- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Oksapar mı kullanıyorsun canımHenüz gitmedim ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve paketim bitmek üzere, pahalı bir iğne mecbur gidip doktora yazdırıcam cuma sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oksapar mı kullanıyorsun canımHenüz gitmedim ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve paketim bitmek üzere, pahalı bir iğne mecbur gidip doktora yazdırıcam cuma sanırım
Herkese hayırlı haftalar ben de sabah kan verdim tekrar 2 gün önce bhcg 68 idi inşallah güzel bir şekilde yükselmiştir. :)
insallah cok yasamayiz canimGörünür görüür hiç merak etme
Sanırım 6. haftadan itibaren
benim ara ara böyle dalga dalga bulantı geliyor gibi oluyor 4. hafta ama sabah bulantısı şeklinde başlamadı hala şükürbu bulanti olayi ne zaman başlıyor acaba
aynen sürekli sayfayı yeniliyorum heyecanla :)Tahlil sonucu bugün mü çıkacak![]()
aynen sürekli sayfayı yeniliyorum heyecanla :)
Beta ne zaman bakıldıkizlar ben bir daha tahlil yaptirmadim ama beta hcg 30 ciktiginda erken gebelik testi bile silikti dun aksam bir daha normal gebelik testi yapayim dedim Eki Görüntüle 2584273 hemen ikinci cizgi cikti artmistir yani degil mi
yükselmiştir canm ben de gün gün gebelik testi ile takip etmiştim. çok net çıkmış maşallahkizlar ben bir daha tahlil yaptirmadim ama beta hcg 30 ciktiginda erken gebelik testi bile silikti dun aksam bir daha normal gebelik testi yapayim dedim Eki Görüntüle 2584273 hemen ikinci cizgi cikti artmistir yani degil mi
pazartesi aksam kuzum bugun 1 hafta oluyorBeta ne zaman bakıldı
Clexane idi oğlumda ama busefer bulamadım enox kullanıyorum tam muadili oymuş sen de mi kullanıyosun?Oksapar mı kullanıyorsun canım
teşekkürler canimyükselmiştir canm ben de gün gün gebelik testi ile takip etmiştim. çok net çıkmış maşallah
Artmıştır bence direk böyle cıktıysa. Ben de gecen pazartesi akşam yaptım 1 dk icinde kopkoyu cıktı ertesi sabah kan değerim de 456 idi. Böyle yorumlayabilirsin belkiipazartesi aksam kuzum bugun 1 hafta oluyor
kizlar ben bir daha tahlil yaptirmadim ama beta hcg 30 ciktiginda erken gebelik testi bile silikti dun aksam bir daha normal gebelik testi yapayim dedim Eki Görüntüle 2584273 hemen ikinci cizgi cikti artmistir yani degil mi
sagol kuzum daha evime yenibgeldim gidemedim cumartesi artik doktor isterse bir daha yaoarim cok sagol kuzumArtmıştır bence direk böyle cıktıysa. Ben de gecen pazartesi akşam yaptım 1 dk icinde kopkoyu cıktı ertesi sabah kan değerim de 456 idi. Böyle yorumlayabilirsin belkii
tesekkurler canim senin guzel haberini bekliyorumYükselmiş canım bundan daha koyu olamaz herhalde maşallah![]()
tesekkurler canim senin guzel haberini bekliyorum![]()
200 ü geçmiş olması lazım bence ihmal etme gitpazartesi aksam kuzum bugun 1 hafta oluyor
Evet canım oksapar kullanıyorum bendeClexane idi oğlumda ama busefer bulamadım enox kullanıyorum tam muadili oymuş sen de mi kullanıyosun?
gitcem kuzum bakalim200 ü geçmiş olması lazım bence ihmal etme git