokmak istemiyorum bebişi
Başka bişey yok bu ay bildiğim kadarıyla biz yaptırmadık

Kızlar merhaba nasılsınız?kızım 3 aylık oldu 3 gün önce..virüsten dolayı henüz kontrole gitmedik.. 2. Ay da aşılarımız ,göz kontrolümüz ,kalça usg miz yapıldı.. 3. Ay da herhangi ultrason çekimi veya aşı var mı yapılması gereken?ilk bebeğim bilgilendirirseniz sevinirim😍👼
Rota virüsü aşısı var ben pazartesi yaptırdım benim de kızım 3 aylık bir sorun yaşamadık aşıda. Aşıyı yaptırmazsanız ishal tehlikesi var ve evdeki herkese bulaşıyor. Bilginiz olsun ciddi bir virüs yani.

Kızlar merhaba nasılsınız?kızım 3 aylık oldu 3 gün önce..virüsten dolayı henüz kontrole gitmedik.. 2. Ay da aşılarımız ,göz kontrolümüz ,kalça usg miz yapıldı.. 3. Ay da herhangi ultrason çekimi veya aşı var mı yapılması gereken?ilk bebeğim bilgilendirirseniz sevinirim😍👼
3.ve 5.aylar doktorunuz önerdi ise rota aşısı var. hatt bazı doktorlar menenjit aşısına da 3.ay başlayabiliyor. en güzeli doktorunuzdan fikir almak. ancak rota 3te kesin yapılıyor

3.ve 5.aylar doktorunuz önerdi ise rota aşısı var. hatt bazı doktorlar menenjit aşısına da 3.ay başlayabiliyor. en güzeli doktorunuzdan fikir almak. ancak rota 3te kesin yapılıyor

Kızlar bebişlerimiz neredeyse 4 aylik oluyor ek gudaya daha doğrusu gıdaları tattirmaya ne zaman başlayacaksınız

Ben de 4.5 5 e dogru gecmeyi planlıyorum az az önce havuç suyu düşünüyorum bakalim 6 aya kalirsa yemiyorlar diyor herkes ama sindirimini de etkilesin istemiyorum
yok o 6aya kalıp yememesi diye bir durum yok. eğer anne sütü ile besleniyorsa sadece biraz önce başlanabiliyor. mama ve meme ile gidiliyorsa daha erken başlaanabilir.

Arkadaşlar şu an kafanızı bulandırmak istemem ama benim kafam bir konuda çok karışık. İlk oğlumun immün yetmezliği var. Aşılara antikor geliştirmiyordu. Bildiğiniz çoğu aşıyı defalarca tekrarladık. Ama içim hiç rahat değil. Sürekli çocuğa ağır metal yükletip durdum.
Arkadaşım var İngilterede 1 yaş aşısından 2 saat kadar sonra çocuğun gözbebekleri büyüyor ve o andan sonra çocuk göz temasını kesiyor. Ondan sonra doktorlar araştırmalar vs aşının içindeki alüminyumun direkt beyne gittiği ve beyinde hasar yaptığı yorumu yapılıyor. O zamandan beri de otizm teşhisi koyuluyor ve. Büyük uğraş veriyorlar. Hemen fark edilip ağır metal arındırma vs protokolleriyle çocuk şu an otizm teşhisi fakat iyi durumda.
O hep söylüyor benim canım yandı ben yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin diye. Aşı karşıtlığına her zaman karşıydım ama neler yaşadıklarını duyunca ve araştırınca ne yapacağım konusunda kararsız kaldım çok. Bebek doğar doğmaz yapılan K vitamini iğnesiyle ilgili çelişkiler çok fazla. Okudukça şiştim. Yaptırmasam ağızdan sentetik olmayan doğal K vitamini verdirsem demeye başladım. Bebek doğar doğmaz hepatit b aşısı yapılıyor. Bebek zaten kimden kapacak hepatiti kimse yaklaşmıyor. Biz zaten aşılıyız vs. K vitamini iğnesi daha kısa zamandır yapılıyormuş ve belirgin bir kanama hastalığında azalma yok deniyor. Kanser riskinden bahsediliyor vs.
Çocuklarımız için hangisi en iyisi ben çok kararsız kaldım. Tüm çocuk doktorları yaptırın aşılar önemli diyor ama bunlar da yaşanıyor. Özellikle bir gen mutasyonu olan bebeklere asla aşı yapılanmalıymış. Ve o mutasyon toplumda çokça da varmış ama doğar doğmaz kimse ona bakmadan aşılar yapılıyor. Sonra çocuğa şu oldu. Ani bebek ölümleri vs. Araştırdıkça dibi olmayan ve içinden çıkılamayan bir kuyu gibi.
Hayirli gunler oglumda immun var demişsiniz de souc ne oldu tedavi vs yaptinizmi acaba benimde kizimda var immun yetmezligi 1 bucuk yasinda ve cok korkuyorum

Doğumu da özlem hanımda yapmıştım:) siz de mi doğumu orada yaptınız? hastamrye yürüme mesafesi 5 dk 🙂 evet o doktor yenidoğan doktoru ben ona asla götürmedim. Ters ters konuştu azarlar gibi cevabını aldı oturdu aşağı
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Özlem hanımla ilgili soru soracaktım. Mesaj atamadım rica etsem özelden bilgi verebilir misiniz?

Kızlar birşey sorucam aranızda sezeryan arası çok geçmeden hamile kalan var mı ? 17. Gün sonra 4 aylık olucaz ve şüphelerim var henüz 1 gün geçti reglim
Hemen regl oldun mu ya? Ben henuz olmadim 3aylik olduk. Kizimda da 9ay sonra olmustum.

Kızlar bebişlerimiz neredeyse 4 aylik oluyor ek gudaya daha doğrusu gıdaları tattirmaya ne zaman başlayacaksınız
Ben erken vermeyi dusunmuyorum 6.ay girelim acelesi yok suan sut yetiyo ona bol bol icsin

Ben de 4.5 5 e dogru gecmeyi planlıyorum az az önce havuç suyu düşünüyorum bakalim 6 aya kalirsa yemiyorlar diyor herkes ama sindirimini de etkilesin istemiyorum
O sehir efsanesi cnm anne sutunden kiymetli hicbisey yok nasilsa yiycek o yemekleri ben kizimda 6ay doldu oyle basladim ek gidaya simdi 5yasinda hic yemek secmedi hersey yer

Back