2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

En son kilo alimi iyiydi ama mamayi iyice azalttim o yuzden biraz tedirgin oluyorum benimki her turlu kustugu icin anlayamiyorum doyup doymadigini

Kızlar kalça ultrasonu 5 dk sürüyor. Bebeği yan çeviriyosunuz, bacaklarını karnına doğru tutuyosunuz. Bezinin cırtlarını açıyosunuz sadece. Tam o kısma ultrasonla bakıyo jel sürüp. En fazla 5 dk falan sürüyo.

Karnı tok veya aç demedi kimse ama uslu durması için karnının tok, altının temiz olması gerekli diye biliyorum ben. Çünkü yemekle yapılan şeyin bi alakası yok.

Bebeğin kıpırdamamasına bağlı canım bildiğin bizim karna nasıl baktılarda öyle kalçaya bakıyor can yakan birşey yok

Kızlar 40 sonrası doktor kontrolüne hepiniz gittiniz mi gitcekmisiniz ben hiç hatırlamıyorum doktorun gel dediğini gitmedim o yüzden
Ben gecenlerde gittim. Rahim kuculmus mu, ici normal mi, dikisler iyilesmis mi, yumurtaliklar calismaya baslamis mi diye bakti. Korunma yontemlerinden, ne zaman tekrar adet olabilecegimden bahsetti. Iyi oldu bence ama bi sikayetin yoksa cok da sart degil.

Arkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
Ben de sprey kullaniyorum. Ocean ve ve wellcare'in sprey d vitamini var.

2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.
Benimki 1 bucuk aylik bunlari yapabiliyor. 3. Ayin icinde yeni bir seyler olmayacak mi?

2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.
Benimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler

Benimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler
O da cok onemli bence
Bebekler icin siyah beyaz sekiller var. Ben onlari a4 boyutunda bastim. Dakikalarca izliyor. Hareket ettirirsem sonuna kadar her yone takip ediyor. Bir dene istersen. Yoksa parmak ucunu veya herhangi bir nesneyi o kadar takip edemiyor.

Evet ya gözleri dikiyor markajından çıkana kadar. Tam bir meme canavarı.
Hmm teşekkür ederim ben de deneyeyim onu bakayim. Belki kitabı bile vardır.

Bizim bebekler açtı radyoloji dru keşke doyursaydınız dedi açken hiç durmuyorlar..
Bu sabah benim bir bebek yüz üstü yattı ama ben sürekli kontrol ettim..

çok aç olunca öyle bi telaşla heyecanla takip ediyo ki memeyi
Ahahah evet ya babası kucağıma verirken ağzını açarak geliyor. Biliyor ağzına meme girecek bana gelince Bir kere heyecandan meme ağzından çıkmış gitti başka bir köşeyi emiyor. Süt gelmiyor diye de kızıyor.
Ay sesli güldüm evde kız uyanacaktı ediyordur da sen meme kısmına dikkat etmişsindir
Bilmiyorum ki ya beni görünce bile hemen emme hareketi yapıyor. Bazen babasında takılırken beni görüyor uzaktan ağlamaya başlıyor ya beni hep meme olarak görüyor bu çocuk Yani yandan çaktırmadan bir bakışı var uckagitci veled sen giderken ben dönüyordum oğlum

Damlayı kullanıyorum canım sadece ağladığı geceler kullanıyorum
Kuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..

Hahah yerim ya kızıyo da seninki az değil Benim de pijamamın köşesini felan kemiriyor o heyecanla. Saf gibi süt içiyor sanıyor dişleri olsa pijamayı yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…