- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 42
E sende haklısın tabisi işin zorİki yere birden yetişemiyorum zaman kalmıyor ikisine
Pedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesiKızlar neyi fark ettim. Bu d vitamini bizim miniğin midesini bozuyor. Vermediğim gün çok iyi. Sabahtan vermedim yine iyiydi. Öğlen bir verdim. Sürekli kusma halinde. Var mı başka böyle olan.
Hangi biberon kuzumAllah affetsin de, valla kusucaktım ya. Zaten sağ göğsüm hepten kurudubebede biberona alıştı meme emmiyo aney aney ben ne edem
Kızlar neyi fark ettim. Bu d vitamini bizim miniğin midesini bozuyor. Vermediğim gün çok iyi. Sabahtan vermedim yine iyiydi. Öğlen bir verdim. Sürekli kusma halinde. Var mı başka böyle olan.
Bizde kusma yapmıyor ama d vitamin damlaları bebekleri rahatsız ediyor pedia tek değil geneli öyle vermesen bıngıldak kapanmayacak verince de rahatsız oluyorlar Allah yardım etsinPedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesi
Pes etme kuzum benimkilerde biberon istiyor daha kolay geliyor onlara ama ben ısrarla emziriyorum..Allah affetsin de, valla kusucaktım ya. Zaten sağ göğsüm hepten kurudubebede biberona alıştı meme emmiyo aney aney ben ne edem
Ben de hic sevmem, asiri tatli gelir. Ama ezip ustune tahin ve ceviz dokunce kelli felli tatli gibi oluyor ve tadi yumusuyor.O hurma benim de yiyemediğim neredeyse tek meyvedir
Kim kim katıldı guruba acabaKomple terkettiler köyü la
Ben bayılırım hurmaya pazardan almıştım bitmiş dün eşimden istedim unutmuş almayı..Ben de hic sevmem, asiri tatli gelir. Ama ezip ustune tahin ve ceviz dokunce kelli felli tatli gibi oluyor ve tadi yumusuyor.livaneli1608
Ay ne bilim kız kaldık burda sap gibiKim kim katıldı guruba acaba
Aşk olsun bak dışarı çıkmıştım bebeyi babaya bırakıp o şurada girip yazıyorumAy ne bilim kız kaldık burda sap gibi
Grupta aktif olan herkes orada sanırım buralar durulmuş çok konuşursam banlancam bir de hepten ayrı düşeceğizKim kim katıldı guruba acaba
Canım taze üzüm felaket süt yapıyor. Normalde yemem dolapta soğuk diye dün akşam yedim. Sabah kalktım maşAllah göğüslerim nasıl akıyo, sağmadan rahat edemedim. Bi dene istersen. İncir de yapıyor tazesi yoktur heralde artık, kurusu da yapıyor
Annem bana geçen hazırlarken içine dövülmüş fındık koymuş öyle de çok beğendim bak. Ben zaten her halikarda bayılıyorum da. Süt hatrına idare edebilirsin belki o şekilde dene istersen.
Hangi biberon kuzum
Pes etme kuzum benimkilerde biberon istiyor daha kolay geliyor onlara ama ben ısrarla emziriyorum..
Bizim devit 3 kullanıyoruz, hiç bi yan etkisi olmadı. Denemek istersenizPedia d kullanıyosun sende demi..ben hiç farketmedim hep bozuk benimkinin midesi
Devit 3 deneyebilirsin kuzum. Bizde yan etkisi yapmadı.Kızlar neyi fark ettim. Bu d vitamini bizim miniğin midesini bozuyor. Vermediğim gün çok iyi. Sabahtan vermedim yine iyiydi. Öğlen bir verdim. Sürekli kusma halinde. Var mı başka böyle olan.
Grupta aktif olan herkes orada sanırım buralar durulmuş çok konuşursam banlancam bir de hepten ayrı düşeceğiz
Grupta aktif olan herkes orada sanırım buralar durulmuş çok konuşursam banlancam bir de hepten ayrı düşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?