2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benımkının gazı bir ara azalmıstı canım gerı arttı onla beraber pelte cıkarıyor bazen cok emıyorsa sütü cıkarıyor kıyafet degıstırmekten yoruldum ne damlası kullanıyorsun
Reflu vardir cnm bununla ilgi ilac kullanabilirsin dr.a danisip

Kızım 4 gün sonra tam 3 aylık.
1 ay önce 5.5 kg dı şimdi 5.8 kg

Sadece 300 gr almış. Sizdeki durum nedir?
Kaçtı kaç oldu?
Ilk ay kilo alimi iyiydi ikinci aya hftaya gidicek kontrole ama gorunuse gore almistir yine

Kizlar uyku sureleriniz artti mi uyku duzeni oturmaya basladi mi ? Aksam kac gibi uyutuyosunuz gece kac kez uyaniyo? Benim oglan gece 1den once uyumuyo sabaha kdr 3 4 saat uzun uyuyo sonra saat basi kalkiyo sizde durumlar nasil?

Kizlar uyku sureleriniz artti mi uyku duzeni oturmaya basladi mi ? Aksam kac gibi uyutuyosunuz gece kac kez uyaniyo? Benim oglan gece 1den once uyumuyo sabaha kdr 3 4 saat uzun uyuyo sonra saat basi kalkiyo sizde durumlar nasil?
Canım benimki de gece bır den once uyumuyoru üç dort saat aralıklarla sabah onu edıyoruz sonra oyun ıstıyor ıkı saat sonra gerı yatıyor ama gunduz uykularımız kısaldı artık

eğer akşam çok uyumadıysa 11-12arası gece uykusuna geçmiş oluyor. gece 1ya da 2 kere uyanıyor. gündüz de emme oyun uyku şeklinde geçiyor. uyku süresi gündüz değişiklik gösteriyor.

Bizde de aynı şekil gece 1-3 arası uyuyo 3-4 saat sabahlarıda saat başı kalkıyo. Hiç düzen falan başlamadı 😂

Sünnet için eşimi zor ikna etmiştim gittiğim çocuk cerrahı da ben 5 yaşından once önermiyorum bide korona var ne sünneti deyince kaldı öyle çok isterdim erkenden yaptırmayı. Önermeyen doktora denk geldim :KK43:
6.ay falan yaptırın 5 yaş acı eşiği düşük olur sanki

Herkese merhaba arkadaşlar ben de ekim annesiyim inşallah 36+0 dayız.dün sancı ve 3 cm açıklıkla doktora gittim beklemedeyiz sorun şu ki benim 2. Doğumum olacak ilki normal doğumdu. Çok zor bir doğum geçirdim. Doğumdan sonra bayıldım. Kaburgama çöktükler için bir ay eğilip doğrulamadım makat çatlağı oldu 4 ay onla uğraştım. Şimdi acaba sezaryen mi olsam diyorum dün çatal muayenesinde korkudan titredim. Benim gibi olan var mı ya da korktuğu için sezaryen olmak isteyen
Merhaba çatlağınız nasıl iyileşti acaba bende 2ay oldu ugrasıyorum da

Merhaba arkadaşlar Ben 22 Ekim'de erken doğum yaptım 37. Haftada bebeğim kilo almıyordu 2.3 kilo doğdu tabi ilk gün emdi geçeden emmeyi bıraktı zayıf olduğu için mama vermek zorunda kaldık doktor verin dedi çünkü kilosu azdı hatta görümcem yeni doğan hemşiresi idi oda yanımdaydı oda verdi hemde biberonla tabi biz eve çıktık saatli bebeğime biberonla verdim göğsumu denedik ama almadı zayıf olduğu için mamayla devam ettim şimdi 2. Aynimiz bitti 4.5 kilo olduk ben bu arada sürekli göğsümu sağım hem süt hem mama ile besledim şimdi göğsumu çekmeye başladı bende mamayı bıraktım ama duyup doğmadiğini anlayamıyorum dün sağlık ocağına gittim hemşire göğüs ver doyar çocuk falan dedi ama gece 4 saat içinde hiç çişini yapmamıştı bende sabah dayanamadım 90 CC mama verdim bebeğim ağlamıyor ama o arada aç olsa ağlamaz mi yada 4 saat içinde hiç mi çiş yapmaz kafayı yiyeceğim bir hafta hiç mama vermeden devam etmek istiyorumdum ama yapamayacağım sanırım üzülüyorum aç diye
Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 gecedir çişini yapmiyor ac gibi ni hali de yok. Acaba cis tutmaya mi başladılar bende 36+5 te 21 Ekim de dogum yaptim. 2860 olarak dogdu simdi 5.5 kilo

bebeklerin kuru kalkması yeterli beslenememesinden olur bu aylarda. sütünüz yetmiyor olabilir. gece kalkıypr mu emmeye?

Bizimki de 12-1 arası uyuyor 4 e kadar dalgın uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor
Sabah 8 e kadar 3 defa uyanıyor toplamda

Merhaba arkadaşlar bebekleriniz elini emmeye başladı mı bizimki salya akıtarak iki elini birden ittirerek ağzına sokuyor el emme alışkanlığı mı yoksa damağı mı kaşınıyor anlayamadık.Sütüm yetmiyormu aç mı diye de düşünmeden edemiyorum.Şuana kadar doktorumuz kilo ile iglili sıkıntı yok yetiyor dedi.Elini bu şekilde emmesi normal mi 3 ay 11 günlüğüz sadece anne sütü 1 ay önce kilosu 4.760 idi şimdi 5500 sizce nasıl kilo alımı.

Merhaba arkadaşlar bebekleriniz elini emmeye başladı mı bizimki salya akıtarak iki elini birden ittirerek ağzına sokuyor el emme alışkanlığı mı yoksa damağı mı kaşınıyor anlayamadık.Sütüm yetmiyormu aç mı diye de düşünmeden edemiyorum.Şuana kadar doktorumuz kilo ile iglili sıkıntı yok yetiyor dedi.Elini bu şekilde emmesi normal mi 3 ay 11 günlüğüz sadece anne sütü 1 ay önce kilosu 4.760 idi şimdi 5500 sizce nasıl kilo alımı.
Canım bız uc ay bır gunluk olduk yenı tartıldık 6400 olmusuz anne sutuyle beslenıyoruz. Herhalde kılo alımı normal. Bızımkıde salya akıtıyor önü ıslanıyor ıkı elını bırden agzına ittiriyor Emıyor aynı seylerı yaşıyoruz. Artık doyup doymadıgını sorgulamıyorum hala anlamıyorum akışına bıraktım yoksa kafama cok takıyorum taktıkca bırseyler cıkıyor🙄

Canım bız uc ay bır gunluk olduk yenı tartıldık 6400 olmusuz anne sutuyle beslenıyoruz. Herhalde kılo alımı normal. Bızımkıde salya akıtıyor önü ıslanıyor ıkı elını bırden agzına ittiriyor Emıyor aynı seylerı yaşıyoruz. Artık doyup doymadıgını sorgulamıyorum hala anlamıyorum akışına bıraktım yoksa kafama cok takıyorum taktıkca bırseyler cıkıyor🙄
Maşallah canım süt arttırıcı kullanıyor musun ben bu ay hiç kullanmadım tekrar başlayacağım

Back