- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Çok güzel tebrik ederim :)Sonucum çıktı pozitif değerim 75
Hesap bilgilerinizden bebeğinizin tahmini doğum tarihini gireceksinizBen de hamileyim :) 3 hafta 5 günlük...kesem görünmedi daha...uygulama olayını anlamadım bilgi de giremedim
Çok güzel tebrik ederim :)
Girdim peki uygulamaya nasıl ulaşabilirimKiş,isel bilgilerinizden bebeğinizin tahmini doğum tarihini gireceksiniz
Tabii ki sağlıkla ilerleyecek :) Bat ne zamandı sizinTeşekkür ederim umarım sağlıklı ilerler
Masallah saglikla ilerlesin insallah :)Sonucum çıktı pozitif değerim 75
Tabii ki sağlıkla ilerleyecek :) Bat ne zamandı sizin
Masallah saglikla ilerlesin insallah :)
TEbrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahSonucum çıktı pozitif değerim 75
Çok güzel. Sağlıkla ilerlesin4 şubat sanırım yarın en son duphastonla 27.gün adet olmuştum ona göre hesapladım
TEbrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok güzel. Sağlıkla ilerlesin
Adet günü bekle, beta yükselsin bekle, kese görünsün bekle hep beklemekle geçiyormuş bu günler
İnşallah, daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim değerim düşük mü acebaikiye katlanacak mı? Sorular sorular
tebrikler kuzum cok ama cok sevindimSonucum çıktı pozitif değerim 75
Güzel düşünürsen güzel olacak
Getirme aklına öyle şeyler
tebrikler kuzum cok ama cok sevindim
Daha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.İnşallah, daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim değerim düşük mü acebaikiye katlanacak mı? Sorular sorular
Daha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?