- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Boza benim çocukluğum demek çok severim bursa da sokaklarda dolaşıp satarlardı. Vefa marketlere gelmiyor ben de en çok onu seviyorum.Ben de çok seviyorum ya. Istanbulda yaşarken hep giderdik vefaya taze taze içerdik. Şimdi marketten alıyorum. Ama ictigim günler neredeyse mastit olacak gibi oluyorum. Çok fena süt yapıyor.
Geçmiş olsun canımablamız nezle idi. dünde giy çıkar çocuk üşüttü. genizi akıyor balgamı çıkaramıyor tabi.uykusuz kalıcaz yani
O hurma benim de yiyemediğim neredeyse tek meyvedirAy ben onu da hiç sevmem biliyomusun
Müthiş c vit varmış içinde. Kendini zorla bence günde 1 tanecikO hurma benim de yiyemediğim neredeyse tek meyvedir
çok uykusuz kalmadık ama tabi balgamı var çıkarması zor oluyor. burnunu da çektim aldım rahatsız edenleriNasıl oldunuz canım
Canım taze üzüm felaket süt yapıyor. Normalde yemem dolapta soğuk diye dün akşam yedim. Sabah kalktım maşAllah göğüslerim nasıl akıyo, sağmadan rahat edemedim. Bi dene istersen. İncir de yapıyor tazesi yoktur heralde artık, kurusu da yapıyorKızlar ben sütüm olsun diye boza aldırdım içtim ama kusacaktım az kalsın ya.bu Nasıl bi tat. Nasıl içicem ben bunu
Ve benim ödüm kopardı o bozacıdan nedense..belkide ondan sevmiyorumBoza benim çocukluğum demek çok severim bursa da sokaklarda dolaşıp satarlardı. Vefa marketlere gelmiyor ben de en çok onu seviyorum.
Geçmiş olsun canım
Zorlayın yiyin kızlar.dün yedim iki tane bideO hurma benim de yiyemediğim neredeyse tek meyvedir
Evde de var aslında bugün çeyrek dilimle başlayımMüthiş c vit varmış içinde. Kendini zorla bence günde 1 tanecik
Çocukluna incem ben senin görüyosunVe benim ödüm kopardı o bozacıdan nedense..belkide ondan sevmiyorum
Oh maşallahZorlayın yiyin kızlar.dün yedim iki tane bideReengarenk in verdiği karışık bitki çayından iki kupa içmiştim çocuk emdikten sonra 120 cc sağdım.Bozada iyi gelmişti
Zorlayın yiyin kızlar.dün yedim iki tane bideReengarenk in verdiği karışık bitki çayından iki kupa içmiştim çocuk emdikten sonra 120 cc sağdım.Bozada iyi gelmişti
Ben tarçınıda hiç sevmiyorumBas tarçını içine
Ekledim canım..Beni de ekler misin canim
Taaa deli aytene kadarmıÇocukluna incem ben senin görüyosun
Annem bana geçen hazırlarken içine dövülmüş fındık koymuş öyle de çok beğendim bak. Ben zaten her halikarda bayılıyorum da. Süt hatrına idare edebilirsin belki o şekilde dene istersen.Ben tarçınıda hiç sevmiyorumdurum kötü
Ahahahaaa tabiiTaaa deli aytene kadarmı
EvetO profil fotosundaki doğa kuşun pomponunu yirimmm
İki yere birden yetişemiyorum zaman kalmıyor ikisineKomple terkettiler köyü la
Çok geçmiş olsun hemen geçer inşçok uykusuz kalmadık ama tabi balgamı var çıkarması zor oluyor. burnunu da çektim aldım rahatsız edenleridaha iyi. ama bubara kusmamız başladı. ablamıza çekmez umarım 7ay kusmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?