Gecmis olsun. Insallah hepsi gelip gececek. Pipideki egrilik kac derece? Bizimkinde de var ama urolog onemli degil, etkilemez dedi.ancak girdik eve. sabah aşı vardı. öğlen kontrol
valla perişan olduk bugün hastanede. ordan oraya. öncelikle doğuştan sünnetliyiz diye cerraha gittik. muayene etti. maalesef idrar deliği aşağıda ve pipi başında eğrilik var 1 yaşında ameliyat olacak oğlum. biraz zorlu bir süreç ama napalım kısmet.
çocuk doktorumuz da kalbi dinlerken üfürümden şüphelendi. kardiyolojiye gittik. usg çekti uzun uzun. evet üfürüm var üfürüm harici yine kapanıp kapanmayacağı belli olmayan bir delik daha var onu da takip edeceğiz. synagisin diye bir aşı önerdiler ama biz o anın şokuyla istemedik. biraz araştırmak gerekiyor.
oğlum 4.550 gr 57cm olmuş. böyle boktan bir gündü yani
Agustos veya eylul annelerine sorsak onlar bilir. Yoksa bile vakalar boyle giderken araliga kadar idari izin gelebilir diye umit ediyorum.Ben nette baktım şimdi de göremedim. Ama çok ümitlendim şu an
Bebek arabasından asfalta malesef ama iyi hiç bişey yok sukur bizde ki psikolojik hasar hariçNereye düşürdü
Gecmiş olsun cnm ya allah korumuş ya ablamda düşürmüştü arabayla merdivenleri cıkarken kaydı allahdan kafası basamaga gelmedi o an hiç aklımdan cıkmıyor halaBebek arabasından asfalta malesef ama iyi hiç bişey yok sukur bizde ki psikolojik hasar hariç
Cok gecmış olsun canımancak girdik eve. sabah aşı vardı. öğlen kontrol
valla perişan olduk bugün hastanede. ordan oraya. öncelikle doğuştan sünnetliyiz diye cerraha gittik. muayene etti. maalesef idrar deliği aşağıda ve pipi başında eğrilik var 1 yaşında ameliyat olacak oğlum. biraz zorlu bir süreç ama napalım kısmet.
çocuk doktorumuz da kalbi dinlerken üfürümden şüphelendi. kardiyolojiye gittik. usg çekti uzun uzun. evet üfürüm var üfürüm harici yine kapanıp kapanmayacağı belli olmayan bir delik daha var onu da takip edeceğiz. synagisin diye bir aşı önerdiler ama biz o anın şokuyla istemedik. biraz araştırmak gerekiyor.
oğlum 4.550 gr 57cm olmuş. böyle boktan bir gündü yani
Cok tesekkur ederım canımbize hastaneden verdiler canim adi fizyoes mavili bir rengi var
Evet o an gozumden gitmiyor ama doktor cok rahatlattı bıngıldak onları koruyomus buyuklerden daha dayanıklılarmışGecmiş olsun cnm ya allah korumuş ya ablamda düşürmüştü arabayla merdivenleri cıkarken kaydı allahdan kafası basamaga gelmedi o an hiç aklımdan cıkmıyor hala
ne demek canimCok tesekkur ederım canım
Canım çok geçmiş olsun ben nolur nolmaz evde abisi var anlamaz diye kemeri hep takıyorum kemerini her seferinde kontrol et.geçmiş olsun tekrar.Bebek arabasından asfalta malesef ama iyi hiç bişey yok sukur bizde ki psikolojik hasar hariç
canım derecesini söyleöedi. ucu eğriGecmis olsun. Insallah hepsi gelip gececek. Pipideki egrilik kac derece? Bizimkinde de var ama urolog onemli degil, etkilemez dedi.
Ben tek kullanımlık serum fizyolojik kullanıyorum 24 lüydü paket sanırım.gözü çapaklandığında gözünüde temizleyebiliyosun.Kızlar belkı yazıldı ama hatırlamıyorum burnu tıkanık benımkının açmak için ne kullanıyorsunuz burnu cekıyoruz ama gerıden tıkanık galıba
Çok geçmiş olsun canım yaa şükür birşey olmamışBebek arabasından asfalta malesef ama iyi hiç bişey yok sukur bizde ki psikolojik hasar hariç
Eylül annelerine sorayim bakalimAgustos veya eylul annelerine sorsak onlar bilir. Yoksa bile vakalar boyle giderken araliga kadar idari izin gelebilir diye umit ediyorum.
Cok saol evet sukurÇok geçmiş olsun canım yaa şükür birşey olmamış
Çok geçmiş olsun.Üfürüm kısmını kimden duyduysam hep kapandı 1 yılın sonunda inşaallah sizinkide sorunsuz kapanır.pipyide takma kafaya idrarda sorun falan yapsa hemen yapardı ameliyatı zaten sünnet yaptıracaktın öyle düşün.demesi kolay biliyorum senin işitme testi falanda canını çok sıktı inşallah gelip geçmiş olacak hepsi.Rabbim çaresiz dert vermesin.canım derecesini söyleöedi. ucu eğri
Tesekkur ederım canım bu yazılmıstı evet hatırlayamadımBen tek kullanımlık serum fizyolojik kullanıyorum 24 lüydü paket sanırım.gözü çapaklandığında gözünüde temizleyebiliyosun.
Bizim gorustugumuz urolog 10 15 dereceye bir sey yapilmasa da olur dedi.canım derecesini söyleöedi. ucu eğri
Şimdi biri uyuyor attığım resimler eski yenisini çekip eklicem
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya cok ruzgar vardı usumesin diye hızlı davranırken bir anda oluverdi tskler canımCanım çok geçmiş olsun ben nolur nolmaz evde abisi var anlamaz diye kemeri hep takıyorum kemerini her seferinde kontrol et.geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?