- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
Dr browns vardı sanırım cam olanıİçinde tüp olan biberonların cam olanı yok mu ya hepsi mi pp
Gece ve gündüz güzel uyuyan sıpa akşam 18-24 arası uyumuyordu bunu biraz daha erkene çekmem lazım ama daha da erkenartık pes ettim iki gündür sadece bu saatte ayağımda sallıyorum inşallah buna alışmaz sonrası zor olur ama 6 saat artık pilim bitiyor sürekli meme de istiyor süt kalmıyordur aslında da sıkıyorum ucunu geliyor ama bilemedim asıl sorun bu saatlerde cok emdiği için meme uyarılınca gece süt cok oluyor tabi gece uyuyunca boşaltmıyor memeyi 2-3 saatte bir kalkıyor bir memeyi içince doyup uyuyor yine 2-3 saat sonra kalkıyor diğer memeyi versem de o meme neredeyse 6 saat emzirilmemiş oluyor o yüzden de sabah iki memede şiddetli ağrıyla kalkıyorum gün içinde emince geçiyor ama ertesi sabah yine aynı gece kalkıp sağacak gücüm de olmuyor akşamdan perte çıkmış oluyorum poffff kısır döngüye girdim
mochi al. gece ve sabah emzirirken diğer göğsü boşaltıyorum ben.Gece ve gündüz güzel uyuyan sıpa akşam 18-24 arası uyumuyordu bunu biraz daha erkene çekmem lazım ama daha da erkenartık pes ettim iki gündür sadece bu saatte ayağımda sallıyorum inşallah buna alışmaz sonrası zor olur ama 6 saat artık pilim bitiyor sürekli meme de istiyor süt kalmıyordur aslında da sıkıyorum ucunu geliyor ama bilemedim asıl sorun bu saatlerde cok emdiği için meme uyarılınca gece süt cok oluyor tabi gece uyuyunca boşaltmıyor memeyi 2-3 saatte bir kalkıyor bir memeyi içince doyup uyuyor yine 2-3 saat sonra kalkıyor diğer memeyi versem de o meme neredeyse 6 saat emzirilmemiş oluyor o yüzden de sabah iki memede şiddetli ağrıyla kalkıyorum gün içinde emince geçiyor ama ertesi sabah yine aynı gece kalkıp sağacak gücüm de olmuyor akşamdan perte çıkmış oluyorum poffff kısır döngüye girdim
Mochi siparişi verdim bakalım o sırada diğer memeyi boşaltacak mı çocuğu emzirdim yatırdım makinada sağdım ben uykuya daldım diyinceye kadar ikinci uyunma saati geliyorBeni anlattin canim ben gece 4-5saat uyandirmiycam diyorum ama gunduz uyumayip hep memede oldugu icin gece goguslerim tas gibi oluyor mecbur 2 veya3 saatte uyandiriyorum bir gogsu emip yatiyor sonra 1saat diger gogsumu sagmakla ugrasiyorum gunduz olmaz bu kadar sutum gece uyuycam sonrasini dusunmekten uyuyamiyorum
Dün gece Sipariş verdim bekliyorum inşallah faydası olur gece diğer meme uzun süre boşta kalınca süt akıyor boşa gidiyor bakalım merakla bekliyorum ben demochi al. gece ve sabah emzirirken diğer göğsü boşaltıyorum ben.
yarar canım. istersen stoklarsın istersen bir öğün içirirsin. mochi çok pratik bu durumlardaSipariş verdim bekliyorum inşallah faydası olur gece diğer meme uzun süre boşta kalınca süt akıyor boşa gidiyor bakalım merakla bekliyorum ben de
Bi müddet sonra terbiye olacak gögüslerim o sertlik kalmayacakGece ve gündüz güzel uyuyan sıpa akşam 18-24 arası uyumuyordu bunu biraz daha erkene çekmem lazım ama daha da erkenartık pes ettim iki gündür sadece bu saatte ayağımda sallıyorum inşallah buna alışmaz sonrası zor olur ama 6 saat artık pilim bitiyor sürekli meme de istiyor süt kalmıyordur aslında da sıkıyorum ucunu geliyor ama bilemedim asıl sorun bu saatlerde cok emdiği için meme uyarılınca gece süt cok oluyor tabi gece uyuyunca boşaltmıyor memeyi 2-3 saatte bir kalkıyor bir memeyi içince doyup uyuyor yine 2-3 saat sonra kalkıyor diğer memeyi versem de o meme neredeyse 6 saat emzirilmemiş oluyor o yüzden de sabah iki memede şiddetli ağrıyla kalkıyorum gün içinde emince geçiyor ama ertesi sabah yine aynı gece kalkıp sağacak gücüm de olmuyor akşamdan perte çıkmış oluyorum poffff kısır döngüye girdim
Valla karnı davul gibi emiyor fazla geliyor kusuyor öğleden beri kaka yapmamıştı onu yaptı hem de ne kaka kıyafet falan her yere çıkmış oh dedim derdi buymuş uyuyor tam dalıyor gibi oluyor sonra fal taşı gibi açıyor gözleri akşam 6 dan beri böyleyiz emziği de atıyor bir derdi var ama ben anlayamadım kucak ya da meme babaya verdim biraz omzum kollarım her yerim ağrıdıbiz de dalamadık daha. patlıcak emmektenemzik verdim yatağına koydum. hafifçe sallıom
Benimki emziği de kabul etmiyor meme varken tenezzül etmiyor çocukbiz de dalamadık daha. patlıcak emmektenemzik verdim yatağına koydum. hafifçe sallıom
Bugün hepsine bir şey olmuş. Aynı bizdeki senaryoValla karnı davul gibi emiyor fazla geliyor kusuyor öğleden beri kaka yapmamıştı onu yaptı hem de ne kaka kıyafet falan her yere çıkmış oh dedim derdi buymuş uyuyor tam dalıyor gibi oluyor sonra fal taşı gibi açıyor gözleri akşam 6 dan beri böyleyiz emziği de atıyor bir derdi var ama ben anlayamadım kucak ya da meme babaya verdim biraz omzum kollarım her yerim ağrıdı
Burnuna iyi gelir belki dedim acılır biraz bende korkuyorum yıkarken babası hallederiz diyo bakalımHamama nasıl sokacaksın daha cok küçük değilmi biz evde zor yıkıyoruz
Ay nasıl olacak böyle dengesiz emzirmeyle bilemedimBi müddet sonra terbiye olacak gögüslerim o sertlik kalmayacak
Gulmem cnm bizde googledan baktıkBişi sorcam gülme ama bunun neresine koyuyoduk ilacını unutmuşum ben bunu nasıl çalıştırdığımıbaktım bulamadım
Dolunay falan mı bar bebeklere aynı zamanda birşeyler oluyorBugün hepsine bir şey olmuş. Aynı bizdeki senaryo
Maşallah darısı başımızaohh uyuduyarın aşı için çıkıcaz evden. sabahtan koşturma başlar iki çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?