2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Daha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.
bende yaşadım 3 ay önce kimyasal gebelik aynı korku bende de var ve her ağrı şancı korkuyu artırıyor bende umarım bu kez herşey yolunda gider

İçime su serptiniz teşekkür ederim.. Takibimi yapacağım inşallah çarşamba tekrar kan vercem
bende yaşadım 3 ay önce kimyasal gebelik aynı korku bende de var ve her ağrı şancı korkuyu artırıyor bende umarım bu kez herşey yolunda gider
Hiç sormayin her agrim oldugunda tedirgin oluyorum. Hatta gebelik testiyle kontrol bile ediyorum siliklesmesinden korkuyorum koyu renk cikinca icim rahatliyor :)

Hiç sormayin her agrim oldugunda tedirgin oluyorum. Hatta gebelik testiyle kontrol bile ediyorum siliklesmesinden korkuyorum koyu renk cikinca icim rahatliyor :)

Kayıp yaşayınca öyle oluyor işte, kimyasalımda belirtilerim anında kayboldu.. Şimdi sürekli göğüslerim hassas mı diye kontrol ediyorum wc ye gidince kan görücem diye ödüm kopuyor...

Kayıp yaşayınca öyle oluyor işte, kimyasalımda belirtilerim anında kayboldu.. Şimdi sürekli göğüslerim hassas mı diye kontrol ediyorum wc ye gidince kan görücem diye ödüm kopuyor...
Evet aynen ben de bu sabah goguslerimi kontol ediyodum sanki acisi geciyo gibi geldi korktum ama hep kuruntu iste insallah bu sefer tutacak hepimizin

bu arada benim birde kızım var 5 buçuk yaşında ilk gebelik değil ama insan tedirgin oluyor iste 2016 haziran anneleri grubundaydim eskiden çok güzel dostluklar kurduk umarım bu sayfa da da öyle olur

bu arada benim birde kızım var 5 buçuk yaşında ilk gebelik değil ama insan tedirgin oluyor iste 2016 haziran anneleri grubundaydim eskiden çok güzel dostluklar kurduk umarım bu sayfa da da öyle olur

benimde bir kızım var 2016 Eylül doğumlu Hepimiz yavrucaklarımızı sağlıkla kucaklayalım inşAllah

Peki kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ne zaman başladınız? Ben ilk gebeliğim öncesinde 3 ay kullandım ama bu kez kullanmadım yeni başladım henüz. Umarım geç kalmamışımdır

Peki kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ne zaman başladınız? Ben ilk gebeliğim öncesinde 3 ay kullandım ama bu kez kullanmadım yeni başladım henüz. Umarım geç kalmamışımdır
ben kullanıyorum 15 gündür filan önemli diyorlar ama yoğurtta filan var folik asit içeren gıdalara bak onlara yüklen sorun olmaz heralde ama ihmal etme artik

kimyasal gebelikte mesela kac haftaya kadar dusuk ihtimali oluyor nasil bir sey bilmedigim icin soruyorum
benim değerim com düşük çıkmıştı ama bat a 5 gün filan vardı ilk kan tahlilinde bat geçtikten 3 gün sonra düştü zaten normal adet gibi oluyo hiç anlamıyorsun doktor tahlil yatırmasaydın normal adet gibi geçerdi dedi erkenden beta hcg önermiyor doktorlar zaten bat geçtikten 5 gün sonra filan kan tahlili yaptırım diyorlar hatta önce idrar da görün evde tahlil yapın diyen var tabi biz sabirsiziz

yani deger binlere ya da besyuzlere cikinca kimyasal gebelik riski olmuyor mu

teşekkürler.benimde tüp bebekhala tam sevinemiyorum. travma resmen negatif sonuçlar. ama .ok şükür Allahıma. 2kese göründü bugün.kalp için hafta gidicem. 31 aralık reglim 4+6 sın dedi

Çok güzel. Sağlıkla ilerlesin
Adet günü bekle, beta yükselsin bekle, kese görünsün bekle hep beklemekle geçiyormuş bu günler
Beklemekten yorulduk gerçekten bitmiyordu beklemek
İnşallah, daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim değerim düşük mü aceba ikiye katlanacak mı? Sorular sorular
Ah canım hiç sorma bende daha önce kimyasal yaşadım öyle korkuyorım ki
teşekkürler.benimde tüp bebekhala tam sevinemiyorum. travma resmen negatif sonuçlar. ama .ok şükür Allahıma. 2kese göründü bugün.kalp için hafta gidicem. 31 aralık reglim 4+6 sın dedi
Çok şükür bin şükür rabbim bize de nasip etsin keseyi görmeyi benim ilk randevum 14 şubatta sanırım kalp kese birlikte göreceğim 30 Aralık da Son reglim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…