Verimce içiyorlar bende versem içer ama 90 verimce illa kusuyor 80 de hiç kusmuyor dünden beri mesela 3 saati geçmişse beslenmesi o zaman 90 yapıyorum. Yani 40 günlükken 4 kg duydu seninki doktor kilosu iyi dedimi inş benimkide biraz almıştır
Ben suruptan çok memnun kaldımNurse harveys damla mı şurup mu canım ?
İki çeşidi varda sen hangisini kullanıyorsun
Bebeğin kıpırdamamasına bağlı canım bildiğin bizim karna nasıl baktılarda öyle kalçaya bakıyor can yakan birşey yokKalça ultrasonu yaptıranlar kaç dakika sürüyor ? Bebeğin canını acıtan bir işlem yok değil mi ?
Bir de vakalar çok arttı çocuğu sağlık ocağına götürmek istemiyorum. Maalesef ikinci ay aşı zamanı yaklaştı
Ben gecenlerde gittim. Rahim kuculmus mu, ici normal mi, dikisler iyilesmis mi, yumurtaliklar calismaya baslamis mi diye bakti. Korunma yontemlerinden, ne zaman tekrar adet olabilecegimden bahsetti. Iyi oldu bence ama bi sikayetin yoksa cok da sart degil.Kızlar 40 sonrası doktor kontrolüne hepiniz gittiniz mi gitcekmisiniz ben hiç hatırlamıyorum doktorun gel dediğini gitmedim o yüzden
Ben de sprey kullaniyorum. Ocean ve ve wellcare'in sprey d vitamini var.Arkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
Benimki 1 bucuk aylik bunlari yapabiliyor. 3. Ayin icinde yeni bir seyler olmayacak mi?2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.
Benimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.
O da cok onemli benceBenimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler
bunlari epeyidir yapiyor bende heycanlanmistim su 6.aylar falan bir gelse2 ayın özellikleri tatlım.başını tutabilme göz teması yatay eksende takip seni tanıması sosyal gülümseme bunlardan fazlada bişi yok bu ay.
Evet ya gözleri dikiyor markajından çıkana kadar. Tam bir meme canavarı.O da cok onemli bence
Bebekler icin siyah beyaz sekiller var. Ben onlari a4 boyutunda bastim. Dakikalarca izliyor. Hareket ettirirsem sonuna kadar her yone takip ediyor. Bir dene istersen. Yoksa parmak ucunu veya herhangi bir nesneyi o kadar takip edemiyor.
Bizim bebekler açtı radyoloji dru keşke doyursaydınız dedi açken hiç durmuyorlar..Kızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Bir de bebeğini yüz üstü uyutan var mı bizimki sadece yüz üstü uyuyor gündüzleri beşiğin başına oturuyoruz ama geceleri uyuruz diye sırt üstü yatırıyoruz 10dk geçmeden uyanıyor kucakta uyuyor o da tehlikeli oluyor ben de uyuyorum ister istemez ne yapacağız bilmiyorum
Damlayı kullanıyorum canım sadece ağladığı geceler kullanıyorumNurse harveys damla mı şurup mu canım ?
İki çeşidi varda sen hangisini kullanıyorsun
Benimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler
Ay sesli güldüm evde kız uyanacaktıBenimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler
Ahahah evet ya babası kucağıma verirken ağzını açarak geliyor. Biliyor ağzına meme girecek bana gelinceçok aç olunca öyle bi telaşla heyecanla takip ediyo ki memeyi
Bilmiyorum ki ya beni görünce bile hemen emme hareketi yapıyor. Bazen babasında takılırken beni görüyor uzaktan ağlamaya başlıyor ya beni hep meme olarak görüyor bu çocukAy sesli güldüm evde kız uyanacaktıediyordur da sen meme kısmına dikkat etmişsindir
Baktım ama daha 5 gün var atak haftasına sürekli uyuyo yemekj istemiyor yaatak doneminde mi acaba canim
Benimkinin yatay takip ettiği tek şey memeler
Valla bende öyle sesli güldümki kucağımda dalmıştı sıçradı birdenAy sesli güldüm evde kız uyanacaktıediyordur da sen meme kısmına dikkat etmişsindir
Kuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..Damlayı kullanıyorum canım sadece ağladığı geceler kullanıyorum
Bende eczaneden aldım günde kaç kere kac damla veriyorsunuz damlayı
Hahah yerim yaAhahah evet ya babası kucağıma verirken ağzını açarak geliyor. Biliyor ağzına meme girecek bana gelinceBir kere heyecandan meme ağzından çıkmış gitti başka bir köşeyi emiyor. Süt gelmiyor diye de kızıyor.
Bilmiyorum ki ya beni görünce bile hemen emme hareketi yapıyor. Bazen babasında takılırken beni görüyor uzaktan ağlamaya başlıyor ya beni hep meme olarak görüyor bu çocukYani yandan çaktırmadan bir bakışı var uckagitci veled sen giderken ben dönüyordum oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?