Grup olursa benide alın cok sıkıldımbende ac bir hesap dicektim kuzum ama esin istemiyomus bizde esimle ortak hesap kullanuyiruz
Bende bendeNerdesiniz ki nere gittiniz ya
Bi yerde parti varmış herkes gitmiş de tek ben kalmışım gibi hissettim yazılanları okuyunca
Benimde haberim yok canim bende BendeÇaktırmadan kurulmadı aslında daha önce instadan ekleştiğimiz kişilerle iletişim kurup whatsaptada grup actık sonre gelmek isteyenleri dahil ettik ama burayıda takip etmeye devam ettik bebeklerimiz oldugu için her iki tarafa yogunluk veremedik sanada söylenmiş diye düşünüp yazılmamış olabilir
Bende burdayim kuzum.Ben de burdayim
Bence gayet iyi zaten 500 g 1 kilo arası diyor doktorlarArkadaşlar selam 63 günlüğüz dün kontrolümüz vardı 900 gr almış 4790 olduk nasıl sizce sadece anne sütü hiç mama vermedim
Arkadaşlar selam 63 günlüğüz dün kontrolümüz vardı 900 gr almış 4790 olduk nasıl sizce sadece anne sütü hiç mama vermedim
30 günlük olduk normalde günde 5-6 kakalı bez oluyordu şimdi günde en fazla 3 kakalı bez oluyor ama çiş sayısında da artış var normal mi bu durum. Acaba üşüttük filan mı ondan mı arttı çiş sayısı?
Enfeksiyon mu diye korkmuştum ama çok şükür normalmişCanim benimde oyle oldu ilk zamanlar cok yapiyordu sonra azaldi zamanla gunde 1 e dusecek kaka sayisi benim kiz 51 gunluk gunde 1 kez veya 2 gunde 1 falan yapiyor
Bizim de aynı canım 64 günlüğüz 10 gün öncesine kadar her açtığımda kaka yapardı şimdi kaka en fazla 2 defa oluyor bir sabah bir akşamCanim benimde oyle oldu ilk zamanlar cok yapiyordu sonra azaldi zamanla gunde 1 e dusecek kaka sayisi benim kiz 51 gunluk gunde 1 kez veya 2 gunde 1 falan yapiyor
Biz cumartesi yaptırdık şükür ateş yaşamadık ama biz ateşi beklemeden şuruptan bir çay kaşığı verdik birazcık keyifsiz oluyorlar sadeceGunaydin kizlar 2 aylik aşıyı yaptiranlar var mi çok sıkıntı oluyor mu
Bir ayda aldı canım mama hiç vermediğim için korkuyordum süt yetiyor mu diye şimdilik bir sorun yok dedi doktorNe kadar zamanda aldi canim bu kiloyu normalde ayda 500 ile 1000 arasi normal diyorlar ama doktor sorun olsa derdi takviyeye baslardi 1 ayda ise bence kilo alimi gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?