2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hahah karnındakilerle süper ben verdim 6 hafta beklemedim ben de iyiki verdim dedim çünkü çene kasları zayıftı ona faydası oldu bıraktırırken de zorlamazlar inşallah

Kız ne erkeni benimkine hastaneden eve gelince verdim 2.gün hiç bırakmıyodu beni yaka iğnesi gibi

Hahah karnındakilerle süper ben verdim 6 hafta beklemedim ben de iyiki verdim dedim çünkü çene kasları zayıftı ona faydası oldu bıraktırırken de zorlamazlar inşallah
İnşAllah canım. Uykuya dalınca alırsak sürekli vermezsek zorlamaz derler ama umarım öyle olur diş yapısı için baya sıkıntıymış çünkü

İnşAllah canım. Uykuya dalınca alırsak sürekli vermezsek zorlamaz derler ama umarım öyle olur diş yapısı için baya sıkıntıymış çünkü
Benimki uyuyunca kendi atıyor açsa ve emzikten süt gelmiyorsa atıyor bir de nasıl yapıyorlar diyorum kusma öksürme ve hapşırma öncesi de atıyor refleksif tahminimizden daha akıllı bıdıklar

Benimki uyuyunca kendi atıyor açsa ve emzikten süt gelmiyorsa atıyor bir de nasıl yapıyorlar diyorum kusma öksürme ve hapşırma öncesi de atıyor refleksif tahminimizden daha akıllı bıdıklar
Aynen benimki de attı uyuyunca. Tabiki çok zekiler akıllı bıdıklarımız Emzik çıkınca araması yok mu altınını kaybeden büyük insan sanırsın görsen o da iyi bişeymiş. Emziğin faydalarından

Benim bıdıklar da öyle açken ve uyurken bırakıyorlar hiç yormuyorlar annelerini

Biz de mesaideyiz. Emerken sirtina kadar çıkan kaka yüzünden bir de üst baş değiştirme operasyonu yaptık. Iyice uykusu gitti.
Şimdi babası ayağında sallıyor. Bu ayakta sallama işini de çözemedik. Başka türlü uyumuyor ya

Bi benimkiler sevmedi ayakta sallamayı abide sevmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…