2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor bana çapaklanırsa yumuşatmak için kullanabilirsin demişti.
Bizim de doğduğundan beri çapaklanma var damla verdi geçmedi bide masaj yapın dedi göz yaşı kanalları tıkalı olabilirmiş zor yapıyoruz ağlıyor. Kaynamış ılık suyla sıliyirum ıslanınca daha çok yeşil yeşil çapak oluyor

Kızlar selam özledim sizi girip okuyorum bazen ama yazamıyorum bi türlü. Ben hala sağlığıma kavuşamadımdoğum sonrası geçirdiğim sara krizinden sonra hala bacağımın üstüne basamıyorum. Çok kısa günlük şeyleri yapıp hemen bacağımı uzatmaya bakıyorum. Günlük şey dediğimde wc ye gitme, mutfağa yemeğe gitme falan. Annemler burda onlar bakıyolar bize hala. Çok üzülüyorum toparlanamadığım için ama kolay sakin uykucu bi bebişim var Allah ordan kolaylaştırdı işimizi yoksa annem hepimize yetişemezdi.Bebeğin kırkı çıktığı için apartmana bişey yapıp dağıtmayı düşündük siz yaptınız mı bişeyler takip edemedim. En pratik aşure geldi hazır kapaklı kaplarda ama daha iyi bir fikriniz varsa paylaşın benimle please

Ban yersen siteden kobulmuyorsun belirli bir süre siteye giremeyeceksin sadece 1 gün bdv ye takıl banın tadına da bakarsın

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlandık kriz tekrarlamadı değil mi doktorlar ne diyor
Ben hiç birşey yapmadım ama mantıklıymış aşure

Bizim de öyleydi bebek temizleme pamuğuna kaynar su döküp ılıştırıp tüm göze biraz kompress göz pınarına hafif masaj ile geçti. Damla ile bizim de tamamen geçmemişti

Ban yersen siteden kobulmuyorsun belirli bir süre siteye giremeyeceksin sadece 1 gün bdv ye takıl banın tadına da bakarsın
Ay ben geçen siz yazınca bakayım dedim hatta bir iki kişinin geçmişin baktım gireyim bir iki konuya diye allahım ne garip yer orası bence çoğu gerçek değildir

Ay ben geçen siz yazınca bakayım dedim hatta bir iki kişinin geçmişin baktım gireyim bir iki konuya diye allahım ne garip yer orası bence çoğu gerçek değildir
Afedersiniz öyle salak şeyler yazıyorlar ki insanın ahsabını bozuyor birsürü kişi de banlanıyor

Bizim de öyleydi bebek temizleme pamuğuna kaynar su döküp ılıştırıp tüm göze biraz kompress göz pınarına hafif masaj ile geçti. Damla ile bizim de tamamen geçmemişti
Aglasada yapiyim o zaman yeşil yeşil akıyor uyanınca çapak gözü hep .dün gaz sancısı vardi uyumadi pek zor bi geceydi çok ağladi şişmiş gözleri kenarları kıpkırmızı olmuş ama damla göz yaşı akmıyor

Bnmki de 2 aylık oldu hala düzelmedi masaja izin veriyo ama genede Bi iyileşme yok

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin sana..
Birşeyler dağıtmak iyi fikir ben aşure yapamam en iyisi datlu dağatayım

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlandık kriz tekrarlamadı değil mi doktorlar ne diyor
Ben hiç birşey yapmadım ama mantıklıymış aşure
Sağol canımcımAy beş altı tane nörolog gördük hiçbiri net bişey diyemiyo, bazı testler var mr var yine onu bekliyoruz. tekrarlamadı henüz ama şu bi kaç ay içinde bida tekrarlarsa kalıcı olur dedi hepsi. O yüzden yorgunluk uykusuzluk vs yasak. İnanınki size saçma gelecek ama siz uykusuz kaldım vs deyince öyle özeniyorum ki benim öyle bir hakkım bile yok nöbet tetiklenip kalıcı olmasın diye. Bebeği devretmek zorunda kalıyorum direk ama çok şükür çok gerek kalmıyor. Benim annem adamış hayırlısıyla kırkları çıkınca bişey yapıp dağıtıcam diye aşure dışında da bişey bulamadık pek

Çok geçmiş olsun canım üfürüm ve delikten korkma birçok bebekte olup kendiliğinden geçen bir durum pipisini de dert etme çok şükür çözümü var Allah dermansız dert vermesin.
Bebek arabasından asfalta malesef ama iyi hiç bişey yok sukur bizde ki psikolojik hasar hariç
Ay kıyamam çok geçmiş olsun çok şükür birşeyi yokmuş..

Bnmki de 2 aylık oldu hala düzelmedi masaja izin veriyo ama genede Bi iyileşme yok
Kızlar bizimde bir bebeğin sağ gözü çapaklanıyordu burun tıkanıklığından kaynaklanıyor ben serum fizyolojik su döküp aspiratör ile çektim her gün geçti çok şükür..

Bir derdim var bölümü hatunlar dertlerini yazıyor
Aydınlandım şimdi yaa ben sadece bizim ekim forumuna takılabiliyorum diğer şeylerden habersizim bide zaten uygulaması hiç güzel değil kk nın siz olmasanız daha girmicem silcem ama sizi mrk ediyorum tabi

Aydınlandım şimdi yaa ben sadece bizim ekim forumuna takılabiliyorum diğer şeylerden habersizim bide zaten uygulaması hiç güzel değil kk nın siz olmasanız daha girmicem silcem ama sizi mrk ediyorum tabi
Uygulamasını kimse beğenmiyor rek tarayıcıdan gir daha kolay olur nereye gidiyorsunuz ayıp ediyorsunuz ben iki bebe ile burdayım
yassimin nerdesin bana laf atmanı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…