2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah canım süt arttırıcı kullanıyor musun ben bu ay hiç kullanmadım tekrar başlayacağım
Canım benım sutum cok gec geldı neler yapmadım neler hala ıncır bulgur dere otu kımyon cayı tahın helvası tuketmekteyım. Sadece sut içmiyorum

Ben hem anne sütü hem mama takviyesi yapiyorum yine o ellerini yumruk yapip yiyo aç olduğu için degil sanirim sadece keşif :)

Kizlar uyku sureleriniz artti mi uyku duzeni oturmaya basladi mi ? Aksam kac gibi uyutuyosunuz gece kac kez uyaniyo? Benim oglan gece 1den once uyumuyo sabaha kdr 3 4 saat uzun uyuyo sonra saat basi kalkiyo sizde durumlar nasil?
Benimki dogdugundan beri uykuyu seviyor zaten hep zorla kaldiriyordum simdi 11de gece uykusuna geciyor en gec gece 4te yine benim zorumla biberonla besliyorum bir daha 7 veya 8bgibi ya emiyor uykusu aciksa ya da biberonla veriyorum gunduz uykulari cok degisken bazen tum gun uyuyor bazen koca gun boluk porcuk 1 veya 2 saat anca uyuyor

Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 gecedir çişini yapmiyor ac gibi ni hali de yok. Acaba cis tutmaya mi başladılar bende 36+5 te 21 Ekim de dogum yaptim. 2860 olarak dogdu simdi 5.5 kilo
BEnim kizinda gece cisi cok az bez bosa yakin oluyor sabaha kadar hic bez almadigim oluyor bakalim 1aydir boyle nerdeyse cuma kontrolumuz var anliucaz doyup doymadigini ama yatarken ozellikle bibeon veriyorum yetmemesi de mumkun degil ama

Bence kilo alimi iyi sadece anne sutu sonucta benim 2.ayda kilosu 4850iydi 3.ay kontrolu cuma gunu kac kilo oldu bilmiyorum suan benim kizimin da eli hep agzinda emzik yoksa elini emiyor kusmugu olmasa salyasi oluyor agzi hep tukuruk baloncuklari acaba dis erkenmi cikaracak diye dusunmeye basladim

Merhaba tesadufen yazinizi gordum...doktorlar da 10 haftaya kadar cok paylasilmamasi gerektugine inaniyor ki ben de oyle....3 dusugum var ve ilkinde ailemizle paylastik sonra kuretaj oldum olur olmaz zaten kotu bir surecten gectiginiz yetmiyir gibi her kafadan bir ses...doktorunuz mu iyi degildi?yok efendim senin yumurtalarmi kaliteli degil yok neden kalbi atmadi tarzi binlerce soruyla karsilastim ve ben henuz kuretaj olurken o psikolojiyle bunlarla savastim sonra bunu kendime ders edindim ve hic paylasmadim 2.ve 3. Dusugum oldu ama aileler bilmiyor ve o sureci ilkine gore daha kolay atlattim...insanlar sizin ne yasadiginizi bilemez ki...sizi anlayamaz yani...emin olun baskasiyla paylasmak istemeyn insanlari ben de onceleri anlayamazdim ama simdi cok iui anliyorum....nasil bir stres oldugunu....ilk dusukten sonra aileler bizim cocuk istemedigimizi dusunuyorlar ve bu kararimiza daha cok saygi gosteriyorlar ama 3 kere kuretajimi duysalar hepsi basima alim kesilir bilip bilmeden can yakqrlar... bence de 10 haftadan o ce paylasmamak lazim

Kesinlikle katılıyorum sana canim, ilk gebeligimi öğrenir öğrenmez paylaştık ailelerle. Ikizlermis, ama maalesef kaybettim 10. Haftada onları dediğin gibi ınsanların yorum yapması, bisiler sorması batıyor sana. Ve cvp dahi vermek istemedim küsmeye, konuşmak bile... Sonraki hamileligimi 3. Ayına doğru söyledik, şükür büyük kızım doğdu. Şimdi de kasım da 2. Bebeğim oldu. Onu da geç söyledik. Böyle kafamız daha rahat etti .

Rabbim evlariniza uzun ve saglikli bir omur versin..Darisi biz isteyen herkese insallah sagliklaben suan 4. Gebeligimdeyim 6+1 im ama henuz kalbink duymadik nasip olursa p.ntesi gidecegiz.....

Rabbim evlariniza uzun ve saglikli bir omur versin..Darisi biz isteyen herkese insallah sagliklaben suan 4. Gebeligimdeyim 6+1 im ama henuz kalbink duymadik nasip olursa p.ntesi gidecegiz.....
Amin ins canim,rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını boş koymasın ins

Benımkının gazı bir ara azalmıstı canım gerı arttı onla beraber pelte cıkarıyor bazen cok emıyorsa sütü cıkarıyor kıyafet degıstırmekten yoruldum ne damlası kullanıyorsun
Kusura bakma yeni gördüm maflor damla kullaniyorum herkeste kusan cocuk iyidir diyor

Canım bizimki mamayla besleniyor 17 gün sonra 4. Ayına girecek aynı dediğiniz gibi eller sürekli yumruk şeklinde ağzında salyalar desen kaç kere önlüğünü üstünü değiştiriyorum sayamıyorum artık doktor kontrolüne gittik normal dedi ama az önce birşey farkkettim üst damağının sağ ve sol tarafında bembeyaz olmuş ve şişlik var

Kızlar birşey sorucam aranızda sezeryan arası çok geçmeden hamile kalan var mı ? 17. Gün sonra 4 aylık olucaz ve şüphelerim var henüz 1 gün geçti reglim

Merhaba benim oğlum 2 ay 16 günlük. Emziği atıp 1 haftadır elini yiyor hatta yumuşak havadan sallanan oyuncağını da ağzına götürüyor. Parmağımı da ağzına göyürüyor ilk önce ben de öyle düşündüm ama baktım her şey oraya doğru gidiyor demek ki normal

Bu bizim bebeler hep ayni benim ki de cok emiyor elini aynen ac mi diyorum artık memelerimde eskisi gibi sert değil hic anlamıyorum 6 aylik olsaydık ek gida inş guzel yer de aç mı diye dusunmem

Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 gecedir çişini yapmiyor ac gibi ni hali de yok. Acaba cis tutmaya mi başladılar bende 36+5 te 21 Ekim de dogum yaptim. 2860 olarak dogdu simdi 5.5 kilo
Ben hala çözemedim Sağım yapıyorum göğüz veriyorum mama da veriyorum artık çünkü ağlıyor sadece göğüz verince sizin kilonuz iyi biz Yeni 5 kilo olduk eğer süt veriyorsanız mama ya başlamayın sizin kilonuz iyi bence

Yok yahu ne mamasi dile gelse mama istiyorum dese yine memeye zorlarım acaip keyif alıyorum emmesinden ,kakasi çişi de düzeldi geçici biseydi belkide . Cok sukur halimize

Kızlar bir tez çalışmam var tıkayıp destek olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…