- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
Sizde gelinVay arkadaş ne biçim satışa geldik
![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde gelinVay arkadaş ne biçim satışa geldik
![]()
Aynen pedia d . Benimki de kusardı ama bu farklı sürekli yedikleri ağzına geliyor kusuyor yüzünü ekşitiyor falan. Çocuk kusar ama rahatsız hissetmez çok kendi de bu durumdan rahatsız. Ağlayarak kusuyor falan. Huysuzlandı yani.Pedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesi![]()
Almıyolarmış bizi yaşım tutmuyomuşSizde gelin![]()
Aynisi bizde de oldu bepanthol sensiderm verdi dr u baya iyi geldiBebeklerim bizim minnoşun yüzünde kırmızı kırmızı pütürler çıktı, doktor tahrişten ilaç sürmeye gerek yok dedi. Ama şuan yüzü kupkuru ve sert, acaba Bebeklerim için bakım kremi filan gibi zararsız bişey var mj. Bebeklerim yağı tüylenme yapıyor diye onu kullanıyor istemiyorum.
Bebeklerim bizim minnoşun yüzünde kırmızı kırmızı pütürler çıktı, doktor tahrişten ilaç sürmeye gerek yok dedi. Ama şuan yüzü kupkuru ve sert, acaba Bebeklerim için bakım kremi filan gibi zararsız bişey var mj. Bebeklerim yağı tüylenme yapıyor diye onu kullanıyor istemiyorum.
İki yere birden yetişemiyorum zaman kalmıyor ikisine![]()
Eneemm şu 100 tl cik olan kremden miAynisi bizde de oldu bepanthol sensiderm verdi dr u baya iyi geldi
Ya süt yapan yiyecekler muhabbeti olmuş ben de tüm süt yapan yiyecekleri seviyorum. Boza, hurma, üzüm, incir hepsini seviyorum. Ama hiçbirini yemiyorum bu da tuhaf. Bu aralar hiçbirşey yemiyorum. Aç geziyoruz. Bu 3. Haftamız evde yalnızım. Bir de 4,5 yaşında abimiz var. Ben bu işi beceremiyorum galiba. Zar zor kahvaltı yapıyoruz. Öğle yemeği yok. Akşama zorla yemek yetiştiriyorum. Ev uçuyor. İlk defa yalnız çocuk bakıyorum diyebilirim. İlkinde hep birisi vardı. 3 yaşına kadar falan. Günde kaç kere ağlıyorum belli değil. Büyük oğlan hep aç. Anne karnıma birşey ver deyip duruyor. Çocuk abur cuburla doyuyor bu aralar. Buraya bile kaç günde bir bakabiliyorum. Neden bu kadar beceriksizim bilmiyorum.
Böyle düşünöe canım bebek kolay değil birde abi var inanırmısın sabahtan beri evi toparlayamadım, bak yine acıktılar 1 saat onlarla ilgilenecem, daha yemeğim de yok..Ya süt yapan yiyecekler muhabbeti olmuş ben de tüm süt yapan yiyecekleri seviyorum. Boza, hurma, üzüm, incir hepsini seviyorum. Ama hiçbirini yemiyorum bu da tuhaf. Bu aralar hiçbirşey yemiyorum. Aç geziyoruz. Bu 3. Haftamız evde yalnızım. Bir de 4,5 yaşında abimiz var. Ben bu işi beceremiyorum galiba. Zar zor kahvaltı yapıyoruz. Öğle yemeği yok. Akşama zorla yemek yetiştiriyorum. Ev uçuyor. İlk defa yalnız çocuk bakıyorum diyebilirim. İlkinde hep birisi vardı. 3 yaşına kadar falan. Günde kaç kere ağlıyorum belli değil. Büyük oğlan hep aç. Anne karnıma birşey ver deyip duruyor. Çocuk abur cuburla doyuyor bu aralar. Buraya bile kaç günde bir bakabiliyorum. Neden bu kadar beceriksizim bilmiyorum.
Iki çocukla kim kalsa zorlanır kuzum. Neden kendini böyle üzüyorsun. Kendini haksızlık etme kuzum. Yemek işi zaten zor, benim bebeğim yokken bile her gün yemeğim olmuyordu. Belki büyük minnoşa hızlı bi çorba yaparsın, acıktığında hızlıca göbişi doyariçine de ekmek doğra, oh maşallah
Bende şuands kayınvalidemdeyim rshatım, kendini evime geçince ne halt edecem bilmiyorum![]()
2,5 haftadır yalnızım psikolojim bozuldu iyice. Ama şu tezat da var kimse gelsin de istemiyorum. Bir tek annemlere gitsem diyorum çocukları alıp o olabilir. Babam da corona oldu onlar da karantinadaydılar. Perşembe bitti ama hala korkuyorum. Eşim de yalnız kalmak istemiyor.Bizim abimiz yemek konusunda biraz uyuz. Yediği şey çok az. Çorba sevmez.Sebze sevmez. Peynir, zeytin vs yemez. Ekmek arası birşey asla yemez. İçli börek yemez. Yemez de yemez. Ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Kendi asla yemez. 5 yaşına 2 ay kaldı meyveyi bile ben sokacağım ağzına. Ancak abur cuburu kendi yiyor. Bir de büyükle ilgilenemiyorum bu aralar ona çok takılıyorum. Hep tv izliyor. Kendi hiç oyun kurmayı bilmşyor. Hep biz oynardık. Şimdi oynayamayınca hep tv tablet vs üzülüyorum işte çok.Böyle düşünöe canım bebek kolay değil birde abi var inanırmısın sabahtan beri evi toparlayamadım, bak yine acıktılar 1 saat onlarla ilgilenecem, daha yemeğim de yok..
Ben iş yaparken ne bulursam yiyorum, mutfağı toplarken bir yandan bulaşık topluyorum bir yandan süt arttırıcı çaylardan hazırlayıp içiyorum, gözümün önünde yoğurt varsa hemen biraz dere otu doğrayıp kaşıklıyorum..
Abiye de ara öğünlerde nesquik, meyve, sandiviç tarzı şeyler veriyorum 1 öğünde okulda yiyiyor öyle öyle başa çıkıyorum..
Tek yapman gereken başaracağına inanman ben yaparım de yaparsın![]()
Benimkilerde yok ama karbonatlı su ile siliyor bazıları..Kizlar bebeginizin agzinda pamukcuk var mi ben islattigim bezle siliyordum ama internette silinmemesi gerektigini yazmislar sizler ne yapiyorsunuz
Herşeyi yemeyen çocukta çok zor benimki de 6 olacak hala ben yemek veriyorum..2,5 haftadır yalnızım psikolojim bozuldu iyice. Ama şu tezat da var kimse gelsin de istemiyorum. Bir tek annemlere gitsem diyorum çocukları alıp o olabilir. Babam da corona oldu onlar da karantinadaydılar. Perşembe bitti ama hala korkuyorum. Eşim de yalnız kalmak istemiyor.Bizim abimiz yemek konusunda biraz uyuz. Yediği şey çok az. Çorba sevmez.Sebze sevmez. Peynir, zeytin vs yemez. Ekmek arası birşey asla yemez. İçli börek yemez. Yemez de yemez. Ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Kendi asla yemez. 5 yaşına 2 ay kaldı meyveyi bile ben sokacağım ağzına. Ancak abur cuburu kendi yiyor. Bir de büyükle ilgilenemiyorum bu aralar ona çok takılıyorum. Hep tv izliyor. Kendi hiç oyun kurmayı bilmşyor. Hep biz oynardık. Şimdi oynayamayınca hep tv tablet vs üzülüyorum işte çok.
Hemen negatif olmazlar biraz bekle canım az daha sabret ama sonra en güvenli onlar..2,5 haftadır yalnızım psikolojim bozuldu iyice. Ama şu tezat da var kimse gelsin de istemiyorum. Bir tek annemlere gitsem diyorum çocukları alıp o olabilir. Babam da corona oldu onlar da karantinadaydılar. Perşembe bitti ama hala korkuyorum. Eşim de yalnız kalmak istemiyor.Bizim abimiz yemek konusunda biraz uyuz. Yediği şey çok az. Çorba sevmez.Sebze sevmez. Peynir, zeytin vs yemez. Ekmek arası birşey asla yemez. İçli börek yemez. Yemez de yemez. Ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Kendi asla yemez. 5 yaşına 2 ay kaldı meyveyi bile ben sokacağım ağzına. Ancak abur cuburu kendi yiyor. Bir de büyükle ilgilenemiyorum bu aralar ona çok takılıyorum. Hep tv izliyor. Kendi hiç oyun kurmayı bilmşyor. Hep biz oynardık. Şimdi oynayamayınca hep tv tablet vs üzülüyorum işte çok.
Bende aynıyım cnm meraketme kac kere agladım kızımı krese yolladım 5gündür gidiyoe rahat ettim derken kapancakmıs sanırım 4yaşı bitti yemek konusunda pilav makarna yoguer corbası tmmdır kahvaltıda sigara böregi patates nutella baskada yedigi sey yok ona kahv bile hazırlayamıyrm bazen öglen gidiyo sonra ben kahv yapıyorm oglum durursa 5e kdr cocuk avut evı topla yemek yap hiç birini yapamıyorm mesela bugum oglum uyumusken bende uzandım iyi geldi.kresden geliyo bazen neler yaptınız die soramıyorm bile cok hırçın oldu kardesi dogdugundan beri hep oyun oynardık etkinlik yapardık simdi yok eskisi gibi eşim oynuyor genelde oglum uyursa bende katılıyorum yapcak bişeyimiz yok cok üzüldüm ama baska yol bulamadık boyle gidicek bi süre2,5 haftadır yalnızım psikolojim bozuldu iyice. Ama şu tezat da var kimse gelsin de istemiyorum. Bir tek annemlere gitsem diyorum çocukları alıp o olabilir. Babam da corona oldu onlar da karantinadaydılar. Perşembe bitti ama hala korkuyorum. Eşim de yalnız kalmak istemiyor.Bizim abimiz yemek konusunda biraz uyuz. Yediği şey çok az. Çorba sevmez.Sebze sevmez. Peynir, zeytin vs yemez. Ekmek arası birşey asla yemez. İçli börek yemez. Yemez de yemez. Ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Kendi asla yemez. 5 yaşına 2 ay kaldı meyveyi bile ben sokacağım ağzına. Ancak abur cuburu kendi yiyor. Bir de büyükle ilgilenemiyorum bu aralar ona çok takılıyorum. Hep tv izliyor. Kendi hiç oyun kurmayı bilmşyor. Hep biz oynardık. Şimdi oynayamayınca hep tv tablet vs üzülüyorum işte çok.
Tatlım ancak yazıyorum benim çayın içinde anason rezene ve kimyon tohumu var miktarlarını aktar ayarlamış.rengarenkin verdiği tarifte bunlara ek olarak ısırgan ve papatyada vardı.Ayy ne karisimi canim bende deneyeyim gerci gece icmemem lazim cok sisiyor goguslerim gunduz olmuyor sanki benim sutum zaten bebis tam bosaltamiyor hep sagmak zorunda kaliyorum![]()
Bende aynıyım cnm meraketme kac kere agladım kızımı krese yolladım 5gündür gidiyoe rahat ettim derken kapancakmıs sanırım 4yaşı bitti yemek konusunda pilav makarna yoguer corbası tmmdır kahvaltıda sigara böregi patates nutella baskada yedigi sey yok ona kahv bile hazırlayamıyrm bazen öglen gidiyo sonra ben kahv yapıyorm oglum durursa 5e kdr cocuk avut evı topla yemek yap hiç birini yapamıyorm mesela bugum oglum uyumusken bende uzandım iyi geldi.kresden geliyo bazen neler yaptınız die soramıyorm bile cok hırçın oldu kardesi dogdugundan beri hep oyun oynardık etkinlik yapardık simdi yok eskisi gibi eşim oynuyor genelde oglum uyursa bende katılıyorum yapcak bişeyimiz yok cok üzüldüm ama baska yol bulamadık boyle gidicek bi süre2,5 haftadır yalnızım psikolojim bozuldu iyice. Ama şu tezat da var kimse gelsin de istemiyorum. Bir tek annemlere gitsem diyorum çocukları alıp o olabilir. Babam da corona oldu onlar da karantinadaydılar. Perşembe bitti ama hala korkuyorum. Eşim de yalnız kalmak istemiyor.Bizim abimiz yemek konusunda biraz uyuz. Yediği şey çok az. Çorba sevmez.Sebze sevmez. Peynir, zeytin vs yemez. Ekmek arası birşey asla yemez. İçli börek yemez. Yemez de yemez. Ne yemek yapacağımı da şaşırıyorum. Kendi asla yemez. 5 yaşına 2 ay kaldı meyveyi bile ben sokacağım ağzına. Ancak abur cuburu kendi yiyor. Bir de büyükle ilgilenemiyorum bu aralar ona çok takılıyorum. Hep tv izliyor. Kendi hiç oyun kurmayı bilmşyor. Hep biz oynardık. Şimdi oynayamayınca hep tv tablet vs üzülüyorum işte çok.
60 verdim benEneemm şu 100 tl cik olan kremden mi![]()
Canım annem 2 sokak ötemde her gün gelir eşim işe gitmiyor yanımda ne yemek yaparım ne iş ama bana sor banyo yapacak vakit bulamıyorum ve sen iki çocuk tek başınasın kendini beceriksizlikle suçluyorsun bir de akşama yemek falan yapıyorsun.Ya süt yapan yiyecekler muhabbeti olmuş ben de tüm süt yapan yiyecekleri seviyorum. Boza, hurma, üzüm, incir hepsini seviyorum. Ama hiçbirini yemiyorum bu da tuhaf. Bu aralar hiçbirşey yemiyorum. Aç geziyoruz. Bu 3. Haftamız evde yalnızım. Bir de 4,5 yaşında abimiz var. Ben bu işi beceremiyorum galiba. Zar zor kahvaltı yapıyoruz. Öğle yemeği yok. Akşama zorla yemek yetiştiriyorum. Ev uçuyor. İlk defa yalnız çocuk bakıyorum diyebilirim. İlkinde hep birisi vardı. 3 yaşına kadar falan. Günde kaç kere ağlıyorum belli değil. Büyük oğlan hep aç. Anne karnıma birşey ver deyip duruyor. Çocuk abur cuburla doyuyor bu aralar. Buraya bile kaç günde bir bakabiliyorum. Neden bu kadar beceriksizim bilmiyorum.