2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de bebekleri merak ediyorum ama buraya koymak istemiyorum silinmiyor fotolar ya nete de öyle tam fotosunu koymadım hiç 😃 nasıl göreceğiz biz bebişleri bir iki kişiyle mesajla fotoğraf paylaşımı yaptım ama başka birşey yapılıyor mu bilmiyorum forum hesabını hamile kalınca açtım bu konu dışında bakmıyorum hiç 😂
Millet burayı çok uzun yıllardır kullanıyormuş bende hamilelik dönemimde nette bişey araştırırken bu sitede daha önce konuşulmuş bi konuya denk gelip aaa buraya mesaj atabiliyormuşuz diye öğrenip hesap açtım 😂 özel mesajlaşmada numara paylaşılmıyor mu orada birbirimize numaramızı verip grup kurardık 😂🤭 böyle yazdım diye beni bamlarlar mı ki ? Geri üyede olmaya erinirim hepten koparım burdan 🙈

Kozlar size bir şey soracağım özellikle memur olanlara. Bu doğum izni bitiyor ya doğumdan 2 ay sonra. Sonrasında heyet raporu alarak uzatabiliyor muyuz? Kadin dogum doktorlari buna yanasiyor mu?
Bende bunu merak ediyorum ya sen ne zaman işe başlayacaksın ve sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musun ? Ben en azından şu 6 aylık süt iznini kullanıp öyle ücretsiz izne ayrılayım diyorum ama o bile çok zor olacak oğlumu nasıl bırakıp gidicem işte nerede süt sağacam hiç bilmiyorum çok zor olacak. Bende bu rapor alabilenlere şaşırıyorum nerden nasıl alabiliyorlar. Aile hekimi En fazla 10 gün verebildiklerini biliyorum ama aile hekimleri de 3 doktor imzalı heyet raporu verebiliyor mu ?

Millet burayı çok uzun yıllardır kullanıyormuş bende hamilelik dönemimde nette bişey araştırırken bu sitede daha önce konuşulmuş bi konuya denk gelip aaa buraya mesaj atabiliyormuşuz diye öğrenip hesap açtım 😂 özel mesajlaşmada numara paylaşılmıyor mu orada birbirimize numaramızı verip grup kurardık 😂🤭 böyle yazdım diye beni bamlarlar mı ki ? Geri üyede olmaya erinirim hepten koparım burdan 🙈
Biz 2016 kasım annelerinde ilk bas instagramdan ekledik birbirimiz sonra whatsupdan grup kurduk katılmak isteyen katıldı 4seneye yakın oldu hala konusuyorz whatsup daha rahat geldi bize

Bende bunu merak ediyorum ya sen ne zaman işe başlayacaksın ve sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyor musun ? Ben en azından şu 6 aylık süt iznini kullanıp öyle ücretsiz izne ayrılayım diyorum ama o bile çok zor olacak oğlumu nasıl bırakıp gidicem işte nerede süt sağacam hiç bilmiyorum çok zor olacak. Bende bu rapor alabilenlere şaşırıyorum nerden nasıl alabiliyorlar. Aile hekimi En fazla 10 gün verebildiklerini biliyorum ama aile hekimleri de 3 doktor imzalı heyet raporu verebiliyor mu ?
25 aralık bitiyor benim izin. Ücretsiz çıkmayı düşünmüyordum aslında. Ama vakalar o kadar arttı ki, evde kalmak istiyorum bu süreçte. Maddi olarak da 2 maaşa alıştık tek maaş ile zorlanırız gibime geliyor. Yoksa ücretsiz ayrılmak çok mantıklı 6 ay. Sonra zaten bebek de iyice büyümüş oluyor. Kafam çok karışık gerçekten. 😔
Haftaya kadın doğum doktoruna soracağım yazarım buraya da bakalım.🙄 Ama aile hekimi vermez gibine geliyor.

Ablam hemsire kadın doğum dr 10gün verdi sonra psikiyatriden aldı lohusa depresyonu die 3sefwr 30-40 gün aldı 6aya yakın işe gitmedi deneyin sansınızı kızlar psikiyatri veriyor genelde özel hastaneden aldı 2kere bide şehir hastanesinden

canim instagramin var mi

Şimdi biri uyuyor attığım resimler eski yenisini çekip eklicem😘
Nereye atıyon bu resimleri ben hiç birşey görmüyorum 😂 bide profiline girdim orada senin yorumlar var nerelere yazıyorsun 😅 ve neden profilinde çıkıyor ? Bizimde yazdıklarımız çıkıyor mu ? Bu kk yı öğrenmemiz gerek 😬

Biz 2016 kasım annelerinde ilk bas instagramdan ekledik birbirimiz sonra whatsupdan grup kurduk katılmak isteyen katıldı 4seneye yakın oldu hala konusuyorz whatsup daha rahat geldi bize
Kesinlikle whatsapp daha rahat olur 👍🏻 kızlar özel mesajla birbirimize şifreli numaramızı yazalım bi kişi öncülük etsin grup kuralım ciddiyim 😂 direk numara gönderemiyorsak rakamlar arasına boşluk koyup birbirimize gönderelim mi ?

Kullanma talimatlarında kullanılır yazıyordu eğer damla vs kullanılmıyorsa ama ben de emin olamadım tuzdan dolayı
Valla ben ilk defa duydum şaşkınım :) hergün yeni birşey öğreniyorum ..yazıyorsa kullanılıyodur o kadar kullandım oğlumda hiç dikkat etmemişim göze de kullanıldığını

Screenshot_20201126_150115.jpg
Screenshot_20201126_173959.jpg Screenshot_20201126_150201.jpg
İşaretlediklerim yerlere tıklayın ordan resim ekleyebiliyorsunuz resim aşağıda ayarlar var görmek istediğiniz kişileri oraya ekleyebilirsiniz..
Screenshot_20201126_150318.jpg
En son butdan silebilirsiniz..

Eklentiler

• Screenshot_20201126_150225.jpg
    Screenshot_20201126_150225.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 20
Kesinlikle whatsapp daha rahat olur 👍🏻 kızlar özel mesajla birbirimize şifreli numaramızı yazalım bi kişi öncülük etsin grup kuralım ciddiyim 😂 direk numara gönderemiyorsak rakamlar arasına boşluk koyup birbirimize gönderelim mi ?
Benim bildiğim yasak kızlar burdan yazın banlanmayın boşuna :)

Ablam hemsire kadın doğum dr 10gün verdi sonra psikiyatriden aldı lohusa depresyonu die 3sefwr 30-40 gün aldı 6aya yakın işe gitmedi deneyin sansınızı kızlar psikiyatri veriyor genelde özel hastaneden aldı 2kere bide şehir hastanesinden
Canım özel hastaneden psikiyatri bölümünden mi peş peşe 2 kez aldı ? Psikiyatriye gidip ne demeli ? Direk bebekten kaynaklı rapor mu istenir yoksa doğumdan kaynaklı psikolojim mi bozuk dicez 😂 ay bu arada benim gerçekten psikolojim bozuk yani yalan söylemiş olmuyorum 🤦‍♀️

Back