2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
+1😊

Yaa torpil mi bizim hiç tanıdık yok ya. Haftaya kontrole gidicem o zaman bi doktora sorayim bakalım umarım verir rapor 🙄 ücretsiz ayrılmak istemiyorum ama burada vakalar da çok arttı.🥺

Aa öyle mi? Ne zamandır hiç haberim yok 🧐 Yeni alınan önlemlerde mi

Ben bilmiyordum bunu. 1 haziranda o genelge kalkti sadece hamileler izinli saniyordum. Bu yeni bir izin mi? Sut izni kullananlar idari izinli mi sayiliyor?
Bende öyle sanıyordm. E işe de gitmeyince güncel haberleri alamadım. Bizim kurum için öyle şu anda. Emziren arkadaşlarım izinde gitmiyorlar işe

Kesinlikle whatsapp daha rahat olur 👍🏻 kızlar özel mesajla birbirimize şifreli numaramızı yazalım bi kişi öncülük etsin grup kuralım ciddiyim 😂 direk numara gönderemiyorsak rakamlar arasına boşluk koyup birbirimize gönderelim mi ?
herkes instagram kullanıyormu kızlar instagramdan grup kuralım basta orda yazalım cnm burda tek tek msjla zor olur benm inst

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım özel hastaneden psikiyatri bölümünden mi peş peşe 2 kez aldı ? Psikiyatriye gidip ne demeli ? Direk bebekten kaynaklı rapor mu istenir yoksa doğumdan kaynaklı psikolojim mi bozuk dicez 😂 ay bu arada benim gerçekten psikolojim bozuk yani yalan söylemiş olmuyorum 🤦‍♀️
Kocamı öldürmekle ilgili planlar kuruyorum de :rolleyes:

çok sağolun kızlar destekleriniz için. o kadar üst üste geldi ki bugün endişelendim canım çok sıkıldı. hayırlısı artık araştırıp bakıcaz.
bu arada kalça usgsi 2.ayında dedi doktorumuz. bugün karın usgsi yapıldı. sol böbrek de genişleme var ama erkek bebeklerde normalmiş. bak o da vardı bugün🤣bir de kulağımızda baya sıvı varmış akarsa korkma dedi doktor. büyük ihtimalle işitme testini de o sebeple geçemiyoruz

Ayy gördüm gördüm yeşil yeşil bıdıklar 😂 abimizde baya tatlı maşallah 🧿 bu arada daha önceki bi mesaja denk geldim bayıldım tam benim gibi olmuş livaneli1608 livaneli1608 😂 bak bu yazdığını hatırlayacak mısın 😂
52C8689B-7B48-4B3B-B206-F8FB39443A9C.jpeg

Canım özel hastaneden psikiyatri bölümünden mi peş peşe 2 kez aldı ? Psikiyatriye gidip ne demeli ? Direk bebekten kaynaklı rapor mu istenir yoksa doğumdan kaynaklı psikolojim mi bozuk dicez 😂 ay bu arada benim gerçekten psikolojim bozuk yani yalan söylemiş olmuyorum 🤦‍♀️
Evet cnm tekini acıbademden aldı gidip soyledi rapora ihtiyaxım var kızım cok küçük filan die dr lohusa depresyanu yazdı senin gerxekten bozulsa söyle canım☺️

Çoğunuz hamile döneminden eklisiniz zaten ekli olmayanlar isterse eklerim😊

Kızlar ya biz bu bebeklerimizi bırakıp nasıl işe gideceğiz ben her günü ondan ayrılacakmış gibi yaşıyorum benden başka kimse anlayamaz emmek isteyecek annesini bulamayacak 3 ay çok çok az ya istifa edesim var her şeyi göze alıp

(ücretsiz izin alamam iş yerine haksızlık olur çalıştığım birimde 2 kişiyiz şuan tek kişi beni idare ediyor daha da fazla süreyi uzatamam)

sizler ne düşünüyorsunuz
Ben dogurmadan önce ücretsiz izne cıkmam diyordum ama suan ücretsiz ayrılmaya karar verdim cok zor daha cok kücükler para yerine gelir ama bebişler in bu zamanları gelmez

Ben dogurmadan önce ücretsiz izne cıkmam diyordum ama suan ücretsiz ayrılmaya karar verdim cok zor daha cok kücükler para yerine gelir ama bebişler in bu zamanları gelmez
Ben ya istifa edeceğim ya gideceğim işe
Keşke ücretsiz izin alabilecek durumu olsa işimin bir an bile düşünmezdim

ancak girdik eve. sabah aşı vardı. öğlen kontrol
valla perişan olduk bugün hastanede. ordan oraya. öncelikle doğuştan sünnetliyiz diye cerraha gittik. muayene etti. maalesef idrar deliği aşağıda ve pipi başında eğrilik var 1 yaşında ameliyat olacak oğlum. biraz zorlu bir süreç ama napalım kısmet.
çocuk doktorumuz da kalbi dinlerken üfürümden şüphelendi. kardiyolojiye gittik. usg çekti uzun uzun. evet üfürüm var üfürüm harici yine kapanıp kapanmayacağı belli olmayan bir delik daha var onu da takip edeceğiz. synagisin diye bir aşı önerdiler ama biz o anın şokuyla istemedik. biraz araştırmak gerekiyor.
oğlum 4.550 gr 57cm olmuş. böyle boktan bir gündü yani😔
1 aylık kilosu cok iyi masallah bnmki 2 aylık daha 4.5 yeni oldu

Son düzenleme:
Back