2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ben bilmiyordum bunu. 1 haziranda o genelge kalkti sadece hamileler izinli saniyordum. Bu yeni bir izin mi? Sut izni kullananlar idari izinli mi sayiliyor?
Bende öyle sanıyordm. E işe de gitmeyince güncel haberleri alamadım. Bizim kurum için öyle şu anda. Emziren arkadaşlarım izinde gitmiyorlar işe

herkes instagram kullanıyormu kızlar instagramdan grup kuralım basta orda yazalım cnm burda tek tek msjla zor olur benm inst

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocamı öldürmekle ilgili planlar kuruyorum de

çok sağolun kızlar destekleriniz için. o kadar üst üste geldi ki bugün endişelendim canım çok sıkıldı. hayırlısı artık araştırıp bakıcaz.
bu arada kalça usgsi 2.ayında dedi doktorumuz. bugün karın usgsi yapıldı. sol böbrek de genişleme var ama erkek bebeklerde normalmiş. bak o da vardı bugünbir de kulağımızda baya sıvı varmış akarsa korkma dedi doktor. büyük ihtimalle işitme testini de o sebeple geçemiyoruz

Evet cnm tekini acıbademden aldı gidip soyledi rapora ihtiyaxım var kızım cok küçük filan die dr lohusa depresyanu yazdı senin gerxekten bozulsa söyle canım

Çoğunuz hamile döneminden eklisiniz zaten ekli olmayanlar isterse eklerim

Ben dogurmadan önce ücretsiz izne cıkmam diyordum ama suan ücretsiz ayrılmaya karar verdim cok zor daha cok kücükler para yerine gelir ama bebişler in bu zamanları gelmez

Ben dogurmadan önce ücretsiz izne cıkmam diyordum ama suan ücretsiz ayrılmaya karar verdim cok zor daha cok kücükler para yerine gelir ama bebişler in bu zamanları gelmez
Ben ya istifa edeceğim ya gideceğim işe
Keşke ücretsiz izin alabilecek durumu olsa işimin bir an bile düşünmezdim

1 aylık kilosu cok iyi masallah bnmki 2 aylık daha 4.5 yeni oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…