- 3 Şubat 2020
- 51
- 83
- 3
- 36
bende yaşadım 3 ay önce kimyasal gebelik aynı korku bende de var ve her ağrı şancı korkuyu artırıyor bende umarım bu kez herşey yolunda giderDaha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.
İçime su serptiniz teşekkür ederim.. Takibimi yapacağım inşallah çarşamba tekrar kan vercem
Hiç sormayin her agrim oldugunda tedirgin oluyorum. Hatta gebelik testiyle kontrol bile ediyorum siliklesmesinden korkuyorum koyu renk cikinca icim rahatliyor :)bende yaşadım 3 ay önce kimyasal gebelik aynı korku bende de var ve her ağrı şancı korkuyu artırıyor bende umarım bu kez herşey yolunda gider
Hiç sormayin her agrim oldugunda tedirgin oluyorum. Hatta gebelik testiyle kontrol bile ediyorum siliklesmesinden korkuyorum koyu renk cikinca icim rahatliyor :)
Evet aynen ben de bu sabah goguslerimi kontol ediyodumKayıp yaşayınca öyle oluyor işte, kimyasalımda belirtilerim anında kayboldu.. Şimdi sürekli göğüslerim hassas mı diye kontrol ediyorumwc ye gidince kan görücem diye ödüm kopuyor...
inşallah kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet aynen ben de bu sabah goguslerimi kontol ediyodumsanki acisi geciyo gibi geldi korktum ama hep kuruntu iste insallah bu sefer tutacak hepimizin
Amin insallahinşallah kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada benim birde kızım var 5 buçuk yaşında ilk gebelik değil ama insan tedirgin oluyor iste 2016 haziran anneleri grubundaydim eskiden çok güzel dostluklar kurduk umarım bu sayfa da da öyle olur
ben kullanıyorum 15 gündür filan önemli diyorlar ama yoğurtta filan var folik asit içeren gıdalara bak onlara yüklen sorun olmaz heralde ama ihmal etme artikPeki kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ne zaman başladınız? Ben ilk gebeliğim öncesinde 3 ay kullandım ama bu kez kullanmadım yeni başladım henüz. Umarım geç kalmamışımdır
kimyasal gebelikte mesela kac haftaya kadar dusuk ihtimali oluyor nasil bir sey bilmedigim icin soruyorumEvet aynen ben de bu sabah goguslerimi kontol ediyodumsanki acisi geciyo gibi geldi korktum ama hep kuruntu iste insallah bu sefer tutacak hepimizin
benim değerim com düşük çıkmıştı ama bat a 5 gün filan vardı ilk kan tahlilinde bat geçtikten 3 gün sonra düştü zaten normal adet gibi oluyo hiç anlamıyorsun doktor tahlil yatırmasaydın normal adet gibi geçerdi dedi erkenden beta hcg önermiyor doktorlar zaten bat geçtikten 5 gün sonra filan kan tahlili yaptırım diyorlar hatta önce idrar da görün evde tahlil yapın diyen var tabi biz sabirsizizkimyasal gebelikte mesela kac haftaya kadar dusuk ihtimali oluyor nasil bir sey bilmedigim icin soruyorum
yani deger binlere ya da besyuzlere cikinca kimyasal gebelik riski olmuyor mubenim değerim com düşük çıkmıştı ama bat a 5 gün filan vardı ilk kan tahlilinde bat geçtikten 3 gün sonra düştü zaten normal adet gibi oluyo hiç anlamıyorsun doktor tahlil yatırmasaydın normal adet gibi geçerdi dedi erkenden beta hcg önermiyor doktorlar zaten bat geçtikten 5 gün sonra filan kan tahlili yaptırım diyorlar hatta önce idrar da görün evde tahlil yapın diyen var tabi biz sabirsiziz
Kimyasal gebelikte deger fazla yukselmeden dusmeye basliyor ve adetle birlikte zaten gidiyor test yapmayan anlamaz bile kimyasal yasadigini.kimyasal gebelikte mesela kac haftaya kadar dusuk ihtimali oluyor nasil bir sey bilmedigim icin soruyorum
tamam canim cok tesekkur ederim acikladigin icinKimyasal gebelikte deger fazla yukselmeden dusmeye basliyor ve adetle birlikte zaten gidiyor test yapmayan anlamaz bile kimyasal yasadigini.
Bi fikrim yok o konu hakkindayani deger binlere ya da besyuzlere cikinca kimyasal gebelik riski olmuyor mu
teşekkürler.benimde tüp bebekYeni arkadaşlar gelmiş özellikle tüp bebek olanlara ayrı sevindimAllah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nacizane tavsiyem kese ve kalp atışı icin 6. Haftayı en azından doldurup gitmeniz. Ben 17 şubatta gitmeyi düşünüyorum(7+1de) oğlumda da ilk 7+1de ultrasona girmiştim.
bendede çok öksürük var çok korkuyorum.bit çözüm bulursan banada dermisinMerhabaaa, 6 hafta 4 günlük hamileyim. kronik faranjitim var ve yaklaşık bir aydır hastayım kuru ve sert öksürüğüm var. Bebeğe zararı olur mu ??
Beklemekten yorulduk gerçekten bitmiyordu beklemekÇok güzel. Sağlıkla ilerlesin
Adet günü bekle, beta yükselsin bekle, kese görünsün bekle hep beklemekle geçiyormuş bu günler
Ah canım hiç sorma bende daha önce kimyasal yaşadım öyle korkuyorım kiİnşallah, daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim değerim düşük mü acebaikiye katlanacak mı? Sorular sorular
Çok şükür bin şükürteşekkürler.benimde tüp bebekhala tam sevinemiyorum. travma resmen negatif sonuçlar. ama .ok şükür Allahıma. 2kese göründü bugün.kalp için hafta gidicem. 31 aralık reglim 4+6 sın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?