2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evini buna göre düzenledin mi peki , kullandığın eşyaları onlarında çok büyük etkileri var

Kızımın saçında konak çıktı tatlı badem yağıyla masaj yapıp tarıyorum bir ay oldu daha bitmedi. Başka çözüm bilen var mı acaba
Zeytinyagiyla karbonati karistir. Konak olan bolgeye sur 10 15dk beklet kabarsin ince uclu tarakla tarayip yika

Kızlar selam, sezaryen olup karın ağrısı olan var mı? 3 ay olacak nerdeyse niye başladı şimdi bu ağrı? Göbek deliğimle kesi arası olan bölge ağrıyor bir süredir. Bebek ağırlaşmaya başladı ondan mı oluyor acaba. Doktora bi gitsem mi napsam bilemedim kesiliyormuş gibi ağrıyor

Merhaba herkese
Umarım herkesin bebişi sağlıklı ve mutludur.
Benim sorum kendimle ilgili. Ben hala vajinal ağrı yaşıyorum. (Yurt dışındayım henüz kontrole gidemedim. Sabah çok erken arayıp randevu almak gerekiyor tabi ben gözümü açıp da telefon edemiyorum malum uyku düzensizlikleri. )
Sizlerde hala ağrı yaşayan var mı vajinada?

Kızım 4 gün sonra tam 3 aylık.
1 ay önce 5.5 kg dı şimdi 5.8 kg

Sadece 300 gr almış. Sizdeki durum nedir?
Kaçtı kaç oldu?

Cnim iliski sonrasinda olabilir deniliyor. Sendeki boyle birsey olabilir mi.

Kızım 4 gün sonra tam 3 aylık.
1 ay önce 5.5 kg dı şimdi 5.8 kg

Sadece 300 gr almış. Sizdeki durum nedir?
Kaçtı kaç oldu?
Canım benımkıde 5 ocakta tam uc aylık olacak bır ay once senınkı ıle aynıydı ayın sekızınde kontrolumuz var sağlık ocagında tartılınca soylerım benımkınde kusma sorunu var merak edıyorum ne kadar aldık

Canim ben evde once kendim tartiliyorum sonra bebekle beraber tartiliyorum.
Aradaki cikan farka bakiyorum. Asagi yukari saglik ocagindakiyle ayni cikiyor.
Evinde tarti varsa bi denesene. Merak ediyorum..

Hayırlı günler nasılsınız bayağı güzel günlerim geçti burda cocuk Doğunca pek fırsatım olmadıBizimde inşallah bir hafta sonra 3 aylık olacak zaman nasıl geçti anlamadık bile .cok şükür emziriyorum bebişte iyi ama abinin kardeş kıskançlığı hala tam çözemedik.artık hem bebek hem abisi derken zor oluyor nasıl geciyor zaman hiç anlamıyorum .bu arada Doğumdan önceki kiloma geldim ama tabi emziriyprum diye kilo vermek istedim Kolay olduğu icin ama bir türlü güzel bir diyet yapamıyorum .ev ici icin evde kullanacağım terleten alt üst takımlardan almak istiyorum ama kararsızım .sizde durumlar nasıl ?bu arada sizin bebişler tutma becerisini biraz başladı mı acaba erken mi ?

Canım benim kızım da da kusma sorunu var ben anlamadım cok da üzülüyorum damla kullaniyorum ama düzeldi gibi oldu yine aynı emerken ağlıyor bir de artık

Canım benim kızım da da kusma sorunu var ben anlamadım cok da üzülüyorum damla kullaniyorum ama düzeldi gibi oldu yine aynı emerken ağlıyor bir de artık
Benımkının gazı bir ara azalmıstı canım gerı arttı onla beraber pelte cıkarıyor bazen cok emıyorsa sütü cıkarıyor kıyafet degıstırmekten yoruldum ne damlası kullanıyorsun

Kızlar merhaba kızım 18 ekimde doğdu 2 buçuk aylık..sadece anne sütü veriyorum..1 haftadır falan sarı sümüksü kaka yapıyor..gaz problemimiz yok şükür.. pandemi zamanı doktora gitmek istemiyorum ..tecrübeli anneler neden olur böyle kaka ? birde 3 gündür kızım dönüyor erken mi acaba ? ilk bebeğim olduğu için merak ediyorum..umarım bebeklerinizde sizde iyisinizdir 🕊

Canim ben evde once kendim tartiliyorum sonra bebekle beraber tartiliyorum.
Aradaki cikan farka bakiyorum. Asagi yukari saglik ocagindakiyle ayni cikiyor.
Evinde tarti varsa bi denesene. Merak ediyorum..
Canım tartıldım 6500 cıktı yanı kıyafetı 200 gr dıye dusunup attım ne kadar doğru sekızınde bakıp soylerım tekrar

Yedigin ictigin biseye alerjisi olsbilir cnm takip et biraz olmadi dr.a sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…