Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes Baska Bi yere kactıİyi nöbetler kızlar Bende doyurdum kızımı, gazını çıkartıp yatırıcam inşallah. Herkes nereye kayboldu, bi ses verin.
Dun gece ilk sleepy bezi takmistik. Ondan beri bugun iki kez o kotu kokuyu aldim. Ikisinde de bez cok doluydu.
Biz de ilk hafta sleepy kullandik o zaman sorun olmamisti ama zaten bebek cok cok az idrar cikariyordu simdiye kiyasla. O yuzden emin olamadim. Yeniden prima bez taktim, deneyecegim.
Sürdüm kuzum iyi geldi, azalttı ama bitirmediSutunu sur canım iyi geliyor
Bi paket yeter mi kız bebelere. Marketi yer onlarEneeemm Bacım ne ettin sen bi soğanı doğrayıp yemek yapmak bile müthiş bi organizasyon gerektiyor. Yesin küçüklerinden bi paket cips bişicik olmaz
Onun baska belirtileri de var sadece ondan olmaz sanirim yani benimde aklima geldi ama besin alerjisi vucutta daha dokuntu seklinde olmaz miHaftaya doktor randevumuz var bi sorucam tekrar. Süt alerjisi olabilir dediler, bikaç gün yoğurt yemiycem
Annelik vicdan azabı, beceriksizim duygusu benim için de zaman zaman. Ağlıyo susturmayı beceremiyorum, doyurmayı beceremiyorum. Tek başıma bakabilmeyi beceremiyorum, sanki benim dışımda herkes bu işi daha iyi beceriyor. Ama sen iki çocukla teksin ve yemek bile yapıyorum diyorsun daha napıcan süper kahraman gibi birşeysin bana göreYa süt yapan yiyecekler muhabbeti olmuş ben de tüm süt yapan yiyecekleri seviyorum. Boza, hurma, üzüm, incir hepsini seviyorum. Ama hiçbirini yemiyorum bu da tuhaf. Bu aralar hiçbirşey yemiyorum. Aç geziyoruz. Bu 3. Haftamız evde yalnızım. Bir de 4,5 yaşında abimiz var. Ben bu işi beceremiyorum galiba. Zar zor kahvaltı yapıyoruz. Öğle yemeği yok. Akşama zorla yemek yetiştiriyorum. Ev uçuyor. İlk defa yalnız çocuk bakıyorum diyebilirim. İlkinde hep birisi vardı. 3 yaşına kadar falan. Günde kaç kere ağlıyorum belli değil. Büyük oğlan hep aç. Anne karnıma birşey ver deyip duruyor. Çocuk abur cuburla doyuyor bu aralar. Buraya bile kaç günde bir bakabiliyorum. Neden bu kadar beceriksizim bilmiyorum.
Ateş olmadı bizde biraz halsizlik oldu sadeceArkadaşlar yarın 2. Ay aşılarımız olacak sanırım iki tane ateş yapar mı sağlıkocağındaki doktor aşı olmadan önce calpolü içirirseniz ateş olmasını önler demişti sizce gitmeden içireyim mi?
Ben sleepy i sadece gündüz kısa süreli tutacağım zaman kullanıyorum çok koku geçiriyor, bariyerlerini yandan açmamışsan sızıntı da yapabiliyor. Ben premium care den çok memnunum trendyol dan indirim takip edip tanesi 1 lira olacak şekilde alıyorum buarada hep. Tavsiye ederim bide senin dediğin koku eğer kaka çok mukuslu ise de oluşabiliyorSleepy kullananlar kokudan yana sikintiniz var mi? Bugun sleepy'ye gectim, bezin cok dolu oldugu 2 seferde de bozuk balik gibi bir koku aldim. Midem agzima geldi. Bez degisikligi yuzunden mi yoksa bi enfeksiyo filan mi var?
Aaa acaba kaç gündür nerden geliyor dediğim pis koku bezden mi geliyor sen şimdi yazınca dank etti son aldığım paketten beri değişik bir koku var bebeklerde bende kokunun kaynağını arıyordum bi ara deterjandan şüphelendim ama şimdiye kadar koku yoktu taşırmıyor diye devam etmiştim ama bu kokudan sonra kesin bırakacam sleepy i..
Bende premiumcare kullanıyorum oda çok parfüm kokuyo ya.Molfixin pure olanı denesemmi diyorum bi taraftanda pişik olur diye korkuyorum gerçekten premiumcare pişik konusunda çok başarılı uyandırmamak için geceleri açmıyorum altını 6 saat durduğu oluyor ne kızarıklık ne bişey.Ben sleepy i sadece gündüz kısa süreli tutacağım zaman kullanıyorum çok koku geçiriyor, bariyerlerini yandan açmamışsan sızıntı da yapabiliyor. Ben premium care den çok memnunum trendyol dan indirim takip edip tanesi 1 lira olacak şekilde alıyorum buarada hep. Tavsiye ederim bide senin dediğin koku eğer kaka çok mukuslu ise de oluşabiliyor
Ben molfixin pure olanına yeni başladım canım memnunum şimdilik iyi pisik yapacağa benzemiyorBende premiumcare kullanıyorum oda çok parfüm kokuyo ya.Molfixin pure olanı denesemmi diyorum bi taraftanda pişik olur diye korkuyorum gerçekten premiumcare pişik konusunda çok başarılı uyandırmamak için geceleri açmıyorum altını 6 saat durduğu oluyor ne kızarıklık ne bişey.
Aynen pişik konusunda basarılı ama kokusu sevmedim gereksiz olmus o parfüm işi içeriği de temiz değil o yuzdenBende premiumcare kullanıyorum oda çok parfüm kokuyo ya.Molfixin pure olanı denesemmi diyorum bi taraftanda pişik olur diye korkuyorum gerçekten premiumcare pişik konusunda çok başarılı uyandırmamak için geceleri açmıyorum altını 6 saat durduğu oluyor ne kızarıklık ne bişey.
İnşallah canım şimdiye kadar koku yoktu ama..Ayyy bende yeni 300 tane sipariş ettim. İnşallah kokmaz büyük patlarım valla daha öncekiler de hiç olmamıştı, tırstım şimdik.
Bende sleepy almıştım indirimden 250 tane bitmedi bi türlü. Prima primium care aldım geceleri onu kullanıyorum. Bi de molfix aldım deneme amaçlıBen molfixin pure olanına yeni başladım canım memnunum şimdilik iyi pisik yapacağa benzemiyor
Molfix hipo alerjenik kullanıyorum ben bizdede prima pişik yaptıBende premiumcare kullanıyorum oda çok parfüm kokuyo ya.Molfixin pure olanı denesemmi diyorum bi taraftanda pişik olur diye korkuyorum gerçekten premiumcare pişik konusunda çok başarılı uyandırmamak için geceleri açmıyorum altını 6 saat durduğu oluyor ne kızarıklık ne bişey.
Benım bebegımde alerjı oldu ama sıcaktanmıs vucudu yuzu hep kırmızıydı doktor süt alerjısı olabılır dedı uc hafta peynir süt tereyağ yemedım. Sonra gectı şükür.Haftaya doktor randevumuz var bi sorucam tekrar. Süt alerjisi olabilir dediler, bikaç gün yoğurt yemiycem
Bencede prda herşeyi kaçırıyorumKızlar sohbet olarak sanki burası daha iyi ya diğer yerde ben mesajlara yetişemiyorum orda bebek resmî paylaşıp burdan Bilgi paylaşsak sanki daha iyi olcak