2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba 18 ekimde normal doğum yaptım..arada 1 defa ara kanamam oldu ama çok hafif ped bile kullanmadım..henüz adet olmadım ne zaman olur acaba?bebeğim ilk günden beri emiyor..bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar merhaba 18 ekimde normal doğum yaptım..arada 1 defa ara kanamam oldu ama çok hafif ped bile kullanmadım..henüz adet olmadım ne zaman olur acaba?bebeğim ilk günden beri emiyor..bilgilendirirseniz sevinirim
Emziren anneler 6 aya kadar adet olmayabiliyor. Emzirmek adeti engelliyor. Ek gıda geçtiğinizde emzirme sıklığı azaldığı için adet olma olasılığınız artıyor diye biliyorum. Bende kızım 3 aylık sezayen doğum yaptım adet olmadım

Kizlar gebeligi onleyecek ilac tavsiyesi istiyorum..

Teşekkür ederim msjınız için..kızlarımız sağlıklı olsun yeter ki biz bekleriz

Şüphelenmekte haklıymışım hamileyim inşallah bir sorun yaşamam bende
Ayy ciddi misin canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına sizi bu grupta eskiden beri biliyorum çok erken olmuş benimde korktuğum şeylerden biri çok dikkat ediyorum ama nasip işte olabilir Allah yardımcın olsun valla çok zor

Amin canım sağol , benim tek korkum sezeryan ile doğum yapmış olmam bebek büyüdükçe dikişlerin açılma ihtimali oluyormuş nette bir sürü şey yazıyor henüz doktoruma gitmedim , ama kızım daha 40 lı iken sormuştum bir sorun olmaz ama biz doktorlar en az 1-2 sene geçsin diyoruz demişti Çarşamba günü gidicem inşallah şuan uygulamaya göre 5+4 deyim yolun daha çok başındayız

Amin canım inşallah beraber büyürler diyor çevremdeki herkes rabbim herkesin evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim çikilop.evet zorlanıcaksın biraz ama arkadaş gibi büyüyecekler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım ameliyatın iyi yapıldıysa sorun olmaz inşallah doktorum bana hemen düşünebilirsin çok iyi durumda dedi ben şok olmuştum eskiden hep 2 yıl yasak derlerdi sanki

Canım ameliyatın iyi yapıldıysa sorun olmaz inşallah doktorum bana hemen düşünebilirsin çok iyi durumda dedi ben şok olmuştum eskiden hep 2 yıl yasak derlerdi sanki
Ben doktoruma kızım daha 40lı iken sormuştum eşim istiyor diye rahim toparlanması 40 gün tabi biz doktorlar olarak en az 1-2 sene bekleyin diyoruz ama dedi bende eğer olursa bende yada bebekte bir sıkıntı olur mu diye sordum hayır olmaz demişti yarın gidicem bakalım

Kizlar gebeligi onleyecek ilac tavsiyesi istiyorum..
Bende istiyorum ya aile hekimine sordum 6 aydan önce kullanamazsın dedi emzirdiğim için ama internette emzirirken kullanılabilen haplar olduğu yazıyo kadın doğum uzmanına sormak lazım da gidemedim bu türlü

Bende istiyorum ya aile hekimine sordum 6 aydan önce kullanamazsın dedi emzirdiğim için ama internette emzirirken kullanılabilen haplar olduğu yazıyo kadın doğum uzmanına sormak lazım da gidemedim bu türlü

Aynen en sağlıklısı kadın doğum uzmanına danışmak ama bu dönemde de gitmeyi hiç ayağım çekmiyor. Eğer öğrenirseniz beni de bilgilendirin lütfen.

Kızlar merhaba nasılsınız?kızım 3 aylık oldu 3 gün önce..virüsten dolayı henüz kontrole gitmedik.. 2. Ay da aşılarımız ,göz kontrolümüz ,kalça usg miz yapıldı.. 3. Ay da herhangi ultrason çekimi veya aşı var mı yapılması gereken?ilk bebeğim bilgilendirirseniz sevinirim

Bizi muayeneye çağırmıştı bide rota virüsü aşısı var özel aşı onu yaptırmak istiyosan alıp gelmen gerekiyo burda yaparız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…