2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar neyi fark ettim. Bu d vitamini bizim miniğin midesini bozuyor. Vermediğim gün çok iyi. Sabahtan vermedim yine iyiydi. Öğlen bir verdim. Sürekli kusma halinde. Var mı başka böyle olan.

Kızlar neyi fark ettim. Bu d vitamini bizim miniğin midesini bozuyor. Vermediğim gün çok iyi. Sabahtan vermedim yine iyiydi. Öğlen bir verdim. Sürekli kusma halinde. Var mı başka böyle olan.
Pedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesi 😁

Pedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesi 😁
Bizde kusma yapmıyor ama d vitamin damlaları bebekleri rahatsız ediyor pedia tek değil geneli öyle vermesen bıngıldak kapanmayacak verince de rahatsız oluyorlar Allah yardım etsin 🤷‍♀️

Allah affetsin de, valla kusucaktım ya. Zaten sağ göğsüm hepten kurudu 😭😭😭bebede biberona alıştı meme emmiyo😭 aney aney ben ne edem 😭😭
Pes etme kuzum benimkilerde biberon istiyor daha kolay geliyor onlara ama ben ısrarla emziriyorum..

Canım taze üzüm felaket süt yapıyor. Normalde yemem dolapta soğuk diye dün akşam yedim. Sabah kalktım maşAllah göğüslerim nasıl akıyo, sağmadan rahat edemedim. Bi dene istersen. İncir de yapıyor tazesi yoktur heralde artık, kurusu da yapıyor
Annem bana geçen hazırlarken içine dövülmüş fındık koymuş öyle de çok beğendim bak. Ben zaten her halikarda bayılıyorum da. Süt hatrına idare edebilirsin belki o şekilde dene istersen.

Harika fikir. Teşekkür ederim 😍😍
Bende bugün birsz sulandırıp içtim, çok koyu normalde. Birde bikaç yudum alıp üç beş leblebi yuvarladım. Biraz çekilir bir hal aldı en azından 🙄

Pes etme kuzum benimkilerde biberon istiyor daha kolay geliyor onlara ama ben ısrarla emziriyorum..

Bizimki geçemeyen uzun süren sarılığı oldu, daha da 33 günlük filan. Aç bırakıp memeye mecbur bırakmak istiyorum ama daha kırkı bile çıkmadığı için cesaret edemiyorum. Şöyle yapıyorum mamadan önce mene veriyorum. Üç fırt çekiyor sonra emzik niyetine kullanıyor.

Bebeklerim bizim minnoşun yüzünde kırmızı kırmızı pütürler çıktı, doktor tahrişten ilaç sürmeye gerek yok dedi. Ama şuan yüzü kupkuru ve sert, acaba Bebeklerim için bakım kremi filan gibi zararsız bişey var mj. Bebeklerim yağı tüylenme yapıyor diye onu kullanıyor istemiyorum.

Back