- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
Merhaba
Ben çok erken öğrendim adetten 9 gün önce. Erken yumurtlama olduğu için tabiki. 2 günde bir beta hcg ye bakıldı 3 kez. 1 hafta sonra tekrar gel bakalım beta hcg değerine dediler sağlık ocağında. zaman geçmek bilmiyor cumaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. 4 hafta doldu sadece kasık ağrısı giriyor arada bazen uykumda bile olabiliyo. ama sürekli değil. hiç lekelenme kanama da olmadı şükür. şubatın 11 inde randevu aldım 5+1 olacağım inşallah. keseyi muhtemelen görürüz herşey yolunda giderse. inşallah hepimizin kolay geçer hamileliği.
son adet tarihim 7 ocak ama ben ocağın 16 sında yumurtladım yani adetten sonra 10.gün.İnşallah herşey yolunda giderson adet tarihin ne zamandı peki?
son adet tarihim 7 ocak ama ben ocağın 16 sında yumurtladım yani adetten sonra 10.gün.
4 gün erken çatladı yumurtam :) bilmiyorum belki ultrasonda farkedilir
evet tutturamamışız :) siz baktırdınız mı kanda peki?Benimde son adet 9 ocak ama ben 21inde yumurtladımerken olmasaymış aşağı yukarı aynı olurmuş..
galiba öyle oluyor hep kese göründükten 2 hafta sonra çağrıyorlarmıs :)Kalp atışı 7. haftada falan mı duyuluyor acaba
evet tutturamamışız :) siz baktırdınız mı kanda peki?
Zaman da geçmiyor şimdigaliba öyle oluyor hep kese göründükten 2 hafta sonra çağrıyorlarmıs :)
Haydi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah :)Sonucumu bekliyorum daha
Haydi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah :)
ayy haydi insallah canim haberdar et
kizlar ben bir daha tahlil yaptirmadim ama beta hcg 30 ciktiginda erken gebelik testi bile silikti dun aksam bir daha normal gebelik testi yapayim dedim Eki Görüntüle 2584273 hemen ikinci cizgi cikti artmistir yani degil mi
Yeni mi öğreneceksiniz gebeliğiSonucumu bekliyorum daha
kuzum cumartesiye gun aldik bakalimartmıştır canım çok net belli oluyortekrar yaptıracakmısın hcg?
Yeni mi öğreneceksiniz gebeliği
Ya çok güzel. Güzel haberler verin :)Testimde çıktı fakat kanı bugün verebildim yeni olacak
Ya çok güzel. Güzel haberler verin :)
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizSonucum çıktı pozitif değerim 75
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?